Şimdi Ara

Cimbom'da Ribery şoku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GALATASARAY’ın Fransız futbolcusu Franck Ribery’nin 1 milyon 225 bin euroluk alacağı ödenmediği için FİFA’ya gittiği iddia edildi. Ribery’nin menajeri Şükrü Kaya, baba ocağı Kayseri’de yaptığı açıklamada “Galatasaray pazartesi günü saat 17.00’ye kadar parayı ödemezse Ribery bir daha gelmeyecek'' dedi. Franck Ribery için Fenerbahçe’nin devreye girdiği iddia edildi.

Galatasaraylı Song ve Ribery’nin menajeri Şükrü Kaya, Erciyesspor’un anlaştığı Nijeryalı futbolcular için geldiği Kayseri’de ilginç açıklamalar yaptı. Erciyesspor Genel Kurulu’nu izleyen Kaya,

“Ribery Galatasaray’dan parasını alamadığı için huzursuz. Geçen hafta Fenerbahçe’ye imza attırıyordum, son anda bekleme kararı aldık. Galatasaray’ı Ribery’nin 1 milyon 225 bin euroluk alacağı için FİFA’ya şikayet ettik. Galasataray bu parayı pazartesi günü saat 17.00’ye kadar yatırmazsa Ribery bir daha gelmeyecek'' dedi.

Bu arada, gelişmelerden haberdar olan ve orta sahaya kaliteli bir oyuncu arayan Fenerbahçe’nin Fransız futbolcu için devreye girdiği iddia edildi.

• fener eğer alırsa !! tam bir leş kargası olduğunu gösterir!!

umarım almaz!! başka oyuncu mu kalmadı!!

bu tür olaylar dostlukları bozar!! düşene vurulur be !!
  • FERRARİBERY DAHA YARIM SEZON OYNADI VE BU HABER ASILSIZ YARIM SEZONA O PARAYI KİMSE ALMIYOR
  • tam olarak bomba bir haber. galatasarayın mali krizinden faydalanarak uydurulmuş bir haber... maksat ortalık bulansın.
  • bu şükrü kaya yı hiç sevmedim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

tam olarak bomba bir haber. galatasarayın mali krizinden faydalanarak uydurulmuş bir haber... maksat ortalık bulansın.

umarım dediğin doğrudur Hoobastank yoksa en önemli futbolcularımızdan birini kaybederiz

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 11 Haziran 2005, 15:22:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

Bu mesajmıdır şimdi nedir izah edermisin ? Her konun altına böyle yapıyorsun. Diyeceğin birşey varsa de yoksa yazma ... Allah'ım ya ne adamlar var ...
  • topicteki mesajları okudum,sonrada güldüm.tepkim buydu,tepkimi dile getirebileceğim en ii gif te oydu..........
    nereye ne yazacağımı sana mı soracam ben?hangi konunun altına bole yazmısım ?
  • doğru değildir bence...
  • hoobastank bosver degmez bu zavallılarla ugrasmaya
  • iş ciddiye benziyo beyler fenerbahçe almasa bile Marsilya kapıda bekliyo çok büyük güç kaybederiz onun yeri doldurulmaz.Marsilya 10 milyon euro teklif etmis vermemisler simdi sudan ucuza gider ortada kalırız
  • marsilya 10milyon euro teklif etmiş?Ribery e mi?10 milyon euro 16.5milyon YTL ediyor biliyorsun herhalde...
  • Ergun Gürsoy, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, bir Türk menajerin Kayseri'de yerel bir televizyona bu konuyla ilgili yaptığı açıklamanın dikkate alınmaması gerektiğini belirterek, ''Ribery'nin menajeri yabancıdır. Bu oyununun bonservis parası daha yeni ödendi. Kayseri'de yerel bir kanalda gevezenin biri konuşmuş, bunu dikkate almayalım. Böyle birşey yok'' dedi.

Galatasaray'da 4 yıldır maddi sıkıntı olduğunu inkar etmediklerini kaydeden Gürsoy, ''Bilançolar açık, bunu inkar etmedik. Ama bu haberler doğru değil. Ribery'nin Türk menajeri yok. Bunlar yanlış şeyler'' diye konuştu.

• quote:

marsilya 10milyon euro teklif etmiş?Ribery e mi?10 milyon euro 16.5milyon YTL ediyor biliyorsun herhalde...

bunu ben söylemiyorum okuduğum haberleri yazıyorum yabancı kaynaklardan da takip ediyorum aynı seyler yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidoretti

quote:

marsilya 10milyon euro teklif etmiş?Ribery e mi?10 milyon euro 16.5milyon YTL ediyor biliyorsun herhalde...

bunu ben söylemiyorum okuduğum haberleri yazıyorum yabancı kaynaklardan da takip ediyorum aynı seyler yazıyor

bulvar gazetelerin haberidir onlar dostum..10milyon euro.....bilmiyorum.herseyden once galatasaray yonetimi bu parayı asla reddetmez.

• Ziyaaaaaaaaaaaaa atma ziyaaaaaaaaaaaaa
  • lequipe dahil fransız medyasını gezdim... olympique marseille'nin Ribery ile ilgilendiğine dair transfer haberi görmedim. Bunlar bizim dallama basının sallamaları inanmayın. Birşey olursa ben yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Ziyaaaaaaaaaaaaa atma ziyaaaaaaaaaaaaa

• Sadece gülme efekti yapacaksanız mesaj atmayın yahu... Ne adamlarsınız yaa komik geldiyse ekran başında gülün de... sadece , bu ifadeleri koymak ne demek ben onu anlamadım. Bu mesajı okuyunca bende muhaahaha mı yapacam... Hey Allam yaa... Sadece bu resimlerin konduğu mesajların diğer okuyuculara faydası ya da katkısı nedir bilen varsa anlatsın ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.