Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48534854485548564857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manu dan mc tominay attığı golü Türkiye de atmış olsaydı eğer iki sene kafa ütülerlerdi ofsaytımsı diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rashford neden yedek kalmış ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Manu attı. Tominey. Gol geleceği Belliydi. Manu süper oynuyor. Biz 4 puan aldık bu takımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deportivo L.C. Tristan

M.united attı.

Bu arada Chelase aşırı çöp takım.Takımı komple yenilediler hala çöplükler.
    M.United tüm atakları %100 gol pozisyonu
    Çöp dediğin takım premier lig lideri.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    İki mi? Adamlar daha geçen gün Diagne diyorlardı Rize diyorlardı. 30 yıllık fanatik Galatasaraylıyım ben bahsedlen pozisyonu hatırlamıyorum. Aklımda pozisyona dair hiçbir şey yok. Hep söylerim; tedaviye ihtiyaçları var.

• uhh silke 2 oldu

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Evinde kaç ekran var aynı anda kaç maç izliyorsun hocam seni ne zaman görsem maçlardan anlık skor atıyorsun.

• por favor kullanıcısına yanıt

fm'de mi hocam :)

• Baileyyyyy

Zaniolo onlarda kalsın bize bunu yollasınlar o şut neydi öyle

• kopenhag maçına bakıyorum hocam , ara ara manu maçı.

biz iyi puan almışız manudan.

• Silkeborg'un attığı gol. Kopenhag çok fazla savunma da açık veriyor.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Silkeborg müthiş pozisyonlar buldu ama gol atamadı. Alttaki 2 resim kopenhag'ın zayıf bölgelerini temsil ediyor. İlk resim de görüleceği üzere, 5'e 2 etrafını sarmışlarken güzel bir pasla boş alandaki oyuncuya pas veriyor. biraz daha ileri gitse penaltı gibi gol atacaktı ama o az daha topu sürüp uzaktan vurmayı denedi.

Alttaki pozisyonda ise 1 silkeborg lu pres yapıp topu almaya çalıştı başaramadı. 2.si topu ayağından aldı ve pozisyon böyle oldu. Şu top atıldıktan sonra adam topu kontrol edemedi tam olarak 2-3 saniye oyalanınca savunma en soldaki adamın önünü kesti.. Ben bunu yazarken 0-2 oldu silkeborg önde. :) Kopenhag gerçekten çok açık veriyor.

Ayrıca as stoperleri sakat değil, yukarda da belirttim. Ciddi bir sakatlığı yok gibi görünüyor.

Silkeborg bu maçı kazanmalı. 2.Maçta kopenhag çok yorulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 6 Aralık 2023; 23:44:5 >

• por favor kullanıcısına yanıt
    11. sıradalar. Çöp tenekesi tam iyi durumda Chelsea'den

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XBlades kullanıcısına yanıt

Madem bunlar savunmada hata yapıyor bu Bayern denen yüzsüz neden atmadı?

Ulan Bayern umarım gruptan çıkınca biri güzel tokatlar seni.

• cl maçları çok zor geçer, kupa maçlarına benzemez, okan hoca bu açıkları iyi tespit etmeli.

• O adam çoğu maçı yedekten giriyor. İstatistiğine bakar mısın
    Bizim çöp zaniolo 0 gol 0 asist.Benle aynı istatistik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

Kopenhag bence bu maçları önemsemiyor. Net bir şekilde başka takım izliyoruz. Bayern maçı gibi oynamıyorlar tamamen anadolu takımı gibi oynuyorlar. O bayern e karşı gördüğümüz kopenhag yok.

Daha önceleri söylediğim gibi. Kopenhag büyük takımlara karşı farklı psikolojide sahaya çıkıyor. CL vitrin ve büyük paralar dönüyor. Kopenhag'ın bize karşı farklı oynayacaklarını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

fm'de mi hocam :)

Manu penaltıyı ve kacirdiklarinin yarısını atsa 5 olmuştu şimdiden.

• bruno fernandes gibi adam lazim bize

• Onana ligde tutuyor da CL'de bir şey oluyor adama &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Aston City maçını çözemedim. Bir yandan keyifsiz ama bir yandan da iyi gibi. Aston tek kale oynuyor şuan. Ama bir yandan da GS bu Aston'dan iyi oynıyor gibi geldi bana. Bizden çok bi fazlaları yok gibi. Oynadıkları oyunu bizim oyunumuza benzettim.

• 
Sayfa: önceki 48534854485548564857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.