< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3252. sayfa)

-
-
Hocam zaha'ya az daha süre verin daha ligin başı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 29 Eylül 2023; 23:31:5 > -
Hocam 10m maaş verdiğimiz oyuncudan verim almak istiyorum artık.
İnşallah dediğiniz gibi olur da birkaç ay içinde tam anlamıyla hazır olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ligin %15'i bitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vizyonsuz, küçük takım düşüncesi. Geçen sezonda icardi lüks diyorlardı seferovic Galatasaray oyununa uygun felan diyorlardı.
Zaha'yi alma ihtimalin varsa almaya çalışırsın bu kadar basit. Mesela bu zihniyete göre rashica yeterliydi tete, hakim de lükstü
1 sezonluk mu anlaştik?
Çok sezonluk
Barca - Sevilla maçında Ramos kendi kalesine atmış. 🙄
Eee o zaman neden ligi %15'i bitti diyorsunuz? Geçen sene icardi Alanyaspor maçıyla lige başladı resmen
Bende şahsen yedeğe istiyordum ndombeleyi.Oliviera kesinlikle gitmeliydi.Hatta berkan yerine oliviera kiralanmalıydı.Oliviera ndombeleden daha beter malesef.10 dk oynayan ndombele bile topu ayağında tutuyor kaptırmıyor.3m alan yedek adam var şaka gibi ya.Resmen facia o
Oliviera yollanıp saul veya soler+ndombele mis gibi olurdu.
Ndombele kısmen hantal ama öküz gibi kuvvetli oyuncu.Okan hoca malesef yanlış yerde oynatıyor.Topu geriden taşımaması lazım.
3.Bölgede alıp ceza sahası içine vucudunu koyup girmeli.Ama okan hoca bildiğin en geriden oyun kurduruyor.Ndomble en prime halinde bile defansif yönü çok azdı.Bir b2b değil
Zaten hantal oyuncu arkada kalınca iyice oyundan düşüyor.At ileri boşluk açsın.Penaltı aldırsın faül aldırsın
Bakambuyuda kanat oynatması çok yanlış.Adam seneler önce bırakmış onu.
-
bu arkadaş hiç şaşırtmaz. her gs maçı öncesinde gelip negatif verir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şakasına yazdım
Hocam yazarak anlatılmaz gerçekten bazı şeyler.
Sesli bir şekilde konuşulsa daha yararlı olur zaha, ndombele gibi adamların durumunu anlatmak için. Çünkü o kadar çok ayrıntı var ki. Neden, ne için..
yada zaniolo neden gitti.. Olaylar çok ayrıntılı. Kötü bir şey olduğundan değil, gerekli olduğundan.
-
19 saat sonra davisonball izleyecez.Bugün kafa ile golü var rez alın
İcardi baba yine yağlamaya devam eder
-
bugünkü maç çokomelli, göz dağı vermek isteyecek takım
-
Ndombele, Ziyech, Zaha artık aksınlar ya beklemekten kuruduk. Tete yavaştan ısındı.
Bir de artık şu Mertensi ilk 11 görmeyim beni yoruyor. İzlerken zihnen yoruluyorum.
-
Bu adamlardan en az 2sini 11 çıkarmazsa zaten manu deplasmanında hiç çıkarmaz okan
-
-
Osimhen gibi oyuncuyu Fenerbahçe getirecekmis. Kafalar çiçek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X