Şimdi Ara

Galatasaray'ın B planı hazır! [ Ntvspor ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'da Roberto Mancini'nin kalıp kalmayacağı henüz kesinlik kazanmadı. Başkan Ünal Aysal'ın “15 Haziran'a kadar fikrini değiştirme hakkı var" dediği İtalyan teknik adamın, kararı olumsuz olursa sarı-kırmızılılar B planını devreye sokacak. O plan öne çıkan isim, Lucescu.

Galatasaray'ın B planı hazır! [ Ntvspor ]

Galatasaray’da Roberto Mancini belirsizliği yaşanıyor...

Başkan Ünal Aysal’ın İtalyan teknik adam için “15 Haziran’a kadar fikrini değiştirme hakkı var. Mancini bizim yabancı kısıtlamamızı biliyor, oyuncu sınrılarımızı biliyor. Kendisinin de birtakım hedefleri var. Tamam mı devam mı kararı onun kararıdır” şeklinde yaptığı açıklama kritik sürecin göstergesi oldu.

İtalyan teknik adamın sözleşmesinde özel bir madde olduğu ortaya çıktı. O maddeye göre her yıl sezon sonunda taraflara düşünmek için süre eklendi. 1 aylık zaman zarfında hem Mancini hem de Galatasaray yönetimi, yola devam edip etmeyeceğini bildirme zorunluluğu bulunuyor. Ancak iki taraftan da henüz böyle bir girişimin olmaması kafalarda soru işaretleri yaratıyor. Henüz kamp programının ayrıntılı şekilde yapılmaması da bir başka belirsizlik olarak öne çıkıyor.

İtayan teknik adamın görevine son verilirse Galatasaray’ın Mancini’ye 9 milyon euro tazminat ödemesi gerekiyor. Kulübün son zamanlarda yaşadığı maddi sıkıntılar böylesine yüklü bir tazminatı ödemeyi güçleştiriyor.

Başkan Aysal'ın ayrıca italyan teknik adamın ayrılmak istemesi halinde buna saygı duyacaklarını ve b planlarının hazır olduğunu söylemesi gözleri yeniden Mircea Lucescu’ya çevirdi.

Geçtiğimiz ay İstanbul’a gelip sarı kırmızılı yöneticilerle buluşan Rumen teknik adam, teklife olumlu yanıt vermiş fakat detayları zamana bırakmak istediğini söylemişti.

15 Haziran’a kadar Galatasaray yönetimi ve Mancini arasında uzlaşma sağlanmazsa sözleşmenin feshedilmesi gündeme gelecek. bu durumda sarı-kırmızılı kulüp, Ünal Aysal’ın işaret ettiği b planını devreye sokacak.

ACEMİ BİRLİĞİ =58. PİYADE ALAY KOMUTANLIĞI / BURDUR MERKEZ
    USTA BİRLİĞİ = GENELKURMAY BAŞKANLIĞI / ANKARA ÇANKAYA
  • Hâlâ Lucescu haberleri mi yapılıyor? Bu adam kaç defa Shaktar ile sözleşmesi olduğunu ve orada kalmak istediğini söylemedi mi? Hem orada sağlam bir taht kurmuşken niye bırakıp gelsin?

Hadi buraya geldi diyelim ve geldiği ilk sezon beklenen başarıyı yakalayamadı. Onu da mı apar topar yollayacağız?
  • gidecekse gitsin bizde yolumuza bakalım terim gibi yarı yolda gitmesin

Orijinalden alıntı: teoska

Hâlâ Lucescu haberleri mi yapılıyor? Bu adam kaç defa Shaktar ile sözleşmesi olduğunu ve orada kalmak istediğini söylemedi mi? Hem orada sağlam bir taht kurmuşken niye bırakıp gelsin?

Hadi buraya geldi diyelim ve geldiği ilk sezon beklenen başarıyı yakalayamadı. Onu da mı apar topar yollayacağız?

Hocam ilk sorun için cevap vereyim, Ukrayna'da olaylar sebebiyle huzurlu bir ortam olmadığından Lucescu gitmeyi düşünüyor olabilir.

İkinci sorun hakkında burası Türkiye :) Gelenler omuzlara alınır gidenler sessiz sedasız ayrılır. Bugün Lucescu için gelsin diyenler daha sezon bitmeden gitsin demeye başlayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

Galatasarary B falan kurulacak sandım heyecanlandım 1 saniye için

Aslında bunu sadece biz değil tüm kulüpler kurup rezerv lig tadında bir şey oluşturulduğunda güzel olur.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • Mancinin yabanci siniri yuzunden gidecegi bir lige Brezilya ligini altyapisi gibi kullanan Luce niye gelsin.

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

70 yaşına gelmiş, her sene bir kez kalbinden dolayı hastaneye yatan adama uzun vadede bel bağlamaya çalışıyor bizim taraftar. Allah akıl fikir versin.

Allah uzun ömürler versin o ayrı konu.. Ancak gelip 2 sene bizi mancini nin boş transferler yapıp bizi borç batağına çekmesinden kurtarsın o bile yeter. Baksana ünal aysal futboldan anlamam diyodu şimdi yapılan transferleri görünce transferde tek yetkili benim diyor..

Orijinalden alıntı: teoska

Hâlâ Lucescu haberleri mi yapılıyor? Bu adam kaç defa Shaktar ile sözleşmesi olduğunu ve orada kalmak istediğini söylemedi mi? Hem orada sağlam bir taht kurmuşken niye bırakıp gelsin?

Lucescu ''Benim dışımda dünya üzerindeki diğer teknik direktörler'' Semineri İçin Türkiye'ye Geldi

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=224987&iphoneignore=1

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Mancinin yabanci siniri yuzunden gidecegi bir lige Brezilya ligini altyapisi gibi kullanan Luce niye gelsin.

Yanlış bilmiyorsam Ukrayna'da da yabancı sınırı var. Ama ilk 11de 7 oynayabiliyorsun. Yedek yabancı sayısı konusundaysa fikrim yok.
    Not: FM 11'de Shakhtar'la oynamıştım oradan biliyorum, değişmiş olabilir kural.

• galatsaray ın b planı mustafa denizli dir. geçen ay istifa etti ve galatasaraydan haber bekliyor. emekli olmadan önce büyük yapılanmamızda başrol oynayacak adam olacak. mancini de tottenham ile anlaşmış yabancı basında yazıyor.

Orijinalden alıntı: bilaldincer

galatsaray ın b planı mustafa denizli dir. geçen ay istifa etti ve galatasaraydan haber bekliyor. emekli olmadan önce büyük yapılanmamızda başrol oynayacak adam olacak. mancini de tottenham ile anlaşmış yabancı basında yazıyor.

http://www.tottenhamhotspur.com/news/mauricio-pochettino-appointed-new-head-coach-270514/

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

galatsaray ın b planı mustafa denizli dir. geçen ay istifa etti ve galatasaraydan haber bekliyor. emekli olmadan önce büyük yapılanmamızda başrol oynayacak adam olacak. mancini de tottenham ile anlaşmış yabancı basında yazıyor.

http://www.tottenhamhotspur.com/news/mauricio-pochettino-appointed-new-head-coach-270514/

benim okuduğum basın da gerçekten olaylara yabancı kalmış. :)
    mancininin kalmasını istiyorum açıkçası ben de. yapılanma konusunda güvenmiyorum ama takıma bir karakter kazandıracak adamdır o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

70 yaşına gelmiş, her sene bir kez kalbinden dolayı hastaneye yatan adama uzun vadede bel bağlamaya çalışıyor bizim taraftar. Allah akıl fikir versin.

Allah uzun ömürler versin o ayrı konu.. Ancak gelip 2 sene bizi mancini nin boş transferler yapıp bizi borç batağına çekmesinden kurtarsın o bile yeter. Baksana ünal aysal futboldan anlamam diyodu şimdi yapılan transferleri görünce transferde tek yetkili benim diyor..

Bunu ben de çözemedim

Orijinalden alıntı: Hazardous

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Bunu ben de çözemedim

Ünal aysal da haklı. Sonuçta mancini gibi bi td, bu gün yarı futboldan anlayan adamın bile getirmeyeceği oyuncuları getiriyor. O da haliyle madem öyle ben yapiyim bu işi dedi demekki...

• Olmaz hacı bu kafayla.yabncı kuralı bugün mü cıktı da falan filan garip

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.