Şimdi Ara

🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆 (2195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü, 2 Mobil
5 sn
43.951
Cevap
257
Favori
943.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Dursun başkan öyle bir plan yok veda planı yaptık cevap gelmesini bekliyoruz dedi.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • Montella, çocuklar telefonda takılıyor, gördüklerinden etkileniyor.
    aynen, Abdul telefonla oynaması Puyol olacak yoksa

Merih sabah akşam sosyal medyadan video atmasını biliyor ama !!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ama işin bir de Türkiye tarafı var. Biz yıllardır futbolcu yetiştiremiyoruz. Özellikle santrfor konusunda neredeyse yokuz. Altyapıdan doğru düzgün oyuncu çıkmıyor, sonra da dönüp dolaşıp Avrupa'da oynayan birkaç futbolcudan medet umuyoruz.

Geçenlerde Montella'nın söylediği bir şey vardı. Üçüncü ligden kendisine 31 yaşındaki santrfor önerildiğini ve "bunu oynat" denildiğini söylüyor. E kardeşim, bu adam ne yapsın? Milli takımın elinde genç, yetişmiş, formda bir santrfor yoksa teknik direktör kimi oynatacak?

Savunmada hala Merih Demiral, Abdülkerim gibi isimlere bakıyoruz. Bunların kötü futbolcu olduğunu söylemiyorum ama artık yeni neslin gelip bu oyuncuların yerini doldurması gerekiyor. 33-34 yaşındaki futbolculardan sürekli milli takımın geleceğini kurmasını bekleyemezsin. Arda var, Kenan var ama Kenan da sakat. Bunların dışında "Şu çocuk geliyor, birkaç sene sonra milli takımın yıldızı olur" diyebileceğimiz kaç tane oyuncumuz var? Asıl sorun burada.

Montella elbette eleştirilecek. Hatta bazı maçlarda ve tercihlerinde ciddi şekilde eleştirilmeyi de hak ediyor. Fakat Türkiye'deki futbolcu yetiştirme problemini Montella'nın üzerine yıkmak da kolaycılık olur.

Bizde yıllardır altyapı sistemi konuşuluyor ama ortada doğru düzgün bir sistem yok. Kulüpler günü kurtarıyor, genç oyuncuya sabır gösterilmiyor, altyapıdan çıkan oyuncunun gelişimi planlanmıyor. Sonra milli takımda bir mevki boş kalınca "Montella niye bunu oynatmıyor, niye şunu çağırmıyor?" diye soruyoruz.

İtalya gibi veyahut diğer ülkelerle aramızdaki fark sadece teknik direktör farkı değil. Adamların havuzuna bakıyorsun, her pozisyonda yıllardır yetişen oyuncular var. Kısacası Montella'nın payı var, hem de ciddi payı var. Ama sorun sadece Montella değil. Bugün Montella gider, yarın başka hoca gelir. Altyapıdan oyuncu yetiştirmediğimiz, özellikle santrfor ve savunma gibi bölgelerde yeni nesil futbolcular çıkaramadığımız sürece aynı filmi başka teknik direktörle tekrar tekrar izleriz.

Zaten yıllardır gelenler de öyle ya da böyle gönderilmedi mi? Bıkmadık mı suçu teknik direktörlere yıkmaktan? Ben burada alt yapı sisteminin nasıl olması gerektiğini yazdım. Çok basit aslında. Bu sistemi Dursun başkan ilk geldiğinde hayata geçirse idi, şu an G.Saray yıldız yetiştirme yurdu ünvanına gelmişti. Türkiye'de ciddi potansiyel var. Hatta diğer ülkere göre daha fazla var. Eğer bir genç doğru yetiştirilirse/eğitilirse iddia ediyorum diğer ülkelerden daha fazla oyuncu çıkarır.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Emre özcan haklıymış o zaman. Herkes sövüyodu.

Şu gözler forumda montellayı savunanı da gördü ya helal olsun hocam size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Montella'yı aklamıyorum ama sorunun kökü daha aşağıda" mesajını veriyorum. Anlamadıysanız ne diyeyim?

• Tüm bu yapılanlara rağmen son 4 yıl Okan Buruk ve futbolcular şampiyon olabilmişse onları ayakta alkışlamak lazım.. Lağım bile yapı yapı deyip kendi yapılarını kuranlardan ve çevirdiklerinden temizdir..

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Şu gözler forumda montellayı savunanı da gördü ya helal olsun hocam size

Milli Takımda asıl sorun Montella değil. Bu basın paralı asker dolu. Türk futbolculara sallayan gördünüz mü ? Hepsi Montella sallıyor, neden ? Montella gitsin diye sen basında söyle, propaganda yap diyorlar, çünkü o koltukta kendi gözleri var. Montella gitsin masum bir konu değil,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Montella miadını doldurdu. Ama bu futbolcular da miadını doldurdu. Sadece Montella değil, futbolcuların %70 i, %80 i değişecek, arkadaki Türk teknik ekip değişecek. Bunlar değişmeyp sadece Montella değişecekse geçmiş olsun, aynı tas aynı hamam ddvam eder.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende onu anlatıyorum ama arkadaş sadece 1 paragrafa odaklanmış.

• 🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU]  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Yani diyorsun ki bunlar tff mhk bir sistem kurmus istedigi hakemi indirip istedigini kaldiriyor istedigini alip istedigini veriyor ama feneri sampiyon yapmaya gucu yetmiyor.

23-24 sezonunda 33. Haftada sivas maci 90. Dakikada aleyhimize penalti uyduruluyor mac 2-2 bitiyor ama fener için olup biten tff mhk bunu engelleyemiyor? Hadi diyelim o gun bunu engelleyemedi daha sonra bu kararlari veren hakemler yine gorev almaya devam ediyor.

Tamam hadi yine senin dedigin olsun bu tff-mhk feneri sampiyon yapmak istiyor yahu 5 senede 1 kere bile olsun bunu basaramaz mi? Cok mu zor?

Fenerin ikinciligi bile saibeli, ne sampiyonlugu? Nickinle yorumun uyumlu olmus. Fenerin sampiyon olamamasi yapi kurmadigini gostermez, beceriksizsiniz. Biz Osimhen cekerken siz Nessyri cektiniz. Hakem yardimida bir yere kadardir, zor oyunu bozar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Anlattıklarının hepsi doğru. Fakat eksiği de var. O günkü başarısızlığın en büyük mimarları kendileri ve yol arkadaşlarıydı.

Ali Koç ile kankalıkta sınır tanımadı. Ortak Store vs açacaklardı. Galatasaray tarihinin en başarısız ve yüzsüz yönetimi kendileriydi. Bakınız Işıtan Gün.

Çıkıp o zaman çatır çatır konuşacaktınız. Ne o, Ali Koç izin vermedi mi yoksa ?

Enes Ünal ı yetersiz diye çağırmayan Montella. Bartuğ çok mu yeterli? Emirhan ı neden çağırmıyorsun?

Kaan ın kardeşi Mertcan var. Samet i alacağına onu al.

Oyuncu grubunun tek sıkıntısı hepsi formsuz. Bunun dışında kadro tercihi tartışmaya açık, ilk 11 tercihi tartışmaya açık, oynatmaya çalıştığı sistem tartışmaya açık.

Bence federasyon ve Montella gittiğinde sorunların yüzde 80 i çözülür. Federasyon kalıp Montella giderse değişen hiçbirşey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

tff/mhk mı ederson'a son saniyede topu içeri sok diyor.. ederson'a zorla kırmızı kart gör diye tff/mhk mı diyor? ittirile ittirile olabildiğiniz bu işte..

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.