Şimdi Ara

🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆 (1892. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ShinQda Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü, 3 Mobil
5 sn
42.162
Cevap
256
Favori
899.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Samsunla kısıtlı kadro ile iyi işler yaptı

Dikkat etmek lazım ts maçına milli araya iyi girmek şart

bak ne güzel konustun usta tarih onubunu yazmaz isimleri asolan Galatasaraydır diye boşuna demiyoruz. Fatih hocamın son dönemlerini izlerken kahroluyordum zarar verilmeden ayrılsın diye bende cok istedim amaç Galatasaray'a zarar gelmesine ve onada cunku bize neler kattı adam.

Benim babam fenerli sülalem fenerli ben kücükken fenerliydim hatta ilk maçım amcam babamlarla Kadıköy maçımdı fenerin gitmiştik hep beraber düzceden isteye 🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU]  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆  9 yaşlarında felandım. Ama babam fenerli diye benide fenerli yapmışlardı klasik.

Sonra Hagi'nin topçuluğu, uefa fatih hoca derken Galatasaraylı oldum severek isteyerek gönülden. Kendi kararımı verip, çocukken o cesareti toplayıp, kendimi Galatasaraylı yapmama o düşünceye sevketmeye akıl fikir veren Allaha şükürler olsun 🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU]  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆 

• Fenerbahçe Lyon maçı öncesinde Gençlerbirliğine yenildi. İç sahadaki Roma maçı öncesinde içerde BJK'ye yenildi, Roma maçı dönüşünde Antep maçında adeta sahada yoktu ve puan kaybetti.

Geçen sene bizim takım tam 12 tane CL maçı oynadı. Bu 12 maçın 7 tanesi liverpool, Juventus, Man City, A.Madrid ile.

Geçen sezon ligde öncekilere göre iyi değildik, 4 yıllık serüvenin oyun olarak hatta skor olarak en sıkıntılı dönemiydi. Ancak 12 CL maçı oynamak, CL'de o rakiplere karşı başarılı olmak kolay iş değil. Yapılan iş çok küçümseniyor diye bitirecektim ancak zaten 4 sene boyunca bırakın başarıları düz anadolu takımını bile şansa yendiğimize inanan kitle varken geçtiğimiz sezona laf edilmesi çok doğal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 15 Eylül 2026; 12:43:1 >

Beditsyoutube
    Sinan Engin puan tablosunda Fenerbahçe’yi bulamıyor ve efsane tepkiyi veriyor
    https://www.youtube.com/shorts/IPhS_ucnCEI?si=De5zDSfJjy4t4usT

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Putlari Kiran Adam

Doğru dürüst futbol izlemek istiyoruz diyen arkadaşlar beni engellemiş ama şöyle cevap vereyim; Okan hoca dönemi dışında Galatasaray'ın bu kadar rakip takımların üzerinden buldozer gibi geçip ezici futbol oynadığı bir dönem var mı son 20 yılda?

Mesela Okan öncesi hangi dönem futbolunu bu kadar özlüyorsunuz? Terim'in kabız 4-4-2'sini mi özlüyorsunuz? Özlediğiniz futbol nedir arkadaşlar bunu bir gösterebilir misiniz?

Cl'de Galatasaray belki de son 20'yıldaki en baskın futbolunu oynuyor. Ligi saymıyorum bile lig otomatik cepte artık. Okan öncesi bu kadar rahat mıydın sen?

Bunlar gsli filan değil.

İyi anlatmışsız ama Terim dönemi kabız futbol demek saçma olmuş, Okan zaten Terim zamanı oynadıkları topu oynatmaya çalışıyor yıllardır, burda en önemli iş bekler, ön libero ve 10 numarandır, zaten onun için en iyi oyunları Boey-Mertens-Torrik zamanında oynadık

Şuan sistem tıkandı iyi beklerin ve 10 numaran yok, Torrik de halen iyi olmasına rağmen artık yanına sağlan takviye şarttı

• keriz klopp asistlerinin yendiği editi görmemiş

🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU]  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆

Lucescu zamanında oynanan oyuna çok homurdanmalar olmuştu. O yüzden Fatih Terim istendi zaten. Yani şimdi Okan'ın oyunundan memnun olmayanlar o zamanda vardı. Beşiktaş kısmında her ne kadar kaos olsa da, gönderilmesinin ana sebeplerinden biri daha büyük isim getirilmek istenmesiydi. (vicente del bosque)

Bu ligde başarılı olunduğu için bu gelirler var.

Bizde kısa dönemde başarı ve lig şampiyonluğu hedeflenir,bunun için nispeten bonservisi düşük,yaşlı ama baskıyı kaldıracak oyuncular transfer edilir.mesela Aziz başkanın yaptigida bu.

Daha iyi başarı için daha genç,dinamik kadro kurulmalı.bu biraz zihniyet değişimiyle alakalı,sadece iş hocada bitmez.

William Saliba
    ​Gabriel Magalhães
    ​Piero Hincapié
    ​Ezri Konsa
    ​Cristhian Mosquera

Şimdi adamlar bu stoper hattını kurmuş ,arsenaldan gidip 30,40 verip hiçbirini alamassin.bizim savunma oyuncuları ile bir karsilastirin.

Yine mesela onlibero zubumendi var arsenalde doğru dürüst oynamıyor 75 değeri var😁reela gitse şu an oynar bu adam.

Uzun lafın kısası sadece 75 milyona osimhen ve iki 30 milyonluk transferle gidip Avrupa'da çok iyi oyun oynanmaz.

Bir iki yıldız oyuncu gelsin diye Avrupa'daki maaşlarının üstünde verdiğimiz maasta bizi çok iyi takım yapmaz.

Uzun süreli planlı çalışma şarttır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tunc@y kullanıcısına yanıt

sence kendince haklısın baba. görsellik seyir zevki konusuna katılıyorum. kötü kadroyu kimse izlemez maça gitmez. hele gs taraftarı kötü sezonlarda yönetimi cezalandırarak bırakır stadı boş diğer tarfatarar gibi degiliz başarı odaklı oldugumuz kesin. ama hazır 99-2000lerden bu yana nadir yakalanan bi durum varken nasipse 5.sene üst üste olma şansımız, sonuna kadar destek olalım bi daha görürmüyüz Allah bilir.

federasyon korumaya almış ama birgün ters bir durum olursa hesabını kim verecek.

Sürekli dirsek atıyor boyun bölgesine kontrolü kaybetti.

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Şu hareketler normal değil:

instagram
    @futbltrend on Instagram: "Milan Škriniar’ın son dönemdeki sert müdahaleleri ve rakipleriyle yaşadığı fiziksel temaslar yeniden gündemde.Fenerbahçe’nin Slovak stoperi, mücadeleci ve agresif savunma tarzıyla dikkat çekerken özellikle Beşiktaş derbisinde Dusan Vlahovic ile yaşadığı gerilim büyük ses getirdi. Karşılaşmanın 52. dakikasında ikili arasındaki mücadele sonrası tartışma büyüdü ve Škriniar’ın Vlahovic’e yaptığı hareket sonrasında iki futbolcu da sarı kart gördü.Škriniar’ın savunmada rakibine yakın oynayan, ikili mücadelelerde fiziksel teması yüksek ve geri adım atmayan bir oyuncu olması, zaman zaman bu tarz pozisyonların yaşanmasına neden oluyor.Fenerbahçe taraftarının bir kısmı onun bu sertliğini savunmadaki savaşçı karakterinin bir parçası olarak görürken, bazı futbolseverler ise zaman zaman sınırın aşıldığını düşünüyor.Sizce Škriniar’ın sertliği savunmacı karakterinin bir parçası mı, yoksa bazı pozisyonlarda fazla mı ileri gidiyor?#Fenerbahçe #Skriniar #SüperLig #Futbol #milanskriniar"
    https://www.instagram.com/reel/DdTDtHeth7u

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Bu hakemler yüzünden olan işler.bizim savunma oyuncularına da bu kadar ayrıcalık verilse kuş ucurtmazlar.hakem bunlara kart göstermede bu adam devam eder.

🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU]  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆x (formerly twitter)
    DenizGSL126 (@DenizARAS2) on X
    https://x.com/DenizARAS2/status/2099548824674955504?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 15 Eylül 2026; 14:5:59 >

• Trabzon, Samsun'un eski teknik direktörü ile anlaşmış. 11 maç 7 galibiyet 1 mağlubiyet şimdiki takımı ile. Bir ara Şenol Güneş yazmışlardı. Dedim bunlar kafayı yemiş heralde.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
    Kötürüm Osurukwolde’yi unutmamak lazım

Bu pozisyonda cinayete teşebbüsten yargılanması gerekirken bırak kartı foul bile çalınmadı

Le Lunisyoutube
    Jayden Oosterwolde Rakibini Boyun Kilidine Alıyor Ama Kart Görmüyor Fenerbahçe 3 - 2 Samsunspor
    https://www.youtube.com/shorts/O33Wm7zAYKQ?si=O7r2KJTY39lqAxLT

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Rosier v2 işte. Ama Torreira diye gezmeyi de unutmazlar ama.

• 🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU]  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 15 Eylül 2026; 14:24:12 >

Bjk Gs

Derbileri pazartesiymiş neden bjk fb macları cuma yada pazartesi nedense hiç oynanmıyor

Çözüm surecinde amedin şampiyon olması bile şaşırtmaz.

Biz abi hayırlısıyla önümüzdeki şu ts macını yenmemiz lazım inşallah cok kritik. fişi çekersek milli araya moralli ve diri girecez. önemli deplasmanda çıkmış olur. hayırlısıyla osi baba da yetişirse leminayla tamamdır. şansımıza ts'nni hocası yok gelecek hoca klasik gaz ve dokunuşlarla bişi yapabilir okan hocada farkındadır zaten felşaket ciddiye almalıyız macı şakası yok. 1 puan kaybından liderlikte gidebilir.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.