Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (9358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
191.425
Cevap
295
Favori
3.573.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 93569357935893599360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Hayırlı olsun, Rafa Silva ile müthiş katkı verirler

İkisi birlikte 60 gol 40 asisten 100 gole doğrudan katkı verir. Arkalarında da gedson

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuntius -- 25 Mayıs 2025; 8:13:3 >
  • Dünkü maçtan önemli olan notlar ...

Demirbay bir an önce elden çıkarılmalı adam kafada bitirmiş gol yedircem diye baya uğraştı ama olmadı, o mevkiye ucuz genç yetenek alınmalı

Frankowski nin sorunu ne bilemiyorum, tamam sağ bek değilsin ama press den bukadar ürken eli ayağına dolaşan topcu bize göre değil gibi

Cuesta bildiğimiz saatli bomba haliyle devam ediyor, gelişeceğini pek sanmam Apokerim yedek bırakacak stoper şart bize

Kutucu Oynasa toplayacak gibi ama yedek olarakta kendini hazır tutması şart, topla çok bodozlama gitmeye çalışıyor al ver yapsa daha çok posizyon bulur

Jacops sakatlanmassa ve yedek olmayı kabul edecekse kalsın yada Köhn de dönebilir çok fark etmez

Morata İyi bir 10 numara alınırsa her türlü iş yapar bizde ama Osimhen falan kalırsa İcardi de dönecek bilemiyorum ne olur

Kaan a neden hiç frikik attırılmamış acaba top a çok güzel vurdu kadroda kalmalı her türlü joker e ihtiyaç var

Barış ve Yunus olmadan bu takım hücuma kalkamaz bunlardan satıllcak varsa yeri mutlaka dolmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Mayıs 2025; 8:57:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bh arabistan haberlerini bizimkiler çıkarmış olabilirmi? Almamak için. Bak biz uğraştık araplar girdi devreye diye. Osimhen icin 3 4 senelik maliyet 150m euroyu geçiyor. Millet sanıyorki 75e aliniyor kdvsi ile 100küsürü geçiyor. Menejeri oyuncu maaşı vs ucuk fiyat.
    Bizim zaten limitimiz 80m euro.
    Gerçekçi olmak lazım en iyi ihtimal tekrar kiralayabilmek. Yada 3 4 sene sonra almak.
    Osimheni alinca ligi kazanırız ama avrupa için garantisi yok.
    Okan hoca yerel.lig dışında malesef çapsız. Zayıf takımları yenemiyoruz baba takımları nasıl yenelim.
    Osimheni almakla bitmiyorki 11in taş gibi olacak. Yedeklerinde oyuna girdiginde sırıtmayacak kalitede olmali.
    Bununda maliyeti maaş olarak 100ü geçer.
    Olası başarısızlıkta büyük sorunlar çıkar.
    Osimhen yerine 80 m euroya 4 5 11 oyuncusu almak daha makul.
    Bonservisi elinde olanlara gidilmeli. Sane gibi isimlere değil tabiki.

• Bu yönetim şampiyonluk kutlamalarını bile beceremiyor

gelecek olun sanatçılar çok kötü

• Şampiyonluk kutlamaları için sosyal medyada konuşulan para gerçekse eğer büyük söğüşlemişlrr bizi

O paralara Taylor swift i getirirdim

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

oo nerdesin sen ya

bu sene hiç yoktun

• ozkn_s kullanıcısına yanıt

Kaan kadar oynayacak bence yok. Altyapımız iyi değil son 10 yılda ozan kabak dışında tutan hatırlamıyorum ben

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Paranın ne kadarı yöneticilerin cebine gitti acaba

bu adam türkiyede kalıp kalmamak konusunda gidip geliyor, eğer kafasında türkiyede kalmak varsa galatasaray haricine gitmez.

• Yine ve yeniden banlandım. Zaten bansız haftam olmuyor. Neyse.

Maç sıkıcıydı. Göztepe kötü de oynamadı ama Günay devleşti. Oyunumuzu beğenmedim biraz şansla da kazandık aslında. Dökülen oyuncularımız vardı. Benchimiz kötü.

Öncelikle attığı frikikle Allah'a ortak koşan Kaan Ayhan'ı en sert şekilde kınıyorum. Öyle gol mü atılır ulan. İbrahim'i ateşe fırlatan mancınık kıskandı topun aldığı falsoyu. Ağzım açık kaldı.

Kerem Demirbay çok kötüydü. Yürüyecek hali yoktu. Ahmet Kutucu kendimi gösterecem diye zorlayıp golü kaçırdı. Halbuki azıcık zeki olsa Mertens'e çıkarsa zaten asist yapmış olacak. Şu eleştirilerimizi almayıp üstüne de bencil değil diye övgü alacak.

Davinson Sanchez'in keyfe keder ofans oynamaya başlaması da zevk verdi yine. Canı sıkılınca santrafora geçiyor reyiz Tamam onu da ben yapim

Kurtulmamız gereken epey bir çöpümüz var. Ne kadarından kurtulabilsek bize yine de kardır.

Osi kadroda yoktu. Muhtemelen Al Hilal ile imzaladı ve usulen oynatılmıyor. Bu da böyle bir rüyaydı. Bir sene boyunca izledik tadını da gayetiyi çıkardık. Çok kaliteli bir insandı her şeyden önce. Kazandığı her kuruş anasının ak sütü gibi helaldir. Belki bir başka zaman yine buluşuruz. Osi'ye harcanmayan parayla daha iyi bir kadro kurarız hem. İyi tarafından bakalım.

Cuesta Ahmet K. Efe Jelert Frankowski (Okan'a da bir daha asla 3'lü beki alınmasın. Beceremiyor.) Kereö ve Berkan bence gitmeli. Ahmet ve Frankowski'den o kadar emin değilim.

Kiralıktan dönecek olan Zaniolo Zaha Ziyech Nelsson gibi arızalardan da bir şekilde çıkmak lazım. Bunlarla yıldızımız barışmadı. O çok sevdiğimiz Erden Beyin bize kol gibi soktuğu adamlar hepsi. Hepsinin maaşını da hala biz ödüyoruz adım gibi eminim.

Zaniolo parası çıktı diye sosyal medyada sıkıyorlar ama 3.5 milyon euro maaşını GS ödüyor diye söylemiyor bilinçli olarak gizliyorlar. Evet 15 kadar kiralama bedeli kazandık, bu kadar pahalıya kiraladık zira maaşını biz ödüyoruz az akıllı olun. Kim kiralamaya 7 milyon euro verir ki! İçinde maaşı da var çünkü! 10 milyon maaşını düşsek aslında 5 kadar kiralama bedeli kazandık hala 10 milyon eksideyiz. Erden Bey 10milyon euro sponsor olsun artık bir şeylere. Gs'ın parasını "fırsat" transferlerine harcarken iyiydi. Ali Koç'u alt edicem diye 8m'a zaha'yı alıp 4 diye bildirirken iyiydi.

Demirören önce Ziraat Bankasından çektiği krediyi ödesin..

• Transfer konusunda özellikle son iki senede acayip sınıfta kaldık.

Mertens gibi biri sportif direktör veya ona benzer bir görev almalı takımda.

Gerektiği zaman yönetime(zaten transfer yapmayı bilmiyorlar) gerektiği zamanda Okan hocayla futbol transfer tartışacak yeterliliği olmalı.hatipoglu falan bu adamlar bu işleri yapamaz.ayni şeyleri tekrar tekrar deneyip farklı sonuç beklemek😁

Bu bütçelerle çok daha iyi işler yapılabilir.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Yapacağımız en iyi transfer çiğköfteciden kurtulmak onu şutlamak olacaktır.

Mertens de inat etmeyip 1m euroya evet dese de Ciro'yla bir sezon daha vakit geçirsek yahu. Doyamadık evladımıza.

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt

Aston kiralamada maaşını biz odemiyoruz diye biliyorum.

Genel olarak bu transfer işlerinde haklısınız ,kişilerin başarısına dayalı sistemden vazgeçip daha güvenilir bir transfer sistemi kurmamız gereklidir.

• Zeki çelik romada sağ stoper oynamış sezon boyu. Nelsson bundan formayı alamamış. Ancak kafa kafaya takasta düşünebilirse güzel transfer olur. Boey gelemiyorsa yerli boey alabiliriz &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Asla inanmıyorum. Kulübümüz ne yazık ki beyanlarına güvenebileceğimiz bir kulüp değil artık. GS'lıyım diye lehimize yalan atmayacağım.

Rakamlar ortada. Adamın bonservisi zaten 10 -15 milyon euro bandında. Satın alma opsiyonu 15 koyuyorsun adamlar devreye girmesin diye oynatmıyor. Ve o Aston yanlış hatırlamıyorsam kiralama bedeli 7m euro verdi. 15 milyon bonservisli adamın bir yıllık kirası 7 milyon olur mu bu akıl mantık işi mi. Üstüne üstlük üstüne 8 daha ekleyip bonservisini almıyorlar adamlar. o 7'ye de acımıyorlar. Çünkü 7m kiralama bedeli belli ki külliyen yalan.

Bizim kulüp bunlara kardeş sen bize 7 ver biz kapa 7 bildirelim limitimiz görünür taraftara da bakın ne becerikliyiz diye caka satarız hem ama karşılığında Zaniolo'nun 3.5'luk maaşını yüzde 95'ini biz öderizsiz göstermelik yüzde 5 ödersiniz demiyorlarsa ben hiçbir şey bilmiyorum.

Hiç kimsenin istemediği adamı 3 yıldır her sezon 5-7 milyona kiralıyoruz adamon bonservisi 15 zaten ...

Kısacası KÜLLİYEN YALAN. Ben inanmıyorum.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Bu Romayı seyretmedim ama söylenen angelinoda orada uclude sol stoper oynuyormuş😁

Romanında bizim gibi değişik bir tarzı var,biz sağ sol açık alıp bek oynatiyoruz,Roma sağ bek sol bek falan alıp stoper oynatıyor😁

Nelsonu begenmemisler yalnız soylenen çok geri kaçarak oynadığı,o yüzden orada yeterli süre alamamış.

• 
Sayfa: önceki 93569357935893599360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.