diziliş boşuna yazıyorsunuz 2 senedir adam ziraatte dahi diziliş değiştirmedi 10 numaralı oyun sistemi önde press bu kadar bitti gitti başka planımız yok |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4466. sayfa)

-
-
Boşuna Tıklama on Xtwitter
Burak Yılmaz, A Milli Takım'da Vincenzo Montella'nın yardımcısı olacak. (NTV)https://twitter.com/bosunatiklama/status/1724394778308010037yav uzun zaman sonra milli takıma bir ısındık bir heyecan verdi yaptıkları işe bak
-
Bizde hicbir basarisizlik ödülsüz kalmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
informer
Tadić imao zahtev za predsednika Fenera! Jezik glavni problem u turskom velikanuhttps://informer.rs/sport/fudbal/846558/tadic-fenerbahce-turska-dzekotadic ve dzeko teknik ekibe takviye istiyormuş
-
Utanılacak ne var anlamadım
-
Böyle işin hamınada mamınada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Guido Rodriguez sezon sonu sözleşmesi bitiyor, devre arasında Icardi ile zorlar mıyız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tayfur Bingöl'ü savunma şekli ile yolunu bulmuş sanıyorum. Bilgiye birikime başarıya ne gerek var. Bizim çocuklar demek yeterli.
-
Brevikin manejer tr ye gelmiş
Fenere yazmışlardı ama onlar çok açıldı orta saha alacak para kalmadı.Satış yapmaları lazım
Muhtemelen bize geldi
Ben iki orta saha transferi bekliyorum.Olivierada yolcu muhtemelen.Dombik reis gitti sayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 14 Kasım 2023; 21:14:0 > -
Kaptırmayız inşallah bu çocuğu
bu sezon 44 maçta 14 gol 11 asist, merkez orta saha oynayan bir adam için çok iyi, yaşı da çok genç ... ama norveç milli takımında hiç forma giymemiş olması da soru işareti olabilir tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Kasım 2023; 21:20:9 > -
İyi oyuncu ama fenerin ihtiyacı olan 6 numara . Breivik ise 8 no. Crespo veya zajc yollanip yerine alacaklarsa bilemem .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hocam bunlar sırf biz almayalım diye 6 no almazlar gene almaya çalışırlar klasik Ali Koç 😁
Gol ve asist sayısından bağımsız dikine oynayan harika oyuncu bizim maçtan sonra bir kaç macini izledim bizim takıma ilaç olur
4-3-3 oynayıp
2 tane 6 numara ve onlerine Breivik harika olurdu
orta saha diye ağlarken takım almadılar bu çocuğu, şimdi fener alıp bi de 1-2 seneye güzel bi paraya okutur biz de bakarız avel avel. bu sene yönetim transferde büyük hayal kırıklığı oluşturdu ya.
-
Burhan Can Terzi: "Yerli bir yıldız isimle görüşülüyor. Oyuncu da 2 hafta önce menajerini yanına çağırmış. Transfer olursa ortalık yıkılır. Çok çok zor bir transfer.
Kim acaba İlkay falan mı
Barcada full oynuyor ne alaka
boş haberler hocam.Yazında dünya yıldızı ortasaha gelecek yok süper bir yerli gelecek (demirbay) sonuç hüsran..Devre arasına daha çok var bizim yönetim koca yaz sezonu ortasaha alamadı şimdi devre arası form tutmuş bizde fark yaratacak adamı alabilir mi?Yoksa yine form tutmamış ne oynadığı belli olmayan futbola küsmüş yok düzelecek diye adam mı alacaklar
-
Ndombili ve sergio gidio yerine breviki aliyoruz al 34 mac saat gibi oynar full hazir... Ortasahaya taze kan hizli..
2 guzel dokunusla bu kadro 7/9 puan farkla sampiyon olcak...
ama keremin toparlamasi lazim.Zaha iyi yolda tetenin biraz katki vermesi lazim...
Bizim en büyük sorunumuz hep “Dünya Yıldızı” peşinde koşmamız. Arkadaş o tip bir adamın seni tercih etmesi için o statüsünü çoktan kaybetmiş olmadı gerekir. Kısaca adam bitik haldedir sen bir umut eski haşine yaklaşır mı acaba diye alırsın. Bu da tabi 5 de 1 şans falan demektir.
Halbuki sistemin olsa genç dinamik sistem oyuncusu alsan takımda 1,2 yıldız yeter.
Burhan etkileşim için biraz sallamış
Bahsedilen isim salih özcan fenerde istiyor.
İlkay gelecek olsa yazın gelirdi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X