Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (1688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.995.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16861687168816891690
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray hemen 2. maçta toparladı diye tutuştular

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Durun kuşlar daha adam yiyen 8 numara gelecek istediğiniz kadar ciyaklayın yine kurtuluş yok.

• e-ordinaryüs kullanıcısına yanıt
    Fatih Altaylı sever sizi zamaninda baya sevmişti koş git bak yine sevebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

talisca gelecekse ziyech'i ultraslan ekibine dahil ederiz işe yarar en azından

• bu ordinaryus kimin yan hesabı ne neden feto vs yazmasına rağmen 120 gün uzaklaştırılmıyor ?

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Parçalı Sportz on Xtwitter
    Rıdvan Dilmen: “Mauro Icardi'ye şapka çıkartıyorum. Icardi annesinden futbolcu doğmuş. Sabaha kadar Icardi konuşsam doymam.”
    https://twitter.com/parcalisportz/status/1693185889940177109
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Yan hesap açmak ceza gerektirmiyor herhalde, biz de açalım madem. IP taramasına sokun dedim bunu, kimse ilgilenmemiş.

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

3 gün önce hesabı açmış yan hesap. sınırsız uzaklaştırılması lazım.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    “Talisca donunda sallar ziyechi.”

AGAHAHAHAHAHAGAHAGA

Sanki adam 1 sene boyunca top oynamamış. Chelsea o kadar para harcadı adam yine oynadı en son manu deplasmanında çıkmış asistini yapmış. O kadar PL de maçı var herifin. Daha 8 ay önce Fas’ı dünya kupasında yarı finale çıkardı. Ajax’ta yaptıklarını saymıyorum zaten. Futbolu bilmiyorsanız yorum yapmayın lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Gerektiriyor sınırsız ban sebebi

• bu hakim ziyech in ne kadar çok arkadaşı varmış bütün top tier futbolcular mesaj atıyor. ramos gelse cazibe merkezi olur valla iyi pr kasılır.

• https://twitter.com/metinsayginms/status/1692942498274898181?t=sAP4BJf4xxnCidARVOdG-Q&s=08

Aylardır söylediğim şeylere tercüman olmuş...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam iş çıkarma şimdi adamlara ban vs. öff bissürü zaman. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş bu forumda neden hala başka takımın konusuna mesaj atılabiliyor? biz atınca saniyesinde banlanıyoruz zaten yasak gibi bir şey. ama bu yaz tatiline girmiş ortaokullu ergenler her dakika buradalar kimse müdahele etmiyor. tamam bir şey yazmadım geçenki olaylarda ama iyice boku çıktı işin. bakacak moderatör yoksa takımını galatasaray yapmamışlar konuya mesaj atamasın. eskiden yapılmıştı şimdi niye yapılmıyor? ondan sonra forumda aktif insan sayısı azaldı diye toplantılarda ağlıyorlardır. azalır tabi. niye ben 2 troll ve peşine takılan 10 kişinin 15 sayfa mesajlaşmasını okuyayım ki?

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐otimurlenkyoutube
    kime diyorum ben
    https://www.youtube.com/watch?v=Ngj6yeyB8To
  • kangaetemo kullanıcısına yanıt

adamın 1686. sayfada 4 postu var. çalışan olsaydı mesai ücreti alıyor olurdu. bunların motivasyonuna hayranım.

• Adamlar gerçeklikten iyice kopmuşlar. Her sene 25 transfer yapıyorlar, senede 2 hoca geliyor. Bunlar bitti bitecek, bunun başlangıcı ise emin olun bu sene olacaktır. Bu sene şampiyon olduktan sonra trabzonla falan kapışırlar. Gerçi onlar da son 15 yılda bunlardan daha başarılı.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Ryan Gravenberch, Galatasaray'a transfer olan Hakim Ziyech'e alev emojisi attı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Yaw daha geçenlerde bakambuyuda övüyordunuz yok yunan liginde gol kralı olmuş, canavar gibi vs. Geldi gördük. Hollanda ligide balon liglerden daha yeni united a 200 milyon euroluk kazmaları çaktılar. United ın seneleri heba oldu. Bu ziyechte hikaye chelsea şutlayımda nasıl şutlarsam şutlayım kafasındaydı. Belhandası fegi amrabayı omar ı mustafası doyamadık araba berberiye. Talisca batık bjk kadrosuna rağmen 10 numara pozisyonunda 40 gol atıp 15 asist yapmış on numara. Daha cuma maça çıkmış, sahaya bayrağını dikmiş adam. Zyech kaç aydır yatıyor milli takım olayıda hikaye, zaten milli maçlara bakıp adam alınmaz. Alınsa imansız ı 100 milyon euro verip real madrid alırdı. Zyech yapmak için yapılmıi transfer

• Futbolculara yemek vermiş yönetim, aileleri falan Zaha nın surat 5 karış la bu adam ne ayak

• 
Sayfa: önceki 16861687168816891690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.