< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 6 Aralık 2023; 16:58:31 > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4851. sayfa)

-
-
Adana maçında hocam kopenhaga yetişirler ama ligte bir o kadar önemli ve kayıp lüksümüz yok ads başkanı fener maçında çıktığı için kötü bilenirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 aydır yazdığım asıl tehlikeli mevzu bu
hakem makem hikaye geçen yıl maç başı 2 penaltı aldılar da ne oldu
anadolu takımları fark açıldı kılıfıyla fb maçlarında öylesine takılıyorlar aynı rakipler bizim maçlarda çimi ısırıyorlar ne prim vaat edildiyse
bu videonun benzerlerini hatay rize paşa fkg alanya ibb pendik ads maçlarında yapılabilir
zaten top oynamaya çıkanlar 6 atıyor ya da 5 atıyor tr hakemleri 3ünü veriyor
Saybork (@SayborkGS) on Xtwitter
Fenerbahçe - Sivasspor maçında Ali Şaşal’ın, Bahattin Şimşek’in, Emre Malok’un, Burak Kapacak’ın çok konuşması doğal, tarafsız olarak bakın, pozisyonlar size de garip gelmiyor mu? #KadıköydeKaraGecehttps://twitter.com/SayborkGS/status/1731968798788354130
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 6 Aralık 2023; 17:28:37 > -
Valla harikasın hocam emeğine sağlık. Ne zaman şu kurtlu avatarı görsem patlıyorum
-
2 sene öncesine de baksana evlerinde oynadıkları Avrupa maçlarında neler olmuş. Dediğim gibi ayarımız yok. Ya çok fazla uçuyoruz ya da olduğumuzdan daha küçük görüyoruz kendimizi.
Bu bir final maçı. Galatasaray final maçlarının takımıdır. Orta sahayı sıkı tutup sabırlı hücum edersek yener geçeriz.
Ama yenmemiz gerekiyor deyip hurra pres oyunu oynarsak ki 3'lü orta saha ile ve birbirlerine çok yakın oynadıkları için tüm plan boşa çıkar, sadece yorulduğumuzla kalırız.
Okan hocanın ŞL'deki 2.,3.,4. maçlardaki oyun planı rakibe göreydi. 1. ve 5. maç ise fazla özgüven ve rakibi küçümseyerek yapılmış bir oyun planıydı. Umarım gerekli dersi çıkarmıştır.
-
Kayıp lüksümüz gayet de var. Önümüzde 24 tane maç var. Olabildiğince rotasyonla çıkmalıyız. İstekli yedek isimleri de kazanmalıyız (Bakambu gibi).
Kopenhag maçıyla kasana girecek para yaklaşık 13 milyon euro. Süper ligde şampiyon olunca o kadar para almıyorsun.
-
Adamlar zerre utanma sıkılma yok yahu.
Tırışkadan fikstürle bile puan farkı yapamayınca terlemeler başladı.
Beşiktaş Fener'e yenilmesin ilk yarıyı 5-6 puan farkla önde kapatacağız.
-
24 Aralık'ta dağıtınca komple çözülürler Lale Orta gelse geçen yılki gibi kurtaramazlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nelsson hariç as stoperler yokmuş diyorlar ads maçında
umarım okan hoca ft nin hatay gedson hatasına düşmez demirbay filan oynatmaz
ali yeşilyurt 11 başlamalı ads zaten 1 puana şampiyonluk kutlayacağı için 10 kişi defans yapacak
-
Galatasaray hep krizlerin üstesinden rahatlıkla gelmiştir, çoğu Avrupa takımı Kopenhag'da zorlandı, galip gelemedi ancak takıma güveniyorum ve inanıyorum ki beklediğimizden daha rahat bir maç olacak.
Okan Buruk keşke Eyüp Aydın ve Gökdeniz Gürpüzü denede. Özellikle ben Eyüp Aydından çok umutluyum
ADS maçı için oyuncular adına gereksiz risklerin yapılmaması tarafındayım. Alanya maçında Davinson'u kaybetmenin etkisi büyük oldu.
İstemem ama gerekirse berabere kalalım ama takım bütün potansiyeliyle Kopenhag deplasmanına gitsin. Hedef maçımız belli. Daha ligde çok şeyler değişir.
Ben bizim puan kaybımızın sıklaştığı durumda rakibimizin de takılacağını düşünüyorum. Dolayısıyla şampiyonluk yarışı büyük ihtimal son haftalara kadar sürer. Endişe etmeye gerek yok.
-
Bugün premier lig maçları fena olacak.
23:15 Aston Villa - M. City
23:15 M. United - Chelsea
Alev alev
Keşke aynı saatte olmasaydı. 4 saat maç izleseydik.
Premier lige bizim gibi yayıncı kuruluş lazım Bizimkiler olsa 2 maçı farklı saatte oynatırdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 maça da 3.5 üst oynadım ya nasip
Hangisinin seyir zevki daha yüksek olur sizce ?
manu chealse sanki daha gollü olur gibi
UEFA Champions League (@ChampionsLeague) on Xtwitter
🦁🪄 #UCLhttps://twitter.com/ChampionsLeague/status/1732426168887103905 -
Biz pendik maçında büssürü sakat verdik uzda
GS’nin oyuncuları nasıl sakatlanmaz uzda
Hemen şikayet ediyoruz uzdaaa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de iyiyim arkadaşlar bugün yoğundu anca döndüm . Deepimpact özbenliğinde ve bilinç altında çok derin bir Galatasaraylı. Onun kadar takımımızı takip eden birisini bulmak zor. Ayrıca bir çok üyemize profil resmi konusunda ilham olmuş bir arkadaşımız.
Selam ve dua ile
Allah iş kolaylığı versin kardeş . Kendine dikkat et
Onları aldık mı gerçekten hiç göremiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X