Sivasin baskani ve koyu pekercidir... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4464. sayfa)

-
-
2 senedir bir tane sol bek bulamayan yönetim Boey’in yerini mi dolduracak? Komik olmayın.
Ayrıca Sabri ve Linnes kim? Galatasaray tarihinde ne işi var bu isimlerin?
Boey > Eboue > Mariano > Capone
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deneme
ama...
-
Şu sivas maçının ertelenmesi gerekiyor Şampiyonlar ligi deplasman maçı Neredeyse gece yarısı başlıyor Bir maçın bitip diğer maçın başlaması arasında 72 saat yok Artı uzun 2 deplasman yolculukları var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erteleyeceklerine 1 gün sonrasına kaydırılsın yeterli hocam. Bu kadar ..... kaldırmaya gerek yok. Sisteme ayak uydursunlar biraz.
-
Burak Aboubakarın 4 aylık ödemeleri de peşin istediğini söylemiş
Sonra sakatım demeye başlamış
Şu adamı hala savunuyorlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 14 Kasım 2023; 14:37:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fikirlerini yazmak ban sebebi olmuş, yazık cidden.
icardi değil de aboubakar korkutuyor yav
-
İki gün önce Chealsea - Manchester City maçı oynandı. Chealsea’nın yedekten oyuna giren oyuncuları Gusto (20), Mudryk (21), Ugochukwu (19), Broja (22). Guardiola değişiklik yapmadı ama yedek kulübesinde Bobb (20), Lewis (18), Doku (21) gibi genç isimler vardı.
Bu adamların hepsi ilk 11 oynayacak kalitede mi? Alakaları bile yok. Peki Chealsea ve City gerizekalı mı? Neden bizim gibi 30 küsür yaşında ilk 11 kalitesinde oyuncuları alıp yedek bekletmiyorlar? Bir akıllı biz miyiz?
Mertens, Sergio, Demirbay, Ndombele, Bakambu, Angelino, Ziyech. Hepsi problemli, hepsi moralsiz, hepsi umursamaz, hepsi doyuma ulaşmış. Oyuna girince kanıtlayacak hiçbirşeyleri yok.
Bu bitik adamları yedekte oturtmanın yıllık maliyeti 25M-30M Euro. Şu parayı Scout transferlerine harcasak her sene takıma 2-3 tane Boey seviyesinde adam alırız. Üstelik CL gibi oyuncu parlatabileceğimiz bir vitrin var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bounty_Hunter13 -- 14 Kasım 2023; 11:1:28 >
Bu sene transferde şöyle 18-20 civarı genç ama gelecek görülen yükselişte birini bekledim tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu.
Hiç hazırlanmamışlardı transfere akşam pazarına çıktık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 14 Kasım 2023; 11:9:4 >
-
Okan Buruk tabii ki genç oyuncu istemez. Çünkü o zaman gerçekten “teknik direktörlük” yapması gerekecek. 20 yaşındaki adamı oyuna sokarken milyon tane direktif vermen lazım. Antremanlarda taktik çalışman lazım. Doğru futbol nasıl oynanır bir öğretmen gibi eğitmen lazım.
Ama kolayı var. Hop Mertens’i oyuna sok, hop Oliveira’yı oyuna sok, hop Ziyech’i oyuna sok. Sonra yedek kulübesinde otur izle. Ne de olsa “bir zamanlar” üst düzey takımlarda oynadılar. Senin taktik vermene ne gerek var di mi?
Yusuf, Ross, Eyüp vs alındı bir kere kadroya sokacak cesareti göstermedi. Emin, Yunus, Morutan, Mohammed, Berkan vs ilk fırsatta gönderildi. Barış Alper’i bile rotasyonda 4. oyuncu yaptı. Bu kadroda Ağzıyla kuş tutsa bile düzenli oynayamaz. Zaniolo’yu bile oynatmaktan korktu, bir sene CL’de parlamasına izin vermedi. Orta saha dökülürken, oyuncuların dinlenmeye ihtiyacı varken altyapıdan bir tane adamı kadroda göremiyoruz. Hepsini geçtim Boey’i bile sırf bu yüzden bedavaya yolluyordu. Başakşehir’de şampiyon olurken de aynı kafadaydı. Ne kadar veteran varsa kadroya doldurdu. Giderken tam bir enkaz bıraktı.
Okan Buruk gitsin demiyorum. Ama yönetimden birilerinin artık bu saçmalığa son vermesi lazım. Adam gibi bir sportif direktör ve Scout ekibiyle transfer yapılacak. Okan Buruk da elindeki kadroyla top oynatacak. Chealsea ve City bile yapıyor. Ama gidip 18-20 yaşında oyuncuları alıyorlar. Real gidiyor Arda’yı takıma monte etmeye çalışıyor. Kiralık yollamıyor. Bunu yapanlar dünyanın en iyi teknik direktörleri. İsteseler Icardi’yi, Zaha’yi, Ziyech’i alır yedek oturturlar. Her türlü imkanları var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Eyüp konusunda haklısın ama
Ross biliyorsun oynattı ve sakatlandı uzun süre sakat kaldı
Yusuf'u anlatmaya gerek yok zaten kaç.kere şans verdi hiç birini değerlendirmedi Yusuf
Kiralık gönderdiğimiz takımda da aynı durumda
Yunusda kaç kere şans buldu oda Adana'daki performansını bı turlu bulamadı
Berkan taraftar yüzünden gitmek istedi
Mohamedde zaten kaç defa söyledi Türkiye de mutsuz olduğunu gitmek istediğini
Hoca ne yapsın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irreplaceable -- 14 Kasım 2023; 12:7:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyüp'ü aldığımızı unuttum
Nasıl hatırlayım hiç görmedim ki adamı
Taraftar Berkan’ı Yunus’u Kerem’i linç etmeyi biliyor. Ndombele’ye, Sergio’ya, Ziyech’e hiçbir şey diyemiyor. Çünkü taraftar bu adamların zerre kadar umurlarında değil. Galatasaray ile hiçbir bağları yok. Maç kaybetsek adam evine gider hiçbir şey olmamış gibi antrenmana gelir. Genç oyuncuların 8-10 katı paralar alıyorlar, İstanbul’da bir fanus hayatı yaşıyorlar. Teknik direktörün görevi oyuncusunun arkasında durmak. Taraftarın laf ettiği oyuncuyu postalamak değil.
Zaha yeni form tutuyor.yedeğe çekilmezse çok iş yapar. Oliviera da çok sırıtmıyor. Ndombele ve ziyech aşırı formsuz.
Ziyech i takımı ciddi anlamda kovdu. Bedelsiz opsiyonlu bedelsiz kiralama nedir yahu, resmen git de nereye gidersen git uçak paranı bile verecez demişler adama. Ama tabii gelir ara transferde PSG alıyordu diyenler şimdi.
NDombele senelerdir düşüşte olan ve gene bir nevi kovulan adam. Adamın futbol oynama isteği kalmadığını tüm futbolseverler biliyor ama bize gelince hep mucize olur ya onu da aldık.
Zaha da kim ne derse desin bonservisi olmamasına rağmen biz almasak muhtemelen FB ye gidecekti. Onun da bu saatten sonra eski Zaha olma ihtimalini bu nedenle zor görüyorum. Gene de umudum az da olsa var ama pozisyonu Kerem ile çakışıyor.
Sergio geçen sezon aşırı da kötü değildi ama yaşı olan oyuncuyu o şekilde sözleşme yapmak kulübe ihanettir. Bu sene bir de küsünce tamamen bıraktı futbolu.
-
Okan Buruk gitsin deyip kim gelsin demeyenleri bloklayın geçin!
Icardi'nin hikayesi ortadayken bizim yönetim benzer kahramanlar bulabileceğini umdu.
Zaha, Ziyech ve Ndombele gözden çıkarılmış istenmeyen adamlardı. Tabii ki bir Icardi kadar değil. Her oyuncu da böyle bir çıkış yapamaz.
Bu konuda hazır alınan ve cuk oturan bir Sanchez oldu. Tete kötü, Bakambu 1 gol attıktan sonra en azından Hatay maçında çok süre verilmeliydi.
Kerem Demirbay iyi başladı sonra çok fazla hata yapmaya başlayınca formayı Kaan Ayhan'a kaptırdı. Bana sorarsan Kaan - Torrera ikilisi gerçekten taş gibi o tarafta. Kaan sürekli formayı almalıdır.
Bize taş gibi bir 10 numara bir de 8 numara lazım. Kerem'in sol kanada çekileceği konuşuluyor birçok kaynak Okan Hoca'nın böyle bir karar verdiğini yazmış. Kerem 10 pozisyonunda ve uçta tek kaldığında verimi çok düşüyor. Eski yerine dönmesi olumlu yansıyabilir. Mertens tekrar 10 pozisyonunda şans bulabilir.
Gelelim sağ kanada. Tete, Ziyech, Zaha. Sorun da burası. Zaha yedek kalamaz. Kalsa Kerem'e çok iyi yedek olur. Sağ ayaklı bir oyuncu olarak sağ kanatta da oynayabilir. Tete ve Ziyech'ten birisiyle de yollar ayrılır devre arasında. Tablo bu.
Ayrıca elimizde Halil ve Barış Alper'de var. Serbest oynayabilecek konumda. Icardi'ye yedek de Bakambu var da onun da durumu ortada.
Devre arası transfer döneminden ziyade Okan Hoca'nın takım dizilişinde, sistemde önemli bir müdahalede bulunması lazım ki ona göre takviye yapılsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X