Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4853. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48514852485348544855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ezcümle 3 5 aklı evvel dinozora Erden Beyi yedirmeyiz bakın ellerde nasıl başkanlar yöneticiler var evlerden irak degerini bilelim

Az keyiflenelim
    🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Bu da Zyech'in şiiri yazan febeliye cevabı
    instagram
    EKK Futbol on Instagram: "Edit: @oglcndesignFutbol için güzel mizahlar @ekkfutboll#repost #fyp #reels #kesfet #trend #keşfetalbeni #kesfet #kesfettengelenler #reelsvideo #reelsinstagram #kesfetteyim #keşfetreni #beniöneçıkart #futbol #türkiye #beşiktaş #fenerbahçe #galatasaray #trabzonspor #football #sondakika #ronaldo #championsleague #facebook #haber #süperlig #premierleague #seriea #facebook #twitter"
    https://www.instagram.com/reel/C0TbnWjIweE/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 6 Aralık 2023; 21:58:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• meicardi99 M kullanıcısına yanıt
    Haldun Üstünel'i tanıyorum. Çok severdim. Erden Timur'u da harcamıyorum. Bu 35 milyon dolar neyin nesidir diye soruyorum her medeni insanın yapması gerektiğine inandığım gibi. Yoksa illa fikrimi soruyorsanız Erden Timur'un o parayı hibe etmesi bile beni şaşırtmaz. Milyar dolarlık bir adam çok da iyi bir Galatasaraylı. 35 milyon dolar onu sarsmaz. Hibe etse bile zaten Galatasaray hibe kabul etmeyip tüm borçlarını er ya da geç kuruşu kuruşuna ödemelidir ki minnet duygusu oluşmasın. Ama iş ayrı aşk ayrı. Ülkenin gerçeklerinin de pek tabi farkındayım. Ama örnek vermek gerekirse tüm malını eşinin üzerine yapan embesil Eboue de muhtemelen eşine çok güveniyordu. Mesele güven meselesi değil. Bu iddia doğru mudur? Bu para nedir nereye harcanmıştır karşılığı nedir? Galatasaray'a giren çıkan her kuruşu da GS Divan kurulunun sorgulamaya hakkı vardır.

Paradan bahseden şahsın kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Derdinin parayı sorgulamak olmadığını inanıyorum. Zaten niyeti de beni ilgilendirmiyor. Yalan değilse bu para nedir nereden gelmiştir. Bu en haklı bir soru. Daha kaç kere söyliyim iddia doğru mu yalan mı?

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt
    GS yöneticilerine iftira varsa önce söyledikleri yalanlanır sonra da hakkında disiplin soruşturması açılır. Divan Kurulu gerekli görürse yöneticiler hakkında YALAN beyan veren adamı kulüpten ihraç ederler. GS yöneticilerine iftira eden adamı divan kurulunda barındırmaya devam etmenin anlamı yok. Bunun dışında adam diyor ki ''Erden Timur dedi ki bu olayı çok kurcalamayın''. Erden Timur bu lafı etti mi etmedi mi? Çünkü bu doğruysa demek ki bilançoda görünsün görünmesin kaynağı belirsiz bir para var. Ya da adam yalan atıyor. Disipline verilsin.

• Emin Bayram ds geldi mi tamamdjr &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐HOLİBOEY (@holibooey) on Xtwitter
    @_samiyenhaber
    https://twitter.com/holibooey/status/1730314672916566037
  • zaniolo yedekte , yedekten girip gol atıyormuş ühh

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Doğru ya Aston'da Zaniolo'muz var. Canım sııılıyprdu zaten, izlerim.

• copenhag maçını izliyorum, o da var.

• Sayın Hocam, önceki mesajlarınızı da okudum, ortada bir 35m$ mevzusu dönüyor, anlayamadım konuyu rica etsem benim için özetler misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaniolo icin izliyosan izleme hic. izleyince daha cok canin sıkılir bu napiyo diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOEMAN32 -- 6 Aralık 2023; 23:6:25 >
  • silkeborg attı

• meicardi99 M kullanıcısına yanıt
    Bi Divan Kurulu ihtiyarı diyor ki kaynağı bell olmayan bi 35 milyon dolar var. Bu paranın kaynağını Erden Timur'a sorduk karıştırmayın dedi diyor.

Benim TR gerçekliklerinden kopuk zihin dünyamda bu bir skandaldır. Kaynağı belirsiz para olmaz olamaz.

• Yav Erden Timur bu lafı etse ne olacak? Bu işi kurcalamayın demek suç mu? Kulüp “açıklamakla yükümlü olduğu” tüm finansal bilgileri açıklamış zaten. Bunun dışında kimseye hesap vermek zorunda değil. Bir usülsüzlük iddiası varsa kanıtlarıyla bunu divan kuruluna veya devletin savcısına sunarsın. Avukatım demişsiniz. Hukuk nasıl işliyor ben mi öğreteceğim?

Keşke bu adamları kulüpten ihraç etmek bu kadar kolay olsa. Ama maalesef değil. Galatasaray taraftarı bile olmayan bir sürü insan, sırf bir devlet lisesinden mezun oldu diye ömür boyu kulübe üye sayılıyor. İki taşı üst üste koymadığı halde bir parazit gibi kulübün her türlü imkanından yararlanıyor. Bir de üstüne televizyondan konuşup kulüpten açıklama bekliyor. Erden Timur ve Dursun Özbek bu tipleri ciddiye bile almamalı. Yakın tarihten çok iyi biliyoruz bu parazit tipleri. Ne zaman kulüp düzlüğe çıksa mantar gibi bitiriyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Köy takımı manu pis başladı maça. Bakalım arsenal neler yapacak?

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt
    İhtiyarın savcılığa suç duyurusunda bulunma hakkı var da kendisine iftira edilen bir yönetim kurulunun gerekirse savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gerekirse kulüp içinde disiplin soruşturması başlatma hakları yok mu?

Adam öyle böyle bir iddiada bulunmuyor. Sessizliğin manası nedir? Sessizlik neye yarayacak? Çıkıp "ben böyle bir şey söylemedim, bu bir iftiradır, kaynağı belirsiz 35 milyon dolar yoktur bilançomuzda her şey vardır" diyecek. Sonra da hakkında disiplin soruşturması açılıp iddianın doğruluğu teyit edilerek gereken neyse yapılacak.

Kendisine iftira edilen herkes sussun o zaman. Var mı böyle bir dünya. İftiraya karşı niye sessiz kalınsın ki.

• por favor kullanıcısına yanıt
    Chelsea?

• yine fener medyasının algılarına düşmüş bazıları.

35 milyon hikayesi tamamen erden timur'u yıpratma operasyonudur. Divan falan filan hikaye içeride de bu kulüpten fayda sağlamaya çalışan sürüyle akbaba var.

• GS maçına yaklaşırken maç kazanamaz hale geldi adamlar. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ Silkeborg, yürüyedur.

• Manu penaltı kazandı.

• Hani vavro sakattı,

Adam oyuna girmiş.

• 
Sayfa: önceki 48514852485348544855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.