Kimse satılmayacaksa Icardi + Rashica + 8 Numara + 10 numara alıp kapatsınlar. Kerem'in de geleceğini varsayarsak ciddi bir rotasyon sorunumuz kalmıyor. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (593. sayfa)

-
-
-
Bu videoyu günde 1 sefer atman yeterli, anladık onyekurudan koşu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam adam ruh hastası.
Ben marcao'ya aidiyet duygusu var dediğimde,
Onyekuru'ya aidiyet duygusu yok dedim zannediyor.
Onyekuru boş topçu, oynadığı bölgeye daha iyi adamlar alınır CL seviyesinde. Marcao ise iyi bir stoper, aidiyet duygusuda var yazdım adam nerelere çekiyor. Hakaret etmedim diye yalan da söylemesin. Eski mesajları ortada. Açsın profilini de görsün herkes madem eski mesajlarını.
Millete terimsporlular diye çocukça gülüp geçtiği, hakaretvari sözler söylediği kaç mesajı var geçmişte. Sanki biz armut topluyoruz bu forumda ey yavrum ey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 23 Temmuz 2023; 0:16:53 > -
onyekuru haric adam ne yaziyorsa haklilik payi var. hangi yorumunu okusam kendimi twitterdaki forma cekilisi yapip takipci kasan biriyle konusuyormus gibi hissediyorum:)))
onyekuru bize geldiginde 21 yasindaydi, iyi de performans verdi. cogu kisi acayip yetenekli oldugunu cok buyuk paralara avrupa kuluplerine satacagimizi yaziyordu ama olmadi onyekurunun son vuruslarindaki beceriksizliginden dolayi. bize fener maci donemi 6 ayligina geldiginde sakatliktan cikmisti dogru duzgun mac bile oynamamisti oncesinde hatirlayan vardir. gene cok gol kacirdi ama sonu iyi bitti.
@XBlades fazla populist fikirlere cok hizli kapiliyorsun yoksa gs sevginden suphem yok, ben realist yaziyorum her zaman her lafi da yiyorum:))) commander cok olumsuz biri olabilir ki bazi yazdiklarindan ben bile rahatsiz oluyorum bu ne negatiflik diye ama negatif biri olmasi iyidir her zaman.
fenerliler gibi 7/24 takimimizi ovup birbirimizi mi tatmin etseydik?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bakambu icardiyi zorlarsa şaşırmayın.
olimpiakostaki performasını sergilesin,o zaman şenlik olur :)
-
karşılamaya kimse gitmemiş
-
derbide karambolde tıklattığını şimdiden görüyorum
araca bindi hemen hocam, hiçbir şey konuşmadan.
-
Muslera nedir ya. Her maç gol yemeyelim artık. Favori takım olmamıza rağmen hep yediğimizden fazlasını atarsak kazanabiliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İcardi'yi Türkiye'de kimsenin zorlayacağını sanmıyorum.
-
merhaba cimbom dedi
-
Musleranın yerine iyi bir kaleci ile mertens ve oliviera satılıp yerlerine birer oyuncu alırsak ligde en iyi yine bizim kadro.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla ben gelen oyunculara maliyet ekseninde bakıyorum..
bakambu çok pahali bir transfer mi ? hayır
çok çok ucuz beleş bor transfer mi ? hayır..
f/p versin bize yeter.. siyahi dirençli press yapabilen son vuruşları güzel bir forvet oyuncusu . buna benzer çok uçuk maaşı ve bonservisi olmayan birkaç takviye daha yapmak gerekli.
transfer sezonun sonuna dogruda esas oyuncular alınır.. ben erden başkana güveniyorum.. gelir gideri dengede tutmaya çalışıyor kral.. ağustos sonuna kadar yangına gerek yok arkadaşlar.
Ben burda kimseye hakaret etmeden, fotolarla videolarla eleştirimi ortaya koyuyorum. Ben gerekli cevabı verince karşı taraf çirkinleşiyor. Basıyor hakareti sonrada cevap vermeyim diye blok atıyor. Birader beğenmiyorsan yorumlarımı blokla geç. Görmezsin yorumlarımı neden çirkinleşip hakaret ediyorsun. Ben neden terimspor dedim. Çünkü o zamanda kimi arkadaşlar Gs nin önüne koydu terimi. Terim olmazsa şampiyon olamayız dediler. Ne oldu şampiyon olduk. Şimdide musleraspor demeye başlıcam. Burası Galatasaray hiç bir paralı çalışanı elemanı 120yıllık camianın önüne koymam. Gs onlar sayesinde var değil, onlar Gs sayesinde var.
Bakambu yedek forvet olarak çok iyi bir isim.
-
yunan liginde uc bes gol atan adami basimiza ilah etmeyin cok pisman olursunuz
ilk transferi konusuldugundan beri karsiyim bakambuya hala da oyleyim. gozunuzde cok buyutmeyin bu adami hayal kirikligi yasarsiniz sonra yuhalarsiniz adami iki gol kacirdi diye.
beklentiyi dusuk tutarsan oyuncuda baski olusturmazsin + kotu performansta hayal kirikligi yasamazsin. bu lige cl kazanmıs pandev, van persie, psvnin goz bebegi kezman, ispanya gol krali guiza, radamel falcao bir suru forvet geldi yazdiklarimin hicbiri de is yapmadi.
umarim basarili olur bakambu ama maddi durumumuz az iyi olsa adini bile anmayacagimiz adamlari icardi gibi avrupanin en iyi ilk 10 santrforu icinde olan adamla kiyaslamayin. hatta icardi izledigim en iyi 10 santrfor icine de girer.
del piero inzaghi quagliarella baggio di natale icardi jardel torinolu saban
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X