Bu arada dün en çok şeye güldüm. Cska benchinin arkasındaydım. Adamlar ilk çıktılar sahaya tribünlere falan bakalım dediler arkaya döndüler hafif herkes küfür, hareketler vs. döndüler önlerine. Işıklar kapandı adamlar bu sefer karanlıkta bakalım bari diye döndüler gene gözüktüler gene aynı şeyler. Maç başladı benchde oturanlar hafifçe dönüp bakmaya kalkıyorlar herkes gene aynı anda bunlara sayıp sövüyor.
Ekleyebilirim=ekleyemedim olacaktı. Hay ben bu düzeltme butonunun olmamasına!!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: kkeita
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
quote:
Orijinalden alıntı: ufoufo
Abi neler yapmisiniz ya Simdi ilk mac ne zaman ve hangi tarihte sirf atmosfer icin bilete alip gelicem Bilet fiyatlari ortalama ne kadar
12 tl biletler. Efes maçı var içeride. olympiakos'u yenersek o maçta ne şovlar olur da işte inşallah yeneriz ya.
Olympiakos maçı son maç. Önce Efes
He iyi o zaman ya.
quote:
0.25 de Albayrak'ın arkasında sol taraftaki Adnan Sezgin mi ?
Rüya gibi bir geceydi..Güne nasıl güzel başlamaktır öyle yaa
2000 yılının Sami Yeni 12.000 kişilik İpekçide yeniden alev aldı. Yaşamayan bilemez , televizyondan belli olmuyor , ben tribünde bunalıyorum atmosferden , birde deplasman oyuncusunu düşünün.
quote:
Orijinalden alıntı: crimex
2000 yılının Sami Yeni 12.000 kişilik İpekçide yeniden alev aldı. Yaşamayan bilemez , televizyondan belli olmuyor , ben tribünde bunalıyorum atmosferden , birde deplasman oyuncusunu düşünün.
Bak ilk çeyrekteki ıslıklardan uğultudan yemin ediyorum bir ara kulaklarım az duymaya başladı hani dağın tepesine çıkarsın duyman azalır ya öyle olmaya başladı.
Hayatimda sami yen'de arena'da sayisiz maca gittim, boyle atmosferi fener macinda bile gormedim, iyi ki dun salondaydim
İlk once efes maci var dime bu macin gunu ve saati belli mi? Bu mac icin bileti ne zaman almak lazim Abdi ipekcinin oturma planini bilmiyorum daha sakin bir bolgeden bilet almak istiyorum onerebileceginiz bir bolum varmi?
dün orda olanlar kendinizi şanslı bilin müthiş atmosfer olmuş
Orda olamadığıma öyle isyan ediyorum ki. Kendinizi istediğiniz kadar şanslı hissedebilirsiniz...
Dün orada olmayı çok isterdim.Darısı bir dahaki maça inşallah.