Valla mazaret buluyorum diyecekler ama alkmaar maçı öyle bir ana denk geldi ki sanchez torrik osi gibi iskeletin omurgaları cezalıydı hemde okanın lemina yazmaması sonumuzu getirdi.Eminim okanda çok pişmandır Şu son kadromuzla o maça çıkabilsek alkmaarı elerdik.İşte bunlar hep plansızlıktan |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (9356. sayfa)

-
-
tansel taşanlar yayında berke ile ön sözleşme yapıldı denildi
umarım sallamıyordur kel duyumcu ağabey
-
Beyaz futbol dedikodusuna göre al hilal45 milyon Euro vermiş yıllık. Söylenti mi kesin mi bilmem tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Gouri 15 milyona geliyordu ona göre adam 25 milyona gitti marsilyaya ve döktürüyor
Berke fener maddesi varken bize vermezler.Muhtemelen alacaklar berkeyi onlar
-
Forma aldık görselde 5 yıldızdı eve geldi 4 yıldız :D
-
Berat Lus'u canlı da izledim U19'da da izledim. Yetenekli cocuk ama malesef Okan kimseye sans vermiyor. Su maçta bile Davinson'la oynadi. U19 ligi bitti. Tamamen keyfine oynatmiyor çocukları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki osimhen yerine 5 tane 15lik oyuncuya ne dersiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geri alma maddesi yok ki pay alacak fb berke satışından o kadar
fb bu arada 11 e full isim transferi yapar berke filan kovalamaz bu yaz
-
Ali gibi meybuz alır bizim çapsızlar
jelert e 11 verdik aman eksik kalsın 20 ye iyisini çek
-
2 yıla jk oluruz batarız
-
Yenikapıda osimhen olmayacak diyorlar, memlekete kaçmış
-
Son iki senedir transferler berbat bu sene de böyle olursa birkaç seneye kalmaz batarız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi çıkış şarkısını bile söyledi yapmaz öyle kutlama sonrası gidecek ama.Memleketine gittiğine dair hiç bir haber yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 25 Mayıs 2025; 0:29:50 > -
Lemina'yı yazsaydı da bir şey farketmeyecekti. Çünkü Lemina'nın takıma oturması ve Lemina'lı takımın hücum yapabilir hale gelmesi, akıcı oyun oynamaya başlaması nereden baksan 1.5 ay sürdü.
Gidip de her seferinde transferi sona bırakırsan bedelini ödersin. Geçen yaz da ödedik Şubatta da ödedik. Ders aldılar mı? Elbette hayır transferler yine Ağustos ayına kalacak bu sene. Hiç şaşmaz.
-
20 ve üstüne iyi oyuncular alınabilir elbette.
Bizdeki sorun 10 bonservis verip 3 milyonluk oyuncu katkısı alamamamiz.
Tahmin 5x15 harcayıp aldıkları beş oyuncudan ucu kesinlikle ilk onbire giremez seneye yarı fiyatına gonderecek takım arar bulamayiz.
Diğer ikiside eh işte şeklinde performans verir.
Lemina işi tamamen şansa geldi araplara çoktan gitmişti.Biz çok kelepir paraya aldık sonrasında
Transferi sona bırakmak değil düzgün yapabilmek önemli.Ağustosda olsun ama takıma cuk oturcak isimler olsun taraftar baskısıyla çer çöp aldılar.yazın doue almadık tepki azalsın diye jelert almak saçmalık
-
Kiev maçı ve önceki bir kaç mactada kötü sinyaller verdik.sirf alkmar maçını kötü oynamadik.
Aslında oynanan oyun alınan sonuç olarak bakarsak maalesef çok ucuz kurtulduk ilk yarı beşlik olacak kadar berbat bir performans ortaya koyduk
Alkmar maçında şanslı olan taraf bizdik.
Her neyse hatalardan ders alıp önümüzdeki sene daha iyi sonuçlar alıcagimizi düşünüyorum.
https://x.com/forzacimbomtr/status/1926337602849788199?t=Leui3zrK3PALOvnX7MClXg&s=19
Şu herif sakatlanmazsa muazzam oyuncu. Abdülkerim yerine bir denemedi gitti hoca da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ben kendim gidip Galatasaray'a kupayı vereceğim." (TV 100)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X