Aynısını Kopenhag maçında mitsoye yaptı maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4696. sayfa)

-
-
Neyi dumur edecekti ya ilk 30 dakikada 4 tane %100 gol kaçırdık Kopenhag maçında. 2 kere gelip 2 gol attılar başka da bir şey oynamadılar.
Dediğim gibi beraberlik yetseydi rahat çıkmıştık gruptan ama yenmek zor iş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyal medyadan etkilendi bence net olarak. Bu forumda da bolca gördüğümüz “Nelsson maçı satar” diyen oksijen israflarının algısına kapıldı. Yoksa şu maçta Nelsson’u oynatmamak için Torreira-Kaan ikilisini bozup ortaya N’Dombele faydasızını koymak akla mantığa sığmıyor.
Ne fark eder ki? Diyelim Kopenhag bu grubun en güçsüz takımı. Onları da kendi sahamızda yenemedik. Kendi sahamızda toplam 2 puan aldık. İkisi de zor bela beraberlikler.
Şampiyonalar liginde gruptan çıkacaksan kendi sahanda, kendi seyircinin önünde bu maçları kazanıp geçeceksin. Grup lideri Bayern’e karşı ne kadar süper top oynadığına falan bakmıyor kimse.
Bence artık gruptan çıkma şansımız çok düşük. Hatta sonuncu olma ihtimalimiz 3. olma ihtimalimizden daha fazla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam risk alsın, tabiki alacak. Yoksa sen ben de yaparız bu işi. Ama aldığın risk tutmuyor oyun esnasında net bir şekilde görülüyor. Müdahale etmiyor, gerekeni yapmıyor. Çok geç hamle yapıyor. Kendine göre plan vardır, uygular ama tutmuyorsa müdahale etmek, bir b planı uygulamak bu kadar zor bu kadar imkansız olmamalı.
-
McTominay da epey kaliteli topçu bizde olmasını isterdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum ManU en güçsüz olsa bile nekadar güçsüz olabilir. Takım gücü diye iştah arzu,kadro kalitesi, performans-form durumu, teknik yönetim, takım disiplini vs hepsinin ortalamasını al en kötü ihtimal gs-kopenhag-manU aynı güçte çıkar.
Sanki herkes ManU yu ezmişte bir biz ezememişiz gibi yazmissin, adamlardan 4 puan almışız ki adamların bizim maçta kalecisi mala bağladı 10 kişi kaldı, kopenhagda da maçın başında 10 kişi kaldılar , münihte 3 attılar 4 yediler.
Bizim grup şansımıza çok pis bir grup oldu 2. ile 4. arasında atla deve değil burun kılı kadar fark var.
Geri kalan eleştirilerine birsey demiyorum sadece grubun en güçsüz takımını evinde yenemiyorsan o gruptan çıkmayı hak etmiyorsun demen takımın emeğine ayıptır, şimdi oldu ki biz berabere kaldık ManU yendi grubun en kötü takımı gruptan mı çıktı olacak ?
tam Nelsson un maçı diye kaç sefer yazdım burda
cidden yazık oldu. Hem 3 puanı kaybettik hemde nelsson u tamamen kaybettik
oldu da Sanchez iyileşmedi kopenhag maçına gene Kaan Abdul stoper ikilisiyle mi çıkıcaz? Nelssonu tamamen sildin ortalıktan. Çok yazık oldu ya.
sol bek ayrı bi olay kim oynayacak şimdi. Angelino bir daha forma giyerse valla kusacam artık. Kazımcan da istekli arzulu ama oda yetersiz kalıyor. Kopenhag da -4 -5 derece de kazılı sahaya atmak ne kadar doğru?
kadro planlamamız baştan hatalıydı. Dünkü maç herkes önce onana ya sonra Ziyech e dua etsin.
Alanya maçının kriter olmaması gerektiğini kendi de biliyor olmalıydı. Sosyal medyada Kerem kesilmeli dendiğinde kesti ve 4 attı Alanya'ya. Aynı şekilde Ndombele oynamalı fikride baskındı. Ama yine de tercih edilmemeliydi. Bayern maçlarında Kaan o bölgede oyunu harika yönlendirdi. 8 numarada Ndombeleden çok daha faydalı oluyor. Elinde de geçen senenin şampiyon stoper ikilisi var. Bilemiyorum ama kadro baştan hatalı gibiydi. Sağlık olsun.
-
Döndük dolaştık işi son maça bıraktık. Maçlar başlamadan önce çıkmamız son maçta kazanmamıza kalacak deseler herhalde herkes kabul ederdi Eylül ayında.
Gidip kazanmaktan başka çare yok. Ben ligi falan saldım artık rotasyonlu çıkalım yeterki şu kopenhag ı yenelim.
Hepsini geçtim Kaan Ayhan’ın stoperde iyi oynayacağının garantisi mi var? Adam sezon başından beri orta saha oynuyor. Abdülkerim ile birbirlerini tanımıyorlar. Apo-Nelson ikilisi 50 tane maça çıkmıştır. Hem Nelson için tam bir kendini gösterme maçıydı. Ekstra motivasyonla oynayacaktı.
Lig CL den daha önemli bu sene katılmak önemliydi tecrübe kazandık hafıza tazeledik. Ligi alıp seneye tekrar katılmak bu sene gruptan çıkmaktan daha önemli.
-
Gs bir daha böyle kafa kafaya maç oynadığı grup görür mü acep? Zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nelson’u sonsuza dek kaybettik bu maçla. Adamın kendini toplaması ve piyasa yapması için son 1 şans vardı. O şans da ayağına kadar geldi. Okan Buruk sayesinde kullanamadı. Bu saatten sonra antrenmana bile almaya gerek yok. Kadro dışı bırakalım daha iyi.
Sezon başında 25M istediğimiz stoperi bir güzel bitirdi Okan Buruk. Bravo gerçekten.
2.tura kalırsak city yada realden başka takımın rakip olmayacağını bilmeyen yoktur herhalde.
-
Yönetim Nelsson konusunda sınıfta kaldı. Gider satarsın Sanchez'i alırsın bide yedek gelecek vaadeden birini alırdın biterdi. Hem Nelsson mutlu hem biz mutlu böyle çok mu iyi oldu. Ben anlamıyorum kolayı varken zoru nasıl başardılar bu konuda. Açıklama da yok her şey normal sanki.
-
O pası orta sahadan da atardı hocam 😁😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okan hoca dün sıvadı. Kaanı stopere çekip kaanın yerine ndombeleyi aldı.Nbombele sıfır baskı yaparak oynadı. Nelssonu bitirdi. Angelino çöpünün zorunlu satın alma maddesi 1 maç daha yaklaştı. İcardiye 90 dakika dayandı. Geldiğinden beri en can alıcı teknik hataları 1 maçta yaptı. Onana olmasa maç farka gidiyordu. Dua etsin Onana 2 tane yumurtladı.Bu sezon oynadığımız en kötü maç ikincisi molde deplasmanı.
Bir insan Nbombeleyi Alanya maçı performansı ile en önemli maçımızda nasıl sahaya sürer arkadaş. ÇILDIRTIRSIN HOCA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zoru başardılar diye bir durum yok ki
Molde maçı 29 ağustosda bitti.Nelsson o maçlarda satılmış olsa muhtemelen cl ye kalamıyacaktık ve davinson alamıyacaktık
Erden bey kendide dedi cl ye kalmasak davinson almıyacaktık diye
Molde maçı sonrası avrupa da transfer kapandı nelssonda kaldı.Ara transferde zaten gidecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 30 Kasım 2023; 14:9:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X