nelssonuda millet 25 milyon yaziyoken ben burda 12 13e satarsaniz sükredin kötü stoper diyodum. bazilari gercekten futboldan anlamiyo. nelssonun tek özelligi iyi bi kesici olmasiydi ama onuda kaybetmis. 6 7 milyona fitim ben. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4462. sayfa)

-
-
kimden bahsediyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 13 Kasım 2023; 17:25:6 >
ligde süper gidiyoruz lideriz diyen kitleden ne beklersinki clyi öve öve bitiremiyolar grupta sonuncu olma şansımız var sanki lider çıktık
çok değil 1 ay sonra göreceğim gruptan çıkamaz ve icardi iyi dönemezse ligleride kaybetmeye başlayacağız
nelssonu nottingham foreste satıcaktık bu parayı premier lig takımları verir alt sıralarda oynayan takıma cuk diye oturuyor yoksa avrupaya 6-7 m gider
-
ligde top kayıpları istatistiklerinde açık ara 1.yiz ve buna sebep olan çocuğu ısrarla 10 numara oynatmaya çalışması hiç yedeğe çekip keremsiz oyun düşünmemesi
Maç kaybetme korkusundan icardiyi kesemeyen adamın yıldız yöneteceğini düşünmesi komik
Her büyük hocanın yaptığı gibi icardiyi bayern maçından sonra dinlendirseydi bu milli aradan sonra tam formda devam edecekti
üstüne üstlük yedek klubesini küstürdü bakambunun ne suçu var çocuk bayernde 3 gol atıp maç çevirse ertesi hafta yine icardiyi koyacağını bilmeyen yoktur
şimdi icardi sakatlığı atlatmaya çalışacak sonra takımla antrenmanlara çıkacak en az 1 ayı var
gerçeklerle yüzleşmek lazım fenerliler gibi hayal dünyasına kapılan kitle çok
yukarda arkadaş paylaşmış mala anlatır gibi anlatmış orhan uluca biraz izleyinde fikir edinin sevgili okantaparlar
bunlardan ders alırsa şansımız var henüz birşey bitmiş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariano3 -- 13 Kasım 2023; 17:37:49 >
-
Ben hala zaha yı niye aldık tarafındayım. Kerem in de içine ettik oraya adam alarak, 2 bölgeyi 1 tane adam için mahfediyoruz.
-
Torreria milli takıma çağrılmamış. Çok iyi haber.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forum karaları bağlamış gören mener forumu sanar
Kerem 1 mac iyi 3 mac kotu.. simdi 3.macina cikcak.Ogrenemedinizmi..
Tum toplar disari... Son vurus sifir umit karani izleyin biraz...
nelsson için kıstası szlai alanlar var hala
o transferin kolpa olduğunu daha forma giymeden yazdım bir anda ne kadar orta sıra bundesliga takımı varsa istiyor diye haber yapmaya başladılar 1 haftada paket ettiler
sonra ne oldu diye baktım ilk maç kendi kalesine 1 gol atıp 1 de gollük hata yapınca 45 de yedeğe aldılar
daha sonraki 12 maçın sadece 1inde 90dk oynamış çoğunda hiç oynamamış ya da stoper olmasına rağmen çıkarılmış
fb şu kadara sattı diye boşuna hırpalamayın kendinizi kaldı ki bu yönetim gs tarihindeki satış konusundaki en beceriksiz yönetim
bu yazın ana sıkıntısını limite bağladı erden başkan madem öyleydi oyuncu satıp limit açsaydın nelsson a 15 teklif geldiyse şimdi 10 belki gelecek zaniolo işi başlı başına skandal yusuf demirin maaşı ödeyip gönderdiğiniz için kapa açıklama bile yapmadınız zaten oyuncu satmıyorsunuz kiraladınız alayı geri gelecek sezon sonu 10 topçu birden
-
Kesinlikle bende sizinle aynı görüşteyim.
Daha o ilk kap açıklaması yapıldığı gün millet ali cabbar esprileriyle kendinden geçerken takımın yıldız forvetiyle mükemmel uyum içinde çalışan yerli sol ön oyuncumuz varken onun yerine böylesine olası çılgın maliyetlere girip niye böyle bir transfer yapıldığına dair eleştirim olmuştu, o gün bugündür bende aynı noktadayım.
Kameralar ne zaman gösterse uysuz çocuklar gibi yüzünü ekşitip ona buna saçma sapan hareketlerle triplere girdiğini gördüğümüz Zaha adlı vatandaşı sol önde oynatacağız diye takımın geçen sezon belki de en verimli ve uyumlu işleyen ofansif birlikteliğini yerle bir ettik.
Yine aynı şekilde Kerem de oynasın diyip onu da belki de en zayıf yanları olan ilk kontrol ve bitiricilik sıkıntısını arşa çıkartacak en kötü yerde oynatıp haftalardır yedi yirmi dört küfür yedirtip tüm moral motivasyonunu bitirttik.
Kerem i ait olduğu pozisyona geçirip, Zaha yı da Kerem veya İcardi nin yedeği olarak kullanmak en azından lig maçları için bir çözüm yolu olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama İcardi maaşı bağlanan birini de yedek oturtmak takım ekonomisi açısından uygun olmayacaktır.
Yani sırf rakibe çalım atacağız saçmalığına yapılan Zaha transferinin sonuçlarına bak, arkadaş hiç mi ders almadınız FB nin çalım niyetine yaptığı transferlerin nasıl sonuçlandığıyla ilgili yahu!?
-
okan illa zahayi keremi ayni anda oynatmak istiyosa 433 cikmali bence net.
muslera
boey sanchez abdulkerim angelino
kaan torreira keremak.
ziyech icardi zaha
ama zaha keremin solda verdigi katkinin 10/1ini veremiyo buda bi gercek
-
Okan istifa yazanlar başka kapıya. Hem futbol bilmiyorsunuz hem de Galatasaray'a zarar vermekten başka yaptığınız bir halt yok.
-
Kerem baskı yapılması gereken maçlarda kullanabileceğimiz en iyi 10 numara. Maçları nasıl izliyorsunuz bilmiyorum ama Hatay maçında inanılmaz bir asist yaptı İcardi'ye, İcardi atamadı. İcardi'nin formsuzluğu Kerem'in istatistiğine yansıyor direkt.
Hatay maçı önde baskı yapacağımız bir maç değildi. O nedenle bu maça Ziyech 10 numara, Kerem sağ kanatta başlasa daha iyi olabilirdi. Kerem 10 numaraya az çok adapte olduysa sağ kanada da adapte olabilir.
Bizim en büyük sorunumuz kapanan takımlara karşı set oyununda kanatlara inip tehlikeli ortalar/paslar atamıyor olmamız çünkü iki kanadımız da ters ayağıyla oynuyor. Ters ayaklı kanadı neden oynatırsın? Ceza sahası yayı civarında topu çekip vurup gol atması için. Ama birincisi topu oraya çok zor getiriyoruz, ikincisi hiçbir kanat oyuncumuz bu form grafiğinde o golü atabilecek durumda değil. Geçen sene Boey-Rashica kanadının iyi işlemesinin tek sebebi vardı, ikisi de sağ ayaklıydı.
Kapanan takımlara karşı yavaştan Kerem'i sağ kanada monte etmeliyiz.
-
Bahsettiğim pozisyon bu, muazzam bir pas, İcardi çok kolay harcıyor. Kerem kilit pas konusunda ligde lider. Bu forumda genel olarak ülkedeki problem var. İzlemeden, takip etmeden, analiz etmeden sosyal medyada ne yazılıyorsa sürünün peşinden gitmek.
beinsports.com.tr
Atakaş Hatayspor Galatasarayhttps://beinsports.com.tr/mac-ozetleri-goller/super-lig/pozisyonlar/2023-2024/12/atakas-hatayspor-galatasaray/icardi-cok-net-firsattan-yararlanamadi-32236 -
-
Fatih Terim dönemindeki Scout ekibi istifa falan etmedi. Emre Utkucan ve ekibi Türkiye’nin açık ara en iyi Scout ekibidir ve hala Galatasaray’da çalışıyorlar. Eminim bir sürü yıldız adayı genç futbolcu da önermişlerdir. Maalesef bu ekip iki sezondur tamamen kenara atılmış durumda. Genç oyuncu diye Yusuf Demir’i aldıklarından belli zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu pozisyonda icardi net vuruyor fakat rakiple çarpışmış yada yere vurmuş gibi acı cekiyor, adam az değil çok sakat bilekler sağlam değil boşuna inat ediyor oynamak için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X