Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44634464446544664467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar neden 4-4-2 oynamıyoruz yada farklı çift forvet kombinasyonu oynamıyoruz? ileride çift forvete dönebiliriz. Zaha ve icardi ile. sol kanatta keremi sağ kanatta da tete yada ziyechi kullanırız ne olacak ki

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Tam tersi ;Zaha golü daha çok düşündüğü için sol,kerem asist özelliği için sağ kanat daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi bir tanede devre arasına kadar 10 numara bulmak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 - 4 - 2'de orta 4'lün ortasında ileriyi besleyecek adam olması ve 10 numarasız oynaman gerek. Bu durumda öndeki 2'liye topla buluşturmak neredeyse imkansız olur. Elimizde sağlam 8 numara yok çünkü. Hatta 10 da yok.

Zaha normalde sağ ayaklı. Bence ideal 11 böyle olmalı.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • Lig maçlarında bu şekilde oynayabiliriz aslında. Çünkü Keremden 10 numara olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla'a ben, hiç değilse 1 kez 90 dk, Icardi Bakambu çift forvetli 4-4-2 görmeyi çok istiyorum. 🙂

• Okan Buruk’un sisteminde 10 numara diye bir kavram yok. Tek görevi öndeki presi başlatmak olan bir forvet oyuncusu var. Geçen sene Mertens de bu rolde oynamıştı, bu sene Kerem de aynı rolde oynuyor.

Bu pozisyonda kim oynarsa oynasın 90 dakika pres yaptığı için son vuruşları yapacak mecali kalmıyor. Geçen sene Mertens’in tıgnır mıngır kaleye giden zayıf plaseleri vardı. Bu sene de Kerem’im fezaya diktiği toplar var. Hagi, Sneijder, Talisca gibi gerçek 10 numaralara top rakipteyken bir görev vermezsin. Bu adamlar sahadaki pozisyonlarını gol atmak üzerine ayarlarlar.

Okan Buruk’un aradığı 10 numara profili Szymanski tarzı bir oyuncuydu. Mertens’in artık 90 dakikayı kaldıracak hali yok. Dolayısıyla Okan’ın görev verebileceği tek isim maalesef Kerem.

Kerem’i sola atınca hiçbir şey çözülmeyecek çünkü önde baskı diye bir şey kalmayacak. Denesinler bakalım. Zaha’yı küstürmekten başka bir işe yaramaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Colibaly: Galatasaray taraftarı manyak ya &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Hocam çok kıymetli ve yerinde bir yorum olmuş. Bu takımın başarısında bence böyle aklı başında taraftarların olması ve hızlı reaksiyon vermesi önemli rol oynuyor.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt
    Mertens o bölgenin oyuncusu ama Kerem değil.Mertens geçen sene skor olarak olmasada oyun olarak epey katkı verdi o bölgede.
    Keremin top kontrolü ve oyun zekası o bölgede oynamaya yetmiyor.Kaldı ki Keremin bütün yaptıklarındanda olduk onu 10numaraya çekerek.Icardiyle olan bağlantısınıda kestik.Bence bu sezonun en büyük hatalarından biri bu oldu.

Kerem asla 10 numara oynatılmamalı.Solda yada sağda oynamalı.Zaha yıllarca sağ kanatta oynadı.o bölgeye hakim biri.Bazı maçlarda sağ kanada koyulabilir Zaha.illah sürekli solda oynatmanında pek bi anlamı yok.
    Bugünkü hücum hattında Mertensi saymassak 10 numara bölgesinde oynatılacak tek oyuncu var o da Ziyech.

• @muRTah

adamda ilk dokunuş diye birşey yok ki 10 numara olsun. ayrıca tek vuruş şekli var. 10 numara dediğin adam yaratıcı olur. Ayağının ayarı olmayan adam anca kanatta koşar

• Bizdekiler kanat forveti. 4-4-2 nin sağında ve solunda bilemedim açıkçası?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf gerçekleri söyledigi icin koskoca gol kralimiz BURAK YİLMAZİ linc ve iftira kamoanyasi başlatmislar.

Kullandilar attılar burak yilmazi. Okadar emek boşa gitti halbuki GS de barinsaydi BJKye yaranmasaydi bunlarin hicbiri olmayacakti.

• auto_man A kullanıcısına yanıt

Zamanında sabriyi Saviola pozisyonunda oynatmış takımız. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Kerem sağda oynasın, Boey ile birlikte sıfıra insinler akarlar valla.

Bu sene Mertens'ten hiç verim alamadık. Keşke ara transferde güzelce Arabistan'a falan yollasak.

• muRTah kullanıcısına yanıt

Çok kötü bir fikir gibi geldi ben de adam akillo bir 433 görmek istiyorum

• felsefesever kullanıcısına yanıt

Keremin sağda oynamaması gerektiğini hatay maçında sol ayağı ile vurduğu vole ile anlaşılıyor.Adamda sol ayak diye bir şey yok.Sadece süs &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Kerem eski yerine zahada keremin yerine geçip icardi ile önde basmaları lazım.Ya da zaha sağa geçecek.Keremin atağı bitiren adam olmaması lazım

• Ben hep diyorum gs 4/3/3 oynamali. Kerem ve ondeki icardi cok basinca yoruluyorlar ve son vurusda kerem bu yuzden basarisiz .
    İcardi son 2 mac asiri yorgun 1 mac dinlenmeli ama alternatifide yok... Halil bakambu ikilisini ayni anda bir denese ne kaybeder.

• 
Sayfa: önceki 44634464446544664467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.