Şimdi Ara

🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆 (2194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü, 2 Mobil
5 sn
43.951
Cevap
257
Favori
943.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Belki de araya devam. Onu da bilmiyoruz.

Ne desek boş. Büyükler emir vermediği sürece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam messi bile kariyer döneinde milli takımda eleştiriliyordu dediğin gibi tek adam 3 adamla olmaz. Hoş taktiği de var mı yansıtıyor mu anlamış da değilim. Şu gerçek ki bence forvetten yakınana kadar modern futboldan defanstan bihaberiz. Takımlarımız kolay gol yiyor stoper yetişmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bize ocakta kaleci iyi bir sol stoper ve iyi bir golcü şart. Osimhen iyi hoş Icsrdiyi aratmiyor izin üstüne izin afrikada sakat sakat gezmeler falan. Alıcısı olsa versek keşke maaşi zaten takımı bozdu. Bizim öyle paralar verecek daimi bir kazancımız yok. Sane 12 aliyor leao da bi o kadar aliyor. Bize aç isimler lazim. Devrede şu isviçredeki bebeyi almak lazim. Gece sene dju diyodum ama ts aldi onuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 5 Ekim 2026; 23:39:9 >
  • SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

Elimizde forvet yok İCARDİ kalmalıydı büyük hata etti yönetim

Harbi bir terslik var.

Hadi diyelim biz kazıkmyedik aldık bunu. Kötü, yetenekli değil falan filan..

Miili takıma kim neden alıyor bunu?

Hadi alıyorsun skor 3-1 olmuş, dk 87 de oyuna alıyorsun. Seni oyuna alsam ne almasam ne der gibi :).

Dünya kupasında da aynısını yaptılar buna. Çağırma abi o zaman bunu.

Evet zaten montellanın hatası da çok ama yani gitse bile pek bir şey değişir mi sanmıyorum özellikle kısıtlı dönemde rotasyonda çoğu antrenmanı saçma sapan yapan yerli kulüplerden gelecek oyuncuları da tembellik yapan yerli hocalar ne hale getirir orası da ayrı bir konu.İyi bir yabancı aday varsa gitmesi doğru olur ama şu saçma kadroya uygun kontrollü bir oyun oynanması gerekiyor.Asıl konu yabancı kuralı bu arada , belki barış falan zamanında gitse daha iyi oyuncu olurdu ve milli takıma katkı verirdi , yada işte ne bileyim denizdir,orkundur falan avrupada kalır yine daha iyi metodlarla daha iyi oyuncular olurlardı ama bu saçma kural yüzünden bizim ligde oyuncular da hapsoluyor ve 1 adım ileri gidemiyorlar.Hocadan,oyunculardan önce asıl suçlu bu kuralı getirenler bence.

Hocam farkındaysan menajerler kadroyu kuruyor , milli takıma kim çağırılacak menajerler belirliyor

zaten hakeden milli takıma çağırılmış olsa şu kadronun yarısının olmaması lazım

Anadolu takımlarında büssürü adam var milli takıma gelebilecek. Biz stoperde bile hala Abdülkerim , mehter merih falan çağırıyoruz

4 büyük takım haricinde ve Avrupalı gurbetçiler harici oynayan yok zaten

Sporcusun ama boğazına hakim olamıyorsun. Sığır gibi vücutla sahaya çıkıyorsun. Zaten oynatan hocada da arıza var.
    Premier ligde, italya vs liglerde böyle Sığır gibi topçu var mi ?

https://www.youtube.com/shorts/ciZZlYmsIPM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 5 Ekim 2026; 23:47:18 >
  • Sneijder, babasının kanser olduğunu öğrendiğini ve ardından annesinin de hastalandığını belirtti. Annesini 59 yaşında, hastalığının ardından yaklaşık 6 ay içinde kaybettiğini söyleyen Sneijder, annesinin ölümünden sadece iki ay sonra babasının da yeniden kontrolden geçtiğini ve doktorların hastalığın ilerlediğini söylediğini aktardı.

Babasının tedaviyi kabul ettiğini ancak yaklaşık 9-10 ay sonra o da hayatını kaybettiğini ifade eden Sneijder, her iki ebeveynini de 59 yaşlarında aynı hastalık nedeniyle kaybettiğini vurguladı.

3,5 YIL BOYUNCA ZORLU BİR SÜREÇ

Sneijder, bu süreçte yaklaşık 3,5 yıl boyunca ailesiyle ve hastaneyle ilgilendiğini belirtti. Bu dönemde düzenli antrenman yapamadığını, hastaneden çıktığında ise tek isteğinin bir şeyler içmek ve yaşadıklarını unutmak olduğunu söyledi.
    Eski futbolcu, yaşadığı kayıpların ardından fiziksel olarak da değiştiğini kabul etti. Dışarıdan bakıldığında sadece kilo aldığını düşünenlerin, aslında insanların bilmediği büyük bir yaşam mücadelesi verdiğini ifade etti.

Sneijder, şimdi yeniden formuna kavuşmaya çalıştığını ve bu konuda iyi ilerlediğini söyledi. "Kilo vererek anne ve babamı geri getiremem" sözleriyle duygusal bir açıklama yapan Hollandalı yıldız, yaşadığı sürecin hem fiziksel hem de duygusal olarak kendisini derinden etkilediğini dile getirdi.

• @Stones Aşağıdaki mesajı şikayet etim, çünkü kaynakta

"Son 4 senenin şampiyonluğunu etkileyecek biçimde rol aldıkları belirlendi. (A Spor)"

böyle bir ibare yok. Admin Aspor'un haber linkini atmış bana... Silinmedi bu mesaj. Böyle haberlere kendimiz bir şey ekleyip sonuna kaynak yazabiliyor muyuz?

🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU]  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆

Ekleme: Tabii ki şikayet konusunda da admini cevapladım. Fakat ben her şikayete tekrar cevap yazacaksam ne anlamı kaldı. Eğer görebiliyorsan bir önceki şikayetimde de aynısı oldu. "Belirli taraftar grubuna maymun diyebiliyorsak ben de yazarım teşekkürler" yazdıktan sonra şikayet ettiğim yorum silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlieSelim -- 5 Ekim 2026; 23:54:33 >

• Gol hariç her şey var maşallah.

🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU]  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • 🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU]  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Foruma acaba istifa ettimi diye girdim etmemis..

Böyle haber olmaz zaten, mantık dışı. O kişi G.Saray'a sürekli bu tarz kötü şeyler yazıyor, buraya gelince de cici cici yazıyor. Ben buradan 120 gün göndermiştim, FB bölümünden de göndermiştim demek ki süresi dolmuş. Tekrar bakarım, icap ederse yine işlem yapılır.

Haber gerçek bile olsa, bu tarz haberler polemik çıkaracağı için kaynak gösterilmiş olsa dahi paylaşımı yasak. Çünkü bunun sonu gelmez.

Adam diyor ki; “UEFA'dan, FIFA'dan tescilli, niye burada paylaşamıyoruz?”

Kardeşim, mesele haberin gerçek olup olmaması değil. Bunun üzerinden hemen “sizin de şöyle böyle olaylarınız var” muhabbeti başlayacak, konu uzayacak, karşılıklı ithamlar gelecek. Sonra da asıl konu tamamen kaybolacak.

Aslında neyin neden yasak olduğunu kendileri de biliyorlar. Sadece işlerine gelmediği zaman anlamamazlıktan geliyorlar.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • İcardi 2 ay çalışsın , 2. Devre gelsin , 10+ gol 5+ asist yapar

CPU: AMD Ryzen 5 3600 | GPU: SAPPHİRE 5700 XT NİTRO + | RAM: ADATA 2x8GB 3000MHz | Anakart: GİGABYTE B450M AORUS M | SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: COOLAR MASTER M750W 80 BRONZE | HDD: Seagate Barracuda 1TB | Kasa: CORSAİR CRYSTAL 280X | Monitör: XİAOMİ Mİ ULTRAWİDE 32"" | Fare: RAZER DEATHADDER ELİTE | Klavye: RAMPAGE KB-R 101 | Kulaklık: STEELSERİES ARTİSTİC 7 WİRELES| Pad-1: STEELSERİES QCK LİMİTED GAMİNG MOUSEPAD |
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.