< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3916. sayfa)

-
-
Kimse kusura bakmasın ama benim futbol anlayışıma göre bu sezonki fb gs'den daha iyi bir takım. Detaylarını daha sonra yazarım.
-
beyler, manu ciddi tırt
ikinci çıktık bile
-
Hocam nere satış yaptık
Biz bu sezon mostafa,Midjsö,Morutan hariç satış yapmadık
Zaniolo,yunus,berkan falan kiralık
Bizim limitimiz 15m falandı oda icardi-kaan-kereme falan gitti işte
Kiralıklar ve bedelsizler sayılmıyor.Maaş önemli değil
Fener satış yaptı limiti vardı
Davinson parası clye kalınca çıktı
-
Adam 30 kere söyledi. PARA YOK
Davinson bile şampiyonlar ligi garantilenince alındı o da alınmıyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadroyu satış yapmadan kuramazdık.Son gün paramız oldu bizim
Satış yapamadık ki sizin gibi.Szlaiyi 15e okuttunuz biz nelssonu okutamadık
Para yoksa mecbur böyle adam alacan keşke tadici alaydık bedelsiz bak o konuda haklsın
-
Skor yorumculuğu gene coşmuş forumda
-
Hocam aslında bu kadar dallı budaklı anlatmaya gerek yok, iş sadece Syzmanski'de bitiyor. Nedenini açıklayayım:
Hücum hattından başlayalım, öncelik Zaniolo. 3 yerli kuralından ötürü Rashica - Icardi - Zaniolo mümkün değildi. Kerem de leş olmasına rağmen yerli kontejyanından mecbur oynayacak, bu açıdan Zaniolo yerine Kerem'i yazmak daha gerçekçi.
Rashica yerine Tete konusunda ben yönetime kızmam, kızamam. Tamam Tete şuan iyi bi performans göstermiyor ama Rashica da ligin 2. yarında leşti, herkes sövüyordu hatırlayın. Şuan da Beşiktaş'da leşleri oynuyor. Ona 6m bonservis verip almaktansa 22 yaşındaki potansiyel vaad eden Tete'yi almak daha makul bir hamle. Dediğim gibi beklenileni verdi mi, veremedi ama yönetime niye böyle iş yaptın denilmez.
Orta sahaya gelecek olursak, bizim hem Fred hem Symanski'yi alacak bir paramız yoktu bu bi gerçek. Şuan oynanan oyunda da çok acı bi şekilde Syzmanski'nin eksikliğini hissediyoruz. Torreira ultra bi performans sergilediğinden Kaan - Torreira hattı o kadar fire vermiyor ama önlerinde oyuncu olmaması felaket, sefalet, rezalet. Bu en büyük eksikliğimiz.
Son olarak Sol bek kısmına Transfer demişsiniz ama oraya hocanın 25 farklı kanala çıkıp ah keşke alsak, uf keşke alsak, en istediğim oyuncu, hayalimdeki oyuncu, çok zor transfer ama tam bize lazım olan transfer dediği Angelino'yu aldık. Ha fos çıkmasına çıktı ama buna yönetim ne yapsın hoca neredeyse miting düzenleyecekti Angelino için. Sonuç olarak istenilen transfer yapıldı oraya.
-
Hocam o zaman Davinson yerine bi orta saha alınmalıydı maalesef. Takım iliklerine kadar hissediyor şuan bunu.
Tamam Nelson'dan Davinsona geçiş bizi yükseltti de Nelson'u satamadık zaten, elimizdeki oyuncu da kalmış oldu üzerine orta saha kabak gibi kaldı.
Yaptığımız iş biraz Icardi yerine Lewa'yı kovalamaya döndü takımda kanat orta saha falan yokken.
-
Bence biraz da zamanla anlaşılıyor ki, GS transfer dönemini sanıldığı kadar verimli geçirmedi. FM oynuyor gibi oldu transferler. Yıldız isimler almak yerine daha ihtiyaca yönelik ve belki rol oyuncuları alınsa daha iyi olacaktı. Zaha, Tete, Angelinho, Ndombele vb. çok beklenti altılar şuana kadar.
En azından şu isimler yerine Fred ve Szymanski alınsaydı (ikisi de Türkiyeye geldi sonuçta) bambaşka şeyler olabilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 25 Ekim 2023; 1:38:2 > -
Herkes bitti 500 bin Euro'ya oynayan Kaan'ın ekstra bir şey katmaması mı kaldı?
Bazen düşünüyorum şu foruma niye giriyorum diye. Mantıklı aklı başında yorum ve analizlerden çok saçma sapan yorumlar okuyorum sinirim hopluyor.
-
Davinson olmazsa bu maçlardan puan almayı hayal edemezdik.Çok iyi transfer.Son gün alıncak orta sahada kalmamıştı zaten.Ocağa kadar sabredecez
Ben kaanı transfer gibi görüyorum.Artık forma garanti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 25 Ekim 2023; 1:36:43 > -
Çok büyüksün Galatasarayım.
Bayern'i yenemedin diye sana sallamaya karar verenler sıraya girdiği için çok büyüksün.
Günlerdir ezile ezile karınca kadar hacmi kalmayanlara inat, sahaya aslanlar gibi çıkıp, 65 dakika Bayern'i ezdiğin için büyüksün.
Maça çıkmadan, sahaya yüreğini koymadan, korkudan altlarına bez bağlayıp, saklandıkları delikten sinsice maç izleyip, yenilince ortaya çıkıp sana laf edenlere inat, yenmek için mücadele ettiğin için büyüksün.
Otobüs şöförlüğünden başka bir bilgisi olmayanlara inat, futbol oynamak için sahaya çıktığın için büyüksün.
Çıtayı o kadar yükseklere çıkardın ki, artık Bayern'i yenemediğimiz için üzülecek hale geldiğimiz için büyüksün.
-------------
Oyuna bakacak olursak, aslında 2 kişi eksik oynadık. O nedenle 65 dakikada enerjimiz bitti. Solda Tete, sağda Zaha çok etkisiz kaldı. Topu ezdiler, adam eksiltemediler. Ona rağmen oyuna hakim olan biz olduk.
Sanırım Okan Hoca kendi rekorunu kırıp 55'de Tete'yi bu yüzden çıkardı.
Ne yazık ki daha sonra giren Hakim Zyech de oyuna giremedi. Kerem tükenince, Barış solda fazla etkili olamadı.
Bütün bu olumsuzluklara rağmen Bayern karşısında son yılların en etkili oyununu oynayan takım biz olduk.
Galip gelemediğimiz için üzüntülüyüm ama yenildiğimiz için gram üzülmüyorum. Tarihi bir geceyi kaçırdığımız için üzülüyorum ama 3 gol yemiş olmamız umurumda bile değil.
Galatasarayımızla gurur duyduğum bir gece oldu. Teşekkürler cesur yürekli oyuncular, teşekkürler cesur yürekli Okan Hoca.
Korkaklar gibi, ezikler gibi anti futbol yerine sahasa gerçekten futbol oynamaya çıkmaya devam edersek adım adım kalıcı başarılara da ulaşırız. Bu eziklerin sözlerini dinleyerek çıksaydık "boş vaatlerle çocuk kandıran ebeveynler gibi" sahte oyunlarla günü kurtarır ama geleceği heba ederdik. Zaten bu anlayış bundan 10 yıl önce yerleşmiş olsa, bugün farklı yerlerde olurduk.
Yenilmeyi kabul etmeyip, yenmek için mücadele etmeyenler zaten baştan kendilerini ikinci, üçüncü sınıf görenlerdir. Onların Galatasarayımızda ne yeri var ne de gelecekleri. Konferans ligi takımlarına gidip, gönül avutsunlar.
Cesurlar bir kere, korkaklar hergün ölür. Zafer cesaretle, azimle, çalışmakla, süreklilikle bir arada olanların olacaktır. Düşünce değil, pes edince kaybedersin derler. Pes etmediğin için teşekkürler Galatasarayım.
İyi ki Galatasaraylıyım, iyi ki böylesine cesur yürekli bir takımımız var.
-
Şuanı konuşuyorsak ligde 2 puan fark 2.yiz, şampiyonlar liginde 2. sıradayız. Manu istatistiğini gönderdim. Manu kendi liginde kaçıncı sırada?
Onlarında eksiklikleri var. Eleştirilen transferleri var. Biz deplasmanda onları yenmişiz. İçeri gelecekler. Dışarıda aynı kadro ile yendik içeride yenmememiz için dolayısı ile sebep bile yok.
Bunu anlatmaya çalışıyorum. Yoksa Ndombele, Ziyech, Bakambu hatta Olivera bunlar bekleneni şuanlık veremedi ki biz zaten buralara bu şekilde geldik. Sana göre İcardi de kötü oyuncu. Yedeğini niye soruyorsan.
-
Davinson bizim için ilaç bir transfer. Devamlı Abdülkerim kuruyordu oyunu artık 2 stoperimiz de ayağı temiz.
Adamlar transferin son günü 9 'a indiler ve 5 taksitle aldık. Babası oğluna yapmaz bunu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Galatasaray tarihinin en iyi kadrolardan biri kuruldu Okan hoca'nın bahanesi yok diyordunuz :D
Ben çok dedim sadece kağıt üstünde iyi görünüyor futbol isimle oynanmıyor diye.
Fiyasko bir transfer dönemi geçirdik. Şaşırtıcı değil Galatasaray'da şampiyon olan yönetici saçmalamaya başlar. Erden Timur da farklı çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 25 Ekim 2023; 1:43:1 > -
Valla yalan yok hocam biraz tükürdüğümü yaladım, hata yaptığımızda hata demek lazım
Zaha, Tete, Ziyech, Ndombele, Angelino 5lisinin bu kadar düşük performans göstereceğini hiç hayal etmemiştim. Benim kafamdaki hadi olsun olsun 2-3 tanesi fos çıksın, kalan 2-3 tanesi yüksek performans gösterir önüne Icardi de koydun mu yeter mantığıydı. Maşallah nokta atışı yapmışız Davinson harici top oynayan yeni transfer yok.
-
Uefa çok daha makul bir hedef. ŞL de milyar dolarlık kadrolara karşı şanslıysan en fazla çeyrek final görürsün. Ama UEFA'da final hatta kupa bile gelebilir. Geçen yıl bu senekinden daha zayıf kadro ile Fener kupayı alan Sevilla ile başabaş oynadı.
-
Bayern’e yenildik diye yangın yapanlar, hocaya saydıranlar mı dersin. Oleey Gs yenildi diye çılgınlar gibi sevinen rakip takım taraftarları mı dersin.. Resmen kafayı yemiş bunlar. Sadece bu forum için söylemiyorum.
Ulan Bayern’i yenersen zaten ŞL şampiyonu oluyorsun. Boşuna mı Alman panzeri diyorlar. Adamlar en kötü haliyle bile tokat manyağı yaparlar. Çıktık en iyi şekilde mücadele ettik, Bayern’e karşı ne kadar pozisyona girilebilirse girdik ama beceriksizliğimizden atamadık. Sağlık olsun.
Spartak Tornavida’sporluları kâle almayın. Herkes dengi olan takımlarla oynuyor. Sayemizde ŞL maçı izleyen adamlar gelmiş bize laf ediyor. 100 küsür yıllık tarihinde Avrupa’da kepazeden başka bir şey olamamışsın. Sen önce dön de kendine bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık dediğiniz gibi Kaan'ı transfer gibi görüp Torreira - Kaan çıkmalı başka çare yok gibi hocam.
Ziyech reis de biraz içinden gelir de top oynamaya başlarsa iyi olacak ama pek niyeti var gibi görünmüyor şimdilik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X