Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4862. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48604861486248634864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunların olduğu ülkede iyi şampiyon oluyoruz valla

Bizde olsa stadın yarısı ceza alıyor...Fbem'de görevliyle

beraber küfür korosuna anca 5 blok ceza alıyor.

Bunlarla rekabet etmekten aşırı sıkıldım...CL'nın yeni

sisteminde wildcard vs çıksa da şu kokuşmuş yerden

gitsek keşke...Türk olmayan takımları yenmeye ligimiz

olmadan da devam ederiz...Fbem'de 20 yıldız takar artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Futbol ulemaları birleşmiş BAY'ın sol bekte denenmesine laf ediyorlar. Keşke bunu Cancelo'dan sol bek çıkaran Guardialo'ya da söyleseydik ya...

BAY'ın yeteneğini Cancelo ile kıyaslamıyorum tabii ki ama sezonunun en önemli maçı öncesinde elindeki iki sol bekten de 45 dakikada daha iyi performans vermiş bir adamı neden denemeyelim?

BAY fiziki temastan kaçınmayan, kalıplı, dribbling'i olan bir topçu. Bir kanat oyuncusunda olması gereken çalım ve şut tekniğinden ise yoksun durumda.

Ferdi sağ kanattan hem sol hem sağ beke evrildiyse, Barış neden evrilmesin futbol ulemaları?

Açıklayın da bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsefesever -- 7 Aralık 2023; 18:31:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Evet kadro planlamasından tabi ki Okan Buruk’u sorumlu tutacağım. Kulüpte sportif direktör diye bir kavram yok. Futboldan anlayan herhangi bir yönetici de yok. Kadro planlamasında tüm ipler Okan Buruk’un eline bırakılmış durumda.

Her menajerin teklif ettiği oyuncuya “hadi o da gelsin” demekten başka ne yapıyor Okan Buruk? Kendi istediği 1-2 tane oyuncu var (Midsjö, Angelino). Onlar da fiyasko. Bu adam daha geçen sene hiç oynatmadan Boey’i gönderiyordu. Yerine tek gözlü Omar’ı seçmişti. Kafasındaki ideal santrafor Seferoviç’ti yahu.

Okan Buruk’un oynattığı futbolu ve taktiğini beğeniyorum. Ama oyuncu ve kadro yönetimini hiç ama hiç beğenmiyorum. Aynısını Başakşehir’de şampiyon olduktan sonra da yaptı. Önüne geleni takıma doldurup çorba yaptı. Giderken büyük enkaz bıraktı.

Aynısı olmasın diye bu takıma acilen bir sportif direktör ve Scout ekibi gerekiyor. Kulüp ekonomisi zaten iğne üstünde. 1 tane daha başarısız transfer dönemini kaldıracak durumda değiliz. 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• nil2014 kullanıcısına yanıt
    Bizde kanatlar çizgiye basarak oynuyor.

Angelino ise bizden önce daha içeride oynuyordu. Bu şekilde bizde oynayamaz. Oynasa da faydalı olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osonguler kullanıcısına yanıt
    Angelino bile dörtlünün beki olmadığı için çoğu pozisyonda ofsaytı bozuyor. Barış Alper evlere şenlik olur bekte. Bizm taraftar yarım saatlik performansları abartmayı çok seviyor.

• Ben bunu neden ilk kez görüyorum zahahhshs &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• 24 aralıkta tanışacaklar az kaldı &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Adana maçına bakacak olursak, Cuma maçları hep ters sonuçlara gebedir. Takım da sakatlık olmayacak şekilde bitirmemiz en önemlisi. 1-0 olsun bizim olsun maçı.

Haftaya Kopenhag maçı özellikle gelir açısından bu sene ki en önemli maç. Aralık ayı ligde ve Avrupa’da kaderimizin çizildiği ay olacak bence.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Keşke, ama daha 5 ay önce 25 m bedelle transfer olmuş, bonservisi geçtim çok yüksek maaş alıyordur. İmkansız gibi

• meicardi99 M kullanıcısına yanıt
    İcardinin yedegi mi olacak bu azman arkadaş

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Fatih Terim ve Torrent’in elinde sürünen Boey’i 20 milyonluk topçu yaptı demiyor da Boey’i az daha gönderiyordu diyor :D

İnanılmaz art niyetlisiniz ya. Gerçekten hiç laf anlatmaya değmiyor.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    8 numara hocam, Torreira ile mükemmel ikili olurlardı

• meicardi99 M kullanıcısına yanıt
    Aaa doğruya yazın ismi geçmişti tamam hatirladim

• Kadromuz düzelmeyecek bir kadro değil. Çöplerden kurtulup nitelikli ve nokta atışı transferlere yönelecek, maceralardan kaçıncağız. Bu kadar.

• Fener krunic ile anlaşmış.Yok paralarının suyu bitmiyor bi 10m de ona ateşliyecekler.Malesef fred ile çok iyi ikili olurlar

Ara transferde bizde çer çöpleri yollayıp parayı bastırıp adam akıllı hamleler yapmamız lazım

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Tete yerine sen olacktın bek hırsızım

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Menüden kovalayacak bek seçiyor herhalde

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

İcardi yerine bile olurmuş aslında.

• 
Sayfa: önceki 48604861486248634864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.