< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3253. sayfa)

-
-
Sanchez ve Ndomble gelse takim zaten bambaska seviyeye cikacak. Bunun ustune Zaha ve Ziyech form tutarsa acayip bir sey olabilir takim.
Ama ligde yabanci kurali yuzunden hepsini beraber oynatamayacagiz. Kaleye Gunayi koyup, savunmaya Abdulkerim ve Kazimcan bunlarin hepsinin oynamasi icin yapilabilecek tek mantikli kadro gibi duruyor, bunda da Muslerayi kesiyorsun yani.
Kerem de suan iyi durumda ama iyi bir Zaha ligde cok fark yaratir.
Apo form olarak Nelssondan daha iyi gibi. Angelinhoyu da bu haliyle stada bile almamak lazim.
-
Fifadan oynattım nasıl olmuş
-
Ben bu skorlara fixim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oliveira işi gerçekten çok fena bi kazık oldu bize. Valla olumlu düşünmeye çalışıyorum ama heralde bizim için tek artısı o kadar fiasko bi transferdi ki Erden Timur başa geldi, onun sayesinde doğru bi yola girebildik falan diyebiliyorum sadece.
Bu adam şaka maka 3m€ alıyor ve bu sezon hariç 2 yıl daha bizimle birlikte. Bu yıl bile bırak avrupayı kıytırık TR liginde oynayamıyor, 2 sene daha ne yapacağız bunu hiç bir fikrim yok. Satsan satılmıyor da.
Ndombele konusunda mesajınızı okuyunca görüşlerim biraz hafifledi açıkçası. Evet bu kadar hantal, verimsiz durması muhtemelen Okan hocanın oynattığı mevkiden dolayı da kaynaklanıyor. Biraz daha Mertens konumunda, yaya yakın bi yerde oynasa bu kadar hantallığı da göze batmayabilir ama şuan oynadığı konumu gerçekten kaldıracak bi fiziki yok.
-
7-1 biraz kötü olmuş ama sonuçta gruptan çıkıyoruz.
-
Sanchez geldi gözüyle bakabiliriz artık bence. Geçen maç ki formundan sonra hocanın onu kesmek isteyeceğini düşünemiyorum kesinlikle. Gerçekten bize net kalite arttıracak bir oyuncu oldu.
Ama aynı zamanda Angelino'dan hiç bir beklediğimizi bulamadığımız da bi gerçek. Kazımcan lig için iyiydi ben oynadığı süre zarfında beğenmiştim hatta ama fena sakatlandı, bi süre Apokerim bile götürebilir sol beki benim görüşüme göre.
Tete'yi de oldu gözüyle bakıyorum ben, Artık geriye Ziyech - Zaha - Ndombele üçlüsünden 1-2 tanesini oynayabilir hale getirmek kalıyor bi. Burada tek dezavantajımız en çok ihtiyacımız olan Ndombele'nin bu üçlü arasında en az hazır görüntüsü veren oyuncu olması heralde.
-
Sıkıntı yasayacagimiz bir mac olacak bayern maçları geri kalan gayette gercekci.
-
Plus Sports on Xtwitter
Avrupa Liglerinin özeti.. 📸 BRFOOTBALLhttps://twitter.com/plussportz/status/1707815105398747370/photo/1 -
SIFIR - 34 / SPOR on Xtwitter
Sergio Ramos’un kendi kalesine attığı gol 👇🏻 #GanirePashayeva #BuHakMücadelesidir Kara Tunç Hayırlı Cumalarhttps://twitter.com/SIFIR34SPOR/status/1707861237487247872 -
Sergio Ramos yerine sanchez'i almamız tarihi bir başarıdır.
Ramos büyük bir PR idi fakat sanchez'in bu kadar iyi çıkacağını bilemezdik.
-
O arkadaşı engellemişim nedendir bilinmez tabi ama o paylastigi skor kafamdaki skor.
Simülasyon yapılmıstı ilk maçımız için.
1-1 bitmisti. Hep şut atmıştık ama kaleci kurtarmıştı. Sonra gelip uzaktan şutla rakip 1-1 bitirmişti maçı.
Bu simülasyonlar gerçeğe yakın sonuç veriyor malesef. O yüzden bayern deplasmanında yenilgi %70 ihtimalle ağır basıyor kalbimden %70 biz kazanırız gecse de kimsenin birbirini kandırmaması lazım.
inansakta, çok ama çok zor maç bayern deplasmanı. Manudan 5 kat kadar iştahlılar adamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 30 Eylül 2023; 2:43:15 > -
Yani tabi biraz daha görmek lazım Sanchez'i kesin bi yorum yapmadan ama, gerçekten Ramos yerine Sanchez'i almak bizim için çok büyük bir artı oldu gibi görünüyor. Sanchez'i ya iyi bi paraya okuturuz ya da 5-6 yıl daha çok net katkı sağlar bize, 1 yıllık Ramos yerine çok daha mükemmel bi transfer oldu, ilk maçtaki performansını bütün sezona yaydığı takdirde tabi.
Angelino'yu geçtim hadi o şanssızlık diyelim ama ah bi de şu orta saha alınaydı
-
Sanchez iyi hoşta bu adamın değeri 3 5 yılda nasıl 60 mliyon euro lardan 10 15 e düşmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaniolo konusunu açıkladılar 35 serbest kalma bedelinden daha iyi bi anlaşma yapıldığı için gönderdiler bonuslarla fln 40 aşıyor gelicek para tabii romanın payı da var diye maxim maxina gitsin diye ve ayrıca çocuk bırakın istiyorum gitmek diye ısrarda etmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen bile bayernin yeneceğine inandın yani :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.instagram.com/reel/CxqtanVL7O2/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
instagram
Komutan Wesley ® on Instagram: "Boş kaleye atmadı affettirdi..#galatasaray #icardi"https://www.instagram.com/reel/Cxqo_e6LHl8/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
instagram
Only Galatasaray on Instagram: "Normalde adamın iliğine kadar sövüp burda gelip berkanı savunma algısı felan yapmayın iyi niyetli topçu olabilir ama sadece Anadolu topçusu olur çünkü oyun aklı ve çevre kontrolü 0 @galatasaray .Keşfetden Gelen Arkadaşlar Lütfen Takip Edin 🙏🙏🙏...➡️ @uatunaberk. ..📱 Beğeni & Yorum & Kaydetme İle Bize Destek Sağlayabilirsiniz....Etiketler————•••__...#Galatasaray #ultraslan #mayıslarbizimdir #cimbom #aslanyuvası #skills #sneijder #fenerağlama #gol #goller #drogba #fatihterim #football #messi #transfer #keşfet #fyp #soccer #skiller #belhanda #portekiz #dünyakupası #futbol #falcao #wesleysneijder #icardi #muslera #futbolcu #duygusal #aşk"https://www.instagram.com/reel/CvkOSLLoM-9/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X