Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
296
Favori
3.973.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44684469447044714472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değerini bulan her oyuncu satılsın zaten. Ama Kerem ve Boey’den gelen para buhar olup gidecek. Kulübede oturttuğumuz 30 küsür yaşındaki çöplerin 1-2 senelik maaşı ancak çıkacak. Eee yerlerine oyuncu da koyamıyoruz. Bu yönetimin genç bir oyuncu bulma ihtimali %0. Eninde sonunda patlayacak işte. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Merak ediyorsan evet ben yaz döneminde de eleştirmiştim transferleri. Zaha, Tete, Ziyech , Demirbay transferlerine benim kadar sert çıkan yoktur. Aynı şekilde Sergio transferine de öyle. Taraftarın ne söylediği önemli değil. Galatasaray tarihinin en çok eleştirilen transfer döneminde bu takıma Kerem, Bpey ve Nelson alındı. O dönemden sonra yatırım yapmayı kestik. Bu takımın dağılmasına maksimum 2 sene var. Bu kafayla devam edersek 2 sene sonra ne yönetim kalır ne teknik direktör.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

İşin en komiği de Okan Hocanın tek taktiği önde presken alınan oyuncuların hepsinin yaşlı ve/veya bitik durumda olması. Halbuki hazır Icardi ve Torreira ile piyango vurmuş, Boey var, Kerem var, Apokerim var çok mu zordu 2-3 tane genç koşan ısıran ayağı düzgün oyuncu bulmak?? Ama tabii o zaman Erden Timur sihirbaz olarak şov yapamayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 15 Kasım 2023; 19:37:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Cimbom (@forzacimbomtr) on Xtwitter
    Süleyman Rodop: "Galatasaray Yönetimi, GSTV’yi 3-4 ay içerisinde kapatıp yayın hayatına Youtube’dan devam etmeyi düşünüyor. Çünkü kanalın çok masrafı var."
    https://twitter.com/forzacimbomtr/status/1724826816588796028
  • Fransa takımı napsın orta açamayan bi beki alırmı

sacha iyi bi atlet ama asla üst düzey bi bek değil

15m den fazlası hayal olur

• Le Marke Sports (@lemarkespors) on Xtwitter
    Lazio, Lucas Torreira için 7 milyon euroluk bütçe ayırdı. (II Messaggero)
    https://twitter.com/lemarkespors/status/1724817634292613401
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

Zahmet etmeseymiş ya 7 milyon ne  

Üste biz 7 verelim, teklif vermesinler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

30 aşağısı olmaz.

• osonguler kullanıcısına yanıt
    Özellikle Icardi konusunda büyük piyango vurdu gerçekten. Adamlar ciddi ciddi futbol oynamayı unutan Seferovic ile sezonu götürmeyi planlıyorlardı. Gerçi şimdi bakınca tam bizim yönetime yakışan bir transfermiş. Ndombele, Ziyech, Demirbay falan görünce Seferovic ve Mata transferleri çok normal geliyor. Taşlar yerine oturuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ara transfer döneminde almak zor olacak ama zaniolo gibi bir fırsat transferi lazım.

• umarım yalandır

Asist Analiz (@asistanaliz) on Xtwitter
    Sol beki yerliden yana kullanmak isteyen Galatasaray, Eyüpspor'dan Caner Erkin'i gündemine aldı. (Habertürk)
    https://twitter.com/asistanaliz/status/1724677359863746985
  • Spinazzola ya ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Belki çalhanoğludur?

• Milli ara gibi senin... Alanya maçına daha 10 gün var kuruduk la abv.

• şu antrenör ekibini değiştirmek lazım antrenman yapan göbek yapıyor

öyle 5e2 top kapmaca ile de hücum yapılmaz ayrıca gol ortalamamız 2 yi bulmuyor ligde rezillik

36-37 yaşında star oyuncuyu al ama 1 sene sözleşme yapalım bakarız diyeceksin. Sonra ağzı ile kuş tutsa bile, oldu iyi günler deyip göndereceksin. Transfer cambazlığı budur. Hep futbolcular mı kurnaz olacak? Yeni gelen ilk sezonunda kendini yırtar göze girmek için.

Bu seferde taraftar niye gönderdiniz der. Onlara kulak asmayacaksın. Onun dışında dediğiniz gibi, danimarkalı oyuncuyu alacaktın. Sanırım Taylan, Berkan’dan kötü olmazdı.

Rıza hoca, Bulgaristan’dan 2 oyuncuyu izletiyorum demiş. Bunun dışında bir sürü bakılacak ülke, alt yapı, İngiltere 2 ligi vs var. Kulübü ile küs, oynamayan yıldızı bende araştırsam bulup alırım.

• kogmen kullanıcısına yanıt
    Taraftarın orta yapan sol bek takıntısı yüzünden angelino yu aldık. Ama ne defansta nede hücumda var adam.

Caner yaşı itibariyle savunma işini yapamaz ama hücum tarafını mevcut angelino dan daha iyi yapar.

Ama ben böyle bir transferin olacağına ihtimal vermiyorum.

Emre utkucan görevde mi halen?

• İlkay Gündoğan haberleri var?

• Hadi federasyon böyle bir kepazelik yapar da bu alttaki yorumlar ne. Bu kadar kimliksiz bir millet olur mu. Bu adamlarla çeyrek final final oynasan içine sinecek mi. Yav sen alt yapı kurma tesisleşme sonra devşirme adamla iş yapmaya kalk. Utanıyorum bunlarla aynı devire denk geldiğime. Nerede sizin Türklüğünüz kimliğiniz...

Buzz Spor (@buzzspor) on Xtwitter
    Gedson Fernandes ve Sacha Boey'in Türk milli takımında oynaması için harekete geçildi. Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Gedson Fernandes ve Sacha Boey ile özel olarak görüşecek. Türkiye’de 5 yıl ikamet zorunluluğu var ancak Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bu sorun…
    https://twitter.com/buzzspor/status/1724881459742228973?t=7UH1YfP8PYhCNjFlgNEwbw&s=19

• 
Sayfa: önceki 44684469447044714472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.