Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4861. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48594860486148624863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimizde patlayan bir Nelson. Patlamasın diye oynatmadığımız Angelino. Onun yerini dolduramayan Kazımcan. Oynayabileceği halde gönderilen Dubois. Yapılamayan 8 numara transferi. Kulübü haraca bağlamış bir Sergio. Aynısının laciverdi Demirbay. Hepsinden daha kötü bir Ndombele. Mecburen orta saha oynayan Kaan. Yedeği olmayan Torreira.

Yapılmayan 10 numara transferi ve yanlış pozisyonda oynatılıp formu düşen Kerem. Takıma hala entegre edilemeyen Zaha. Elimizde patlamış bir Tete. Oynayabileceği halde yanlış takımlara kiralık gönderilen Zaniolo, hatta Yunus, hatta Berkan. Icardi’nin yedeğinin olmaması, haftalardır antrenmana çıkmadan oynaması, düşen formu ve fizik kondisyonu. Bakambu balonu.

Geçen sene yapılan saçmalıklar. Seferoviç, Mata, Yusuf Demir’e ödenen paralar. Transfer edilip nerede olduğunu kimsenin bilmediği Halil, Eyüp, Ross, Gökdeniz, Sıraçhan vs birsürü oyuncu…

İşte bu yüzden transferler ve kadro yönetimi tam bir fiyasko. 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ayrıca yapılamayan orta saha transferini Okan'a bağlamak nasıl bi akıl tutulması onu da çözemedim. Bu konudaki eleştirilerin tüm muhatabı yönetim. Okan bana Kerem Demirbay yeter, orta saha bakmayın mı demiş? Aylarca Tielemans, Paredes, Fred bir sürü adamın ismini verdi, hiçbiri alınmadı. Son gün Vecino kazığı ile Dombili arasında seçim yapılmak zorunda kalındı.

Yönetim doğru düzgün kamp görmüş oyuncu bile getiremedi bu sezon. Yarım yamalak kadrolarla eleme maçları oynamak zorunda kaldık.

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Ne boş yapıyorsun sabahtan beri ya..

• Hocam bu Anadolu takımlarına karşı alınan galibiyetleri küçümseme moda oldu zaten. Yahu biz 2 sene önce ligin sonuncusuna karşı bile favori çıkmıyorduk maça. Deplasmanda maç aldığımızda normal değil sürpriz sayılıyordu. Nasıl unutuluyor bunlar aklım almıyor.

Zaten tahmin ediyorum bu üslupsuzca hocaya hakarete varan şeyler söyleyenlerin bir bölümü de Galatasaray'ın başında Fatih Terim'den başkasını görmeye tahammül edemeyen kesim.

Ligin ilk yarısı liderden 10 puan fark yiyip, taraftar Ocak'ı bekleyecek diye uyutup sonra lider puan kaybetse diye her hafta bir umutla beklediğimiz sezonlar özlenmiş.

"8 de kapanır 18 de" diye geçiyordu sezonlar. 2019'da kapanmıştı ama ne hikmetse 2020, 2021 ve 2022'de kapanmadı o farklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 7 Aralık 2023; 16:5:1 >
  • Okan hoca transfer konusunda sadece Angelino transferinde yanıldı ki o adam dünyanın en iyi 55. solbeki ama bizde tutmadı. 8 numara için Tielsman'a come to Galatasaray'a şeyini yapalım dedi alamadık. Ayrıca Prades gelmedi. Vecino'yu ise resmen taraftar veto etti. Son dakika Ndombele geldi. Okan hoca gayet başarılı bir hoca, zaman zaman hataları oluyor ama Okan hoca'yı haterlara yem etmeyeceğiz. Basarız olursa gönderilmesi için mücadele ederiz ama şuan gayet başarılı. Takıma tekrar winner özelliğini kazandırması bile yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil2014 -- 7 Aralık 2023; 16:33:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağzı olan konuşuyor. okan eliştirilmez demiyor kimse ama

okanın şuan getirdiği ciddi bir seviye var.
    Ben takımıma güvenir hale geldim.

Her takım malubiyet yaşar dünyanın zirvesindeki 1 milyarlık takımlar bile

hataya mı yenildik ertesi gün bir maç daha yapsak yenerız
    bana bu hissiyatı veriyor.

o yüzden ben hocadan çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocayı yönetimi eleştirebiliriz tabikide.Şimdi takım zaten ligde bir maç kaybetmiş birde beraberliği var.Daha iyisi zaten full galibiyet olur.Duruma bakınca şuan için iyi gidiyoruz tamam.Ama bizde FB gibi günlükmü değerlendirelim takımı.Orta saha solbek işini çözememiş olmaları alınan puan yüzünden görmezdenmi gelinsin.Adamların fred gitti orta sahaları dökülüyor.

Dua ediyorum Torieraya bişey olmasın diye.Bunları söylemek hocayı beyenmiyoruz demek değil.

Hocanın set hucumu konusunda üretkenliğide iyi değil mesela.Hatay Pendik gibi maçlarda gördük sıkıntı yaşıyoruz.Alanya maçında açtık mesela.

GS oynayan zayıf rakiplerin şu an oyun planı geride kalabalık durup gelen topu ileri şişirelim.Kafa topunu geriden gelen arkadaşına indirebilirse tehlike yaşıyoruz.

Rakip kendi sahasına gömülmeye razı oynuyor.Bizim buna karşı güçlü bir oyun geliştirmemiz lazım.Şunu demeliler biz kendi sahamızda beklersek puan alamayız.Bekleyen takıma cezayı keseceksin.

• 6m verip alırken yerli oynayıp oynamayacağını bilmedikleri kendini barca topçusu sanıp 2.ayında adı konmayan kadro dışı kalıp ilk fırsatta göndermeye kalktıkları ama kurallardan gönderemeyip yazın maaşını ödeyip bedava kiraladıkları yusuf demir paşamız aynı bizdeki gibi adı konmayan kadro dışı kalmış basel de de

yeni hoca ilk iş bunu kadrodan kesip yükselişe geçirmiş takımı&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

geçen yazdığıma ek şunu unutmuşum

bu eleman gelse mertens gelmeyecekti

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Nexus Sports (@nexustransfer) on Xtwitter
    Gremio’nun Fenerbahçe’den kiraladığı Joao Pedro’nun Brezilya Ligi istatistiği: 🏟️ 15 maç ⏱️ 647 dk. ⚽️ 0 gol 🅰️ 1 asist
    https://twitter.com/nexustransfer/status/1732692793624006755

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

Şu adam alınsaydı çok pis yangın dönmüştü burda, gerçekten her işte bi hayır var. Mertens+matadan daha pahallıya geliyordu bu adam. Mertens şuan yedekte bile müthiş bi atmosfer sağlıyor, candır can.

• Şu rezilliğe bakın

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Sami Yen Haber (@_samiyenhaber) on Xtwitter
    Fenerbahçe - Sivasspor maçının TFF temsilcisi Selçuk Küçükoğlu, tribünlerde edilen küfürleri not etmek yerine Icardi’ye edilen küfürlü tezahüratta Galatasaray'a küfür etti.
    https://twitter.com/_samiyenhaber/status/1732757297758191902
  • waybe kullanıcısına yanıt

Tff len, müyükekşi gs len, üzerimize büyük oyunlar oynanıyor len.. Görüyoruz işte tff'yi !

• valla arda, f.ozturk, alpaslan gibi tipleri ozleyenler soylesin ben hic ozlemedim fatosun takimini.

5 sene takim yonetti, tudorun kadrosuyla sampiyon oldu ilk iki sene sonrasi 3 sene ligde berbattik, son doneminde tum maclarda avrupada icerde disarda fark yedik hic avrupa basarisi da demeyin uelde gruptan ciktigi sezon haric bir gram faydasi dokunmadi.

bu taraftara sabri, arda gibi vucuduna kilosuna dahi dikkat etmeyip roportajlarda en buyuk gsli benim imaji cizenler lazim.

kerem gibi 3 sene once erzincanda oynayip simdi old traffordda galibiyet getirenler yaramiyor bu takima.

biktim vallahi senelerdir surekli taraftar birine kafayi takar adami oldurmeden durmaz.

belhanda, tudor, torrent, okan, kerem, nelsson, zaniolo daha da gider boyle.

ulan icardi uc dort mac gol atamadi sakat sakat oynadi diye gssozlukte de burda da edilmedik laf kalmadi, icardiden bahsediyorum bak.

siz hakan sukuru hic izlemediniz galiba adam bir gol orucuna girerdi 2 ay gol atamazdi, bazen sacma sapan direk kenarina atacagim fantazisine girerdi gol kacirirdi.

su an icardiyi keremi elestirenler demek uefa kupasi alindigi zamanlar yasasa hakani cop ilan eder, arifi takimdan postalar, hagiyi de eli belinde geziyor diye takima kustururdu.

gs taraftar yapisi acayip degismis, taniyamiyorum artik takimimin taraftarini.

arkadas ligde averajla ikinci siradayiz, daha 14 hafta oynanmis sadece, gecen senenin sampiyonuyuz, acik ara en guclu kadro bizim.

tee yazin yazdim ben ne demirbay, ne bakambu, ne de yeni transferler hiçbiri bize uymaz

alinmadan once ovuyorsunuz, elestirenlere saldiriyorsunuz, sezon ortasi etmediginiz laf kalmiyor sonra

biz taraftariz, takim oynar biz destekleriz. kulup yoneticisi falan degiliz cikin artik su kafadan bi.

mac oynanir, iyi ya da kotu emek veren herkes alkislanir. eger sahadaki herkes alninin terini doktuyse, elinden gelenin en iyisini yaptiysa bos yere elestirmeyin.

transfer sezonu baslar o zaman dusunuruz hangi oyuncumuz yeterliydi hangisi yetersizdi diye.

sukur ndombele harici tum takim elinden geleni yapiyor, ki ndombele de kiralik zaten.

var mi diyebilecek bizim oyuncularimiz barlarda kuluplerde alem yapiyor, oyuna odaklanmiyor, salla basi al maasi yapiyor diye?

su foruma kisitlama gelmesi lazim, baris ozbek ve mustafa sarpli sezonlari canli izlememis olanlar yazamasin. forumdan dilegim.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

yazdıkça aklıma geliyor rashica yerine ibb nin aldığı traore jk nin aldığı redmond istemiştik son gün indi sistemin en kilit parçalarından biri

3 yıl ne kadar dua ettiysek hep hayrına oldu geçen yaz icardi mertens rashica torreira boey apokerim in önüne düşünülenlerin olmaması

2 yılda sadece bonservise 80 euro ya yakın para harcadık gelinen nokta bundesliga da gayet piyasası olan angelino yu oynatırsak ödeyeceğimiz 6 euro yüzünden batacağız mali durum kim bilir ne halde

satış konusu tam facia zaten tarihin en kötü yönetimi bu konuda

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt

Buralarda ender rastlanan aklı başında yorumlardan biri olmuş. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Yeterince demişsin bence. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ Zaten ne kadar söylersen söyle karşındakilerin anlama kapasitesi veya NİYETİ herşeyi belirliyor.

• instagram
    Parçalı Peşinde on Instagram: "Bu nası video gülmekten karnıma ağrı girdi :d#Galatasaray"
    https://www.instagram.com/reel/CzqglArLN-G/?igshid=ZWI2YzEzYmMxYg==

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Temsilcilerimizin Avrupa Maçları kısmına Jimnastiktiçilerin 0-5lik mağlubiyetini koyup da menerimin 6-1lik rezilliğini koymayan exxen. Zahahahah

• Yoksa Nordsjaelland fenerimi evire çevire bşey mi yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Vay anasını yapılamayan transferlerin, Nelsson’un satılamamasının, Fred’i Fener’e kaptırmanın, bedava diye alınan Tete gibi N’Dombele gibi çöplerin suçlusu da Okan hoca oldu. Takımın başında Fatih Terim olsa hocamıza istediği oyuncular alınmadı diye Erden Timur’u hakarete boğardınız.

Bir de bir sürü adam beğeniyor şu yorumları ne çok Okan hoca düşmanı varmış. Adam Allah’tan her maçı kazanıyor yoksa 2 maç üst üste kazanamazsa neler yazılacak şurada kim bilir.

Fatih hocanıza kavuşup Ocak ayına kadar sabrettiğiniz, Fener puan kaybetsin diye dualar ettiğiniz günlere kavuşursunuz inşallah derdim de bizim gibi taraftara yazık işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 7 Aralık 2023; 17:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    +18 diye öne mi çıkarmadılar acaba

• 
Sayfa: önceki 48594860486148624863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.