Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.995.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44674468446944704471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yönetimin transfer yapması yasaklanmalı. Artık ağır isimler mi devreye girer divan kurulu mu karar çıkarır bilmem. Adam gibi bir sportif direktör ve scouting ekibi kurulmadan 5 kuruş daha çöpe atılmamalı. Her alınan çöp kulübün sırtına kambur olarak yükleniyor.

Göz bebeğimiz Boey ve Kerem bu yedek kulübesindeki çöplerin maaşlarını ödemek için satılacak. Az kaldı 1-2 seneye elde hiçbir şey kalmayacak. Sonra gelsin yeniden yapılandırmalar, ligde 12. olmalar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gsserhat kullanıcısına yanıt

120 yılda verebilirler, bu gerçeği değiştirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Boey, Kerem satılacaksa eğer çok iyi oynadıkları için satılacak hocam. Boey burayı basamak olarak gördüğünü kendi söyledi. Ayrıca öğrenilebildiği sürece herkes hata yapabilir bence.

Geçen sene işlenen plan tuttuktan sonra bu sene bu tarz transferler yapmaları çok anormal değil. Davinson'u herkes övüyor şuan sanki adamı wonderkid olarak aldık. Bazı superstar dediklerimiz tutabilir bazıları da tutmaz. Yazın hiç böyle tepkiler gözlemlemedim nedense. Sizin özelinizde söylemiyorum tabii. Siz başından beri eleştiriyor olabilirsiniz onu bilemem.

Satışlar konusunda ama sonuna kadar eleştirilmeyi hak ediyorlar bence. Öyle yada böyle Nelsson'u erkenden satıp Davinson'u çekebilseydik, belki geri kalan parayla güzel bir 8 ile bambaşka senaryolar yaşanabilirdi.

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    Psg idmanı yemesi lazım. Bizde bu fiziğe ulaşamaz. Okan antremanlara çık bile demiyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İcardinin iğne ile oynama işide bence biraz antremandan yırtma gibi geliyor.Sınava çalışmayan çocuğun sınav günü hasta olup okula gitmemesi gibi.

• Trebonianus kullanıcısına yanıt

mümkünse çekmeyelim kronik o çocuk yine apokerim i oynatmak zorunda kalırız

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

berkan dubois emin ocakta kiradan geri gelseler kimse itiraz etmez sanırım,transferde ne kadar başarısız olduğumuzun ispatı

sadece salih olursa işe yarar o da kaan gibi opsiyonlu mümkünse başka adam lazım değil

seneye ön hat 31 yaş ortalamalı toplam 20m maaş maliyeti olan 3 kişiden oluşacak

yeni yönetim ve şampiyonluk giderse yeni hocanın önüne daha fazla yük bırakılmamalı

• Hepsine eğilip bize patlayacaklar at fava.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu süreç doğru düzgün yönetilemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 15 Kasım 2023; 18:4:36 >
  • Rıza Çalımbay: "Aboubakar'a, 'hazır mısın?' dedim...'Yok ayağım ağrıyor' dedi. Başka da bir şey konuşmadım."

Sağlık raporu: habubakarımızın ayağına 1 milyon euro sıkışmış.

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    İşin gerçeği abus yonetimden zam istiyor
    Yönetimde yeni gelecek yönetimi bekle veremeyiz diyor
    Abusta sakatlık bahanesine oynamıyor ocakta kaçma planları var 🤣

Burak camiayı karıştırmaya çalışıyor dediler yine aynısı işte

Abuş kaçar

• burada abu ile taliscayı isteyen bir tip vardı noldu ona görünmüyor bayadır.

• Bana öyle geliyor ki bu icardi işi fena patlayacak. Bu iğne işi mide bulandırmaya başladı. Bayern maçını anlarım tek seferlik. Sonrakiler tamamen amatörluk.

Bence iki üç maç daha gol atamasın, küfür yemeye başlar.

Takım için ölürüm, kanım sarı kırmızı, metin Oktay falan boş beleş şeyler. Bu adamın iyileşmesi gerekiyor. Antrenman yapmadıkça iyice geriliyor. Zaten sene başında da yapmadi.

• insaatmüh. İ kullanıcısına yanıt

3 maç gol atamadı diye icardi ye küfür edecek herkes net kripto fenerlidir. rahat olun milli arada kendisine gelir.

• 
Sayfa: önceki 44674468446944704471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.