|
Trabzonun başına thomas reis geçiyomuş Samsunla kısıtlı kadro ile iyi işler yaptı Dikkat etmek lazım ts maçına milli araya iyi girmek şart |
|

Popüler Konular listesinde
|
Trabzonun başına thomas reis geçiyomuş Samsunla kısıtlı kadro ile iyi işler yaptı Dikkat etmek lazım ts maçına milli araya iyi girmek şart |
|
bak ne güzel konustun usta tarih onubunu yazmaz isimleri asolan Galatasaraydır diye boşuna demiyoruz. Fatih hocamın son dönemlerini izlerken kahroluyordum zarar verilmeden ayrılsın diye bende cok istedim amaç Galatasaray'a zarar gelmesine ve onada cunku bize neler kattı adam. Benim babam fenerli sülalem fenerli ben kücükken fenerliydim hatta ilk maçım amcam babamlarla Kadıköy maçımdı fenerin gitmiştik hep beraber düzceden isteye Sonra Hagi'nin topçuluğu, uefa fatih hoca derken Galatasaraylı oldum severek isteyerek gönülden. Kendi kararımı verip, çocukken o cesareti toplayıp, kendimi Galatasaraylı yapmama o düşünceye sevketmeye akıl fikir veren Allaha şükürler olsun |
|
Fenerbahçe Lyon maçı öncesinde Gençlerbirliğine yenildi. İç sahadaki Roma maçı öncesinde içerde BJK'ye yenildi, Roma maçı dönüşünde Antep maçında adeta sahada yoktu ve puan kaybetti. Geçen sene bizim takım tam 12 tane CL maçı oynadı. Bu 12 maçın 7 tanesi liverpool, Juventus, Man City, A.Madrid ile. Geçen sezon ligde öncekilere göre iyi değildik, 4 yıllık serüvenin oyun olarak hatta skor olarak en sıkıntılı dönemiydi. Ancak 12 CL maçı oynamak, CL'de o rakiplere karşı başarılı olmak kolay iş değil. Yapılan iş çok küçümseniyor diye bitirecektim ancak zaten 4 sene boyunca bırakın başarıları düz anadolu takımını bile şansa yendiğimize inanan kitle varken geçtiğimiz sezona laf edilmesi çok doğal. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 15 Eylül 2026; 12:43:1 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
keriz klopp asistlerinin yendiği editi görmemiş ![]() |
|
Lucescu zamanında oynanan oyuna çok homurdanmalar olmuştu. O yüzden Fatih Terim istendi zaten. Yani şimdi Okan'ın oyunundan memnun olmayanlar o zamanda vardı. Beşiktaş kısmında her ne kadar kaos olsa da, gönderilmesinin ana sebeplerinden biri daha büyük isim getirilmek istenmesiydi. (vicente del bosque) |
|
sence kendince haklısın baba. görsellik seyir zevki konusuna katılıyorum. kötü kadroyu kimse izlemez maça gitmez. hele gs taraftarı kötü sezonlarda yönetimi cezalandırarak bırakır stadı boş diğer tarfatarar gibi degiliz başarı odaklı oldugumuz kesin. ama hazır 99-2000lerden bu yana nadir yakalanan bi durum varken nasipse 5.sene üst üste olma şansımız, sonuna kadar destek olalım bi daha görürmüyüz Allah bilir. |
|
|
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır. Mustafa Kemal Atatürk ![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
Bu hakemler yüzünden olan işler.bizim savunma oyuncularına da bu kadar ayrıcalık verilse kuş ucurtmazlar.hakem bunlara kart göstermede bu adam devam eder. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ah be fenerim para harcayarak nasıl şampiyon olamazsın? Tabi ikram eden yok ki ne yapsınlar. ![]() ![]() DenizGSL126 (@DenizARAS2) on X https://x.com/DenizARAS2/status/2099548824674955504?s=20< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 15 Eylül 2026; 14:5:59 > |
|
|
|
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 15 Eylül 2026; 14:24:12 > |
|
|
|
Biz abi hayırlısıyla önümüzdeki şu ts macını yenmemiz lazım inşallah cok kritik. fişi çekersek milli araya moralli ve diri girecez. önemli deplasmanda çıkmış olur. hayırlısıyla osi baba da yetişirse leminayla tamamdır. şansımıza ts'nni hocası yok gelecek hoca klasik gaz ve dokunuşlarla bişi yapabilir okan hocada farkındadır zaten felşaket ciddiye almalıyız macı şakası yok. 1 puan kaybından liderlikte gidebilir. |
|