Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44594460446144624463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okan istifa ederse GS düzelir onun dışında böyle geçer lig. Ortada oyun yok taktik yok ilk 11 bile belirsiz. İnş tez zamanda giderde okandan kurtuluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha doğrusu şöyle ,bu oyun anlayışı ile (her topu merkeze gönderme icardiyi arama )

defansın en kritik yerinde ağır kalan abdulkadir ile üst düzey başarı imkansız renkdaşlar buna çözüm bulunması lazım.

ilerde kimin oynayacağı kimin gönderileceği kalacağı önemkli değil

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Dostlar mesajımı yanlış anladınız pozisyon faul yada değil orada değilim ben, tv den yumuşacık gözüken temasların aslında sert olduğunu anlatıyorum, bu pozisyondan sonra yorumlarsam hatayda BAY ın yediği şaplak sert bir müdahale mesale @Nrot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creep32 -- 13 Kasım 2023; 15:51:30 >
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Ben cok yazdim burda ettim nelsonn 15/17 arasi guzel para satalim bu adam sakat clde bizi patlatir yine hakli ciktim..dusunun sancez son dk gelmese bi evlere senlik clde sifir cekmistik.. resmen asist yapiyor bu adam karsi forvetlere...

Ndombele ve bakambu tutmadi kaziklandik...

Sergio ve angelino olmasada olurmus.

Gs oyuncu satmayi basaramiyor...

• boss06 kullanıcısına yanıt

blok

• Okan istifa yazanlar var hala.

• OnyekurudanKoşuVar kullanıcısına yanıt

kartal oto sanayi sitesinden çıkma egzoslardan yapılmış.

• quatrros kullanıcısına yanıt
    Kerem maçta 23 kez topla buluşmuş. 13 pas atmış. Bunların sadece 3’ü Icardi’ye. Biri zaten maçtaki en net gol pozisyonumuz. Onu da mı atmasın?

Top almıyor dediğin Ziyech 60 kez, Zaha ise 41 kez topla buluşmuş. Rakibin direkten dönen ters vuruşu dışında hiçbir gol pozisyonu hazırladıklarını hatırlamıyorum.

Şimdi ya bu istatistikler yalan, ya da ezbere yorum yapıyorsunuz. Hangisi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaniolo nun satılmasını neden istiyor burda herkes?

Takımdaki tüm kanatları topla zaniolo nun sana verdiği katkısın %10 unu vermediler

• Okan hoca eleştirilebilir ki bazı yönlerden kesinlikle eleştirilmeli ama istifa demek adama saygısızlık bence. Süper Lig'de 2 sezonda en çok galibiyet reytingi yakalamış bir adam. Ben de kızıyorum ama Icardi, Zaha vs. gibi egoları yönetmek cidden kolay değil.

Orhan Uluca'nın son yorumlarını dinlerseniz eğer zaten oyun konusunda eleştirilmesi gereken her şeyi kendisi çok güzel anlatıyor.

Oyuncularla arasında iletişimde bir kopma veya bir sorun olmadığı sürece güzel giden takımı bozmak işleri iyiye götürmez.

Ha oyunda gram ilerleme olmaz, kötü sonuçlar gelir, oyuncularla arasında sorunlar çıkmaya başlar, o zaman çok geç olmadan gönderilmesi gerektiğini düşünürüm.

• Adanademir maçına 2 kişilik bilet lazım yardımcı olabilecek pm.

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Zaniolo satılmayacak da kim satılacak? Premier ligde düşen takımda kadroya giremeyen, 3.5M maaş alan Tete’ye hangi enayi para verecek? Bitik Zaha’ya, Ziyech’e kim bizim kadar maaş verecek? Sergio, Demirbay falan mı satılacak? Yoksa çürümeye terk edilen Nelson mu? Takımda Boey dışında para edecek oyuncu yok. O da giderse yeri dolmayacağı kesin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaniolo abim mutlu değilsen sinyal çak geri alalım. Ziyech ve Zahayı geri verebiliriz.  

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Bahsedilen bonservis parası az buz para değil o yüzdendir. Ama almayacakları kesinleşti bence bu ay itibariyle.

Tete rezalet, ziyech belki sezon sonuna kadar 60dk oynayabilecek kapasitede.

10 maçta 5 gol atmış zaniolo, attığı gollerde boş kale falan değil. Zımba gibi saplamıştı hepsinde. Ligde kilit açıcak oyuncu yok, zahadan bekliyoruz 2 maç şov yapıyor 8 maç kayıp.

Ben devre arasında köklü değişim olacağını düşünüyorum. 1 tane 8, zaniolo ve yedek stoper alınacak büyük ihtimalle.Emery zaten zaniolodan umudu kesti, geri kalan maçlarda bench'te beklemek yerine biz istersek tekrar geri gelebilir aston villada başka oyuncu bakar kazan-kazan durumu. Teteyi de artık napıyolarsa yapsınlar.

• Zaniolo hem 10 hemde kanat da oynayabiliyordu. Adamı resmen harcadık.

ben size diyorum şimdiden bakın bunlar boey i satıp yerine saçma sapan birini getirecekler

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Tete nin bu sezon bize maliyeti 6 milyon €

zaniolodan gelen para direkt tete ye gitti

büyük kazık yedik daha farkında değil taraftarlar

• Arap bedevisini bir an önce şutlamak lazım.

• okan buruku basarili sananlar ne düsünüyo acaba. kadroya bakin. kimi getirsen zaten en kötü böyle oynatir.

• Okan Buruk bence çok iyi TD. Fatih Terim gibi bir efsaneden sonra Türk teknik direktör kumaş tutturamaz diyordum ama şuana kadarki performans ortada. İlk puan kaybında çığırtkanlık yapmanın bir manası yok. Takımda en büyük eksiklik iki yönlü orta saha ve 10 numara. Solda iyi performans gösteren Kerem yerine Zaha'nın transferinin gereksiz olduğunu söylemiştim. Sen bu adamı sağ açık oynatamayacaksan boşa transfer yükü. 10 numara Kerem de olmuyor haliyle. E Mertens de artık kaç yaşına geldi? Ortasaha alınmaması Kerem Demirbay çöpünün transferi falan tamamen yönetimin hatası. Kaan Ayhan ve Torreria ile defansif anlamda iyi ama ileri uca üretkenlik sağlayamıyoruz Sol bek kanayan yara olmaya devam ediyor ama bence sol bek konusunda ne yönetimin ne de Okan'ın suçu var. Angelino gelmeden kağıt üstünde iyi bir transferdi ama tutmadı, olmadı. Yedekten de Kazımcan da yeteri kadar çıkış sağlayamadı.

Zaniolo da büyük kazık ve çöp. Elimizde patlayacak gibi duruyor. Bu da yönetimin hatasıdır. O paralara asla satamazsın artık.

Erden Timur iyi bir transfer bitirici olabilir, TFF hatalarına karşı yönetim kulübü iyi temsil ediyor, ses çıkarıyor. Burak Elmas'ın zaafları bunlardı ama mesela scout transferlerin çoğu da Burak Elmas döneminde yapıldı. Fatih Terim'in çalıştığı scout ekibinin de etkisi var burada tabii. FT sonrası onlar da istifa ettiler ama bir şekilde iyi bir scout ekibi kurmalısın. Yeni Boey'ler, Keremler, Marcaolar transfer etmelisin birkaç yıldız oyuncunun yanına. Barcelona görmüş diye Yusuf Demir, Roma görmüş diye Zaniolo "ALAM, PARLATAM SONRA SATAM" dersen şemsiye açılmaz içeriden sonra. Adı sanı duyulup genç olunca sana satıyorlarsa o oyuncularda bir problem vardır ki bir an önce elden çıkarıyorlardır zaten. Senin ismi duyulmamış, prime liglerden değil, gerçek SCOUT transferleri yapman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 13 Kasım 2023; 17:16:29 >

• 
Sayfa: önceki 44594460446144624463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.