Şimdi Ara

Galatasaray’da Hamit Altınyop sevinci !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Galatasaray’da Hamit Altınyop sevinci !

Galatasaray'da Hamit Altıntop sevinci yaşanıyor. Yaklaşık 5 aydır formasından uzak kalan tecrübeli oyuncunun Antalya kampına katılabileceği öğrenildi.

Hamit Altıntop hızla iyileşiyor. Belinde yaşadığı sakatlık nedeniyle Almanya'da ameliyat olan ve daha önce sahalara dönüşünün nisan ayını bulabileceği ifade edilen başarılı futbolcu, tahmin edilenden önce formasına kavuşabilir.
    Galatasaray sağlık heyetinin Almanya'daki doktorlarla birlikte yürüttüğü süreçte tedaviye olumlu yanıt veren Hamit Altıntop'a, pazartesi son bir kontrol yapılacak. Hamit'in yapılacak kontrolde de iyi çıkması durumunda Antalya kampına götürülmesi planlanıyor.
    Kampta kendisine verilecek özel program dahilinde çalışacak olan tecrübeli oyuncunun iyileşme süreci, teknik direktör Roberto Mancini tarafından da yakından takip ediliyor. Milli futbolcu ile ilgili raporları sık sık inceleyen İtalyan teknik adam, Hamit'e ihtiyacı olduğunu ifade ediyor.
    Hamit Altıntop'un Antalya kampında arkadaşlarından ayrı çalışacağı, ilerleyen haftalarda takımla beraber antrenmanlara başlayarak sezonun ikinci yarısında sahalara döneceği belirtildi.

Kaynak : (NTVSPOR)

• Hamit ikinci yari kendini toplamaya baslasa sene anca form tutar bence cok sey beklemeyin hamitten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırlaması olsun veya olmasın , mevcut kadroda eksikliği çok göze batıyor ....

Umarım sakatlık bittikten sonra erken form tutar
  • Böyle bir oyuncumuz olduğunu bile unuttum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain obvious

Böyle bir oyuncumuz olduğunu bile unuttum.

Böyle konuşma. Çok üzülecek sonra.
  • Adamın şutları yeter

Ama Galatasaray'da bir buçuk sezonda 1 tane işe yarar maçının zor olduğunu unutmayın. Berbat bir futbol oynadı, ama çok büyük futbolcudur orası ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Cimbom'da Ribery şoku
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşke basketbolda da sakatların iyileşme haberlerini alabilsek.
  • Sevinç mi endişe mi bilemedim şimdi

• Keske bi an önce iyileşsede TR kupasında form tutsa. Özledim ben Hamit'i...

• İnşallah yalan haberdir.
  • Hala hamitin degerini anlamayanlar var. Pes valla

• Hızla iyileşiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamit'i beğenmeyenler tek kelimeyle nankörsünüz. Geçen sene direğe çarpan 7 topu gol olsaydı sezonu 8 gol 8 asistle tamamlamış olacaktı. Şu sıralar çok ihtiyacımız var umarım bir an önce eski formunu yakalar.
  • Hamit'in Farfan tarzı oynamasını bekleyenler iyileşmesini istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Hamit'i beğenmeyenler tek kelimeyle nankörsünüz. Geçen sene direğe çarpan 7 topu gol olsaydı sezonu 8 gol 8 asistle tamamlamış olacaktı. Şu sıralar çok ihtiyacımız var umarım bir an önce eski formunu yakalar.

Kusura bakma da saçma bir yorum olmuş.7 kere direğe nişanlamasının bize ne gibi bir yararı var ki?

Hamit tank gibi adam.Fiziksel olarak form tutar orası mesele değil de mental olarak ne durumda acaba? Geçen sene Hamit zaten her maçta en çok koşan adamdı ama aynı zamanda en çok küfür yiyen de oydu.Kafa olarak kendini toparlayamazsa aynı şeyler yaşanmaya devam eder ne yazık ki.
  •  Galatasaray’da Hamit Altınyop sevinci !

--------------------------------------------------------------------------------------------

Galatasaray’da Hamit Altınyop sevinci !
  • Bu sene kendisi yok hükmündedir.
  • Büyük maçlarda kalitesini gösteriyor Hamit,Chelsea maçında ihtiyacımız olabilir kendisine
  • Hamit'siz maçlarda orta sahada top tutamıyorduk doğru düzgün. Bu sene Mancini ile değişti bu biraz. Ama DH ahalisi bağırıp duruyor Selçuk formsuz Selçuk formsuz diye. Her ne kadar ben kesilmeyeceğini düşünsem de Mancini Selçuk'un bölgesinde Hamit'i deneyebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.