Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48584859486048614862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hoksi kullanıcısına yanıt

    Mancester maçında adamlar atak yaparken kendimi sıkmaktan karın kaslarım bacaklarıma kıramplar girdi 3-3 ten sonra gol yicez diye.

    Maçı seyrederken Yusuf o taraftan topla dripling yaptığını hayal ediyorum.Kasılıyorum şimdiden .

  • okanbagiscan kullanıcısına yanıt
    🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okanbagiscan kullanıcısına yanıt
    Allah korudu da yemedik. Başka bişey değil. Okan Hoca öylece izledi 10 dakika. Zha'nın kaçırdığı dışında bizimse hiçbir pozisyonumuz yoktu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • osonguler kullanıcısına yanıt

    ”Okan bile”. 50 maçta 40 galibiyet alan teknik direktör için yazıyorsunuz bunu.


    Her gün ayrı bir saçmalık okuyorum şu forumda sinir katsayımı tavana çıkaran. Bazen niye giriyorum ben de bilmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 7 Aralık 2023; 12:48:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav Erden Timur bunu demiş olsa ne olacak? Diyelim ki 35M para buldum kaynağını kurcalamayın dedi. Suç mu bu? Galatasaray AŞ halka açık bir şirket. Açıklamakla yükümlü olduğu her şeyi açıklıyor zaten. Gelirler belli, giderler belli, borçlar belli. Kulübün denetim kurulu var. Devletin müfettişleri var. Hesap vereceği yerler kanunla ve tüzükle belirlenmiş.

    Kimse bu liseli dinazorlara hesap vermek zorunda değil. Kulübün polisi misin? Sahibi misin? Devletin lisesinden mezun oldun diye sana özel hesap mı vereceğiz? Ne sanıyorlar kendilerini acaba?

    Zor zamanlarda ise hiçbirinin elini taşın altında görmedik. İş başa düşünce saklanacak delik ararlar. Ne zaman düzlüğe çıkacak olsak birden bire peydah olurlar. Erden Timur’u sonuna kadar destekliyorum. Azıcık sabretsin ve bu parazit tayfaya pabuç bırakmasın. 👍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyice fenerli oldunuz. Biat etmek isteyen öbür yakanın takımını tutsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Eğer böyle beğendiğiniz biri için eleştiri geldiğinde sinir katsayınız tavana çıkıyorsa elbette okumamak hatta hiç bir foruma takılmamak bence sizin adınıza en güzeli.

    Okan Buruk 50 maçta 40 galibiyet almış olabilir ama bu durum son CL maçına alındığından beri 1-2 maç ancak oynattığı NDombele ile ilk 11 e çıkmış olmasını, Nelsson u bir anda bu derece silmiş olmasını, sakat ve formsuz Icardi yi her maç oynatmasını, Kerem den 10 numara yapma ısrarını vb bir çok tercihini herkes doğru bulacak demek değildir. Forumda benim de katılmadığım bir çok düşünce paylaşılıyor ama gidip de saçmalık olarak nitelendirmiyorum ya da sinir katsayım tavana çıkmıyor sonuçta her insan farklı düşünebilir bunu da dile getirebilir. Yeter ki amaç trollük olmasın.

  • osonguler kullanıcısına yanıt

    Eleştirmek ayrı bir şey 1.5 senedir başarı yaşatmaktan başka bit şey yapmayan hocaya “bunu Okan bile yapmaz” demek ayrı bir şey. Hiç boşa kurtarmaya çalışmayın.


    Aklınıza ilk gelen şeyi forum ne de olsa yaz gitsin diye yazıyorsunuz sonra saçmalık olduğu söylenince bozuluyorsunuz.


    Diyorum ya sizin hakettiğiniz Arap İsmail seviyesi fazlası değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopenhag dün kendi evinde danimarka kupası çeyrek finali ilk maçını 2-0 kaybetmiş şimdi cumartesi deplasmanda tekrar oynayacaklar ve elenmek istemezler diye düşünüyorum bakalım as kadro çıkarlarsa yorulacaklar. Ha danimarka kupası salıp CL odaklanırlarsa yedeklerle çıkıp o zaman geçmiş olsun abi biz bu soğukta, en az 130 km koşan bu takımı yenemeyiz. Haftaya salı hava 1 derece :D beyni donacak bizim oğlanların istanbul 12 derece...

  • Tamamen bizim maça konsantre olmuş durumdalar. Okan Hoca ve ekibi umarım bunları iyi analiz etmişlerdir. İşimiz çok zor.

  • onlarda haklı olarak tamamen CL maçına odaklanmış durumda iki tarafta ölüm kalım maçına çıkacak o yüzden işimiz baya zor.. umarım takım eksiksiz ve tam motive şekilde sahaya çıkabilir.

  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

    Gerçekten b.ku çıktı işin. Biat edecem diye arkadaşın eleştirisine hakaret edecek boyuta getirmek nedir? Forum nedir, neden var dün keşfetmiş gibi davranıyor bazıları.

  • Biraz zahmet etsinler hocam yahu. Adamlar son 5 maçta 3 M 2 B almış. 6 gol yiyip 2 gol atavilmişler sadece. Bugün değilse ne zaman iş yapacak bu adamlar. Ki bu duruma getiren kendileri zamanında atsalardı golleri &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

  • Üstüne sol bek sol stoper de KeremD ve Barış'ı koyunca 3 yeriz diyorum
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐


    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 7 Aralık 2023; 14:10:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Neyse sizin üslubunuz ile anlaşamayacağımız belli. Size iyi günler.

  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Okan Buruk 50 maçta 40 galibiyet alınca “eleştirilemez” mi oluyor? Size layık dediğin Arap İsmail de 25 maçta 21 galibiyet almış. Okan’dan daha iyi teknik direktör senin mantığınla.

    Okan Buruk’un elinde iki senedir Türkiye’nin açık ara en değerli ve en maliyetli kadrosu var. Anadolu kulüpleri ile yapılan maçlara istatistik tutmanın bir anlamı yok. Evet sportif açıdan başarılı. Ama oyuncu yönetimi, kadro planlaması ve transfer konusunda şu ana kadar tam bir fiyasko.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

    "Bunu Okan bile yapmaz" lafı eleştiri falan değil insafsızlıktır. İşinize gelmiyor başlıyorsunuz başka yönlere sapmaya.


    Ben Arap İsmail'den fazlasını söyleyeyim; derbilerde ezici üstünlük, ilk sezonda galibiyet serisi rekoru ve şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'nde Manu ve Bayern gibi devlere sahayı dar etme. Daha sayayım mı?


    Hem transferler fiyasko dersiniz hem kadro Türkiye'nin açık ara en değerli kadrosu dersiniz. Çelişkinin bini bir para. Adam Galatasaray'a tekrar büyük takım kimliğini kazandırdı azcık insaf ya.


    Fener'e içeride 3 dışarıda 3 ehe ehe diye sabahlara kadar eğlenirsiniz ama bunu başaran, Fener'e şut bile attırmayan, Anadolu takımı muamelesi çeken adama fiyasko yazarsınız.


    Zaten Okan Buruk'a oyuncu yönetimi konusunda fiyasko diye yazmaya Ahmet Ercanlar bile utanır daha ben ne diyeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 7 Aralık 2023; 14:34:51 >
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt
    hocam takımı şampiyon yapsın ve gruplardan cıkalım(uefa dahil) bu beni tatmin eder bence kadronun aman aman bir şeyi yok toplama kampı belirsizlerle başladı sene.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Bayern deplasmanında 6 tane yedirip, makas açıldı deseydi ya da birkaç sene önce televizyon programında köpek oylayan adama bir gol averajıyla şampiyonluk bıraksaydı değerli olurdu Okan. Ya da 40 milyon euro harcanan takımı küme düşme hattının 2-3 sıra üzerinde bıraksaydı muhteşem bir hoca olabilirdi.


    Boşuna çeneni yorma, alıntıladığın arkadaş o dönem tüm bu rezillikleri yarım ağız eleştirip tüm yükü Torrent denen çaycıya gömmeye çalışıyordu.


    Şunu da belirteyim, geçen sene güldük ettik ama öyle veya böyle Jesus toplam 80 puan aldı. Bu lig ortalamasının baya üzerinde ve şampiyon olmak için gayet yeterli bir puan. Geçen sene Okan yerine başka bir teknik direktör olsaydı gayet cortlayabilirdik. Anadolu maçlarıyla olan istatistik sayılmazmış da bilmemneymiş. O maçları kazanmadan Manu ile Bayern ile oynayamıyorsun.

  • 
Sayfa: önceki 48584859486048614862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.