< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (1689. sayfa)

-
-
Lan ne rantı ? 1.2 milyar tl verdik arsanın geri kalan bölümü için. Bir çok kişi hatta rakip gazeteciler bile pahalı dedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw zaha problemli biri onun kahrını anca palace çekti. Zaten onlarda artık bıkıp bıraktılar. Unitedda bile uyum sorunu yaşadı döndü palace a. Zyech zaha kerem demirbay angelino bunlardan açıkça bir şey beklemiyorum. Tete kadroya girerse daha çabuk uyum sağlar bunlardan. Ben burda boşuna talisca demiyorum adam çinde arabistandada Tr dede anında uyum sağlıyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
batshuayi ile buluşamadığı için hüzünlü biraz,
sırf onunla aynı şehirde olabilmek için gs'ye geldi, idare edeceğiz artık
-
şu trole cevap vermeyin verdikçe hoşuna gidiyor. herkes ordinaryüs ü bloklasın.
-
20 dakika sonra Aston villa maçı başlıyor.
ya kanka herkese problemli diyorsun da, talisca problemlinin tillahı değil mi sence?
-
Süresiz banlandı hocam zaten.
Cevap vermek yerine şikayet etsek yeterli olacak sadece.
-
Arap ligine gitmişte ne olmuş. Tr ligi arap liginden çok mu iyi. Çölde kurulu arapların stadlarının çimi bizimkilere bin basar. Abuda arap liginden geldi ne oldu, gollerini takır takır atıyor. Hani ispanya ligi olsak, ingiltere ligi olsak neyse. Daha şampiyonlar ligine girmek için 3 eleme oynuyorsun girdiğinde 4. Torbadan gireceksin. Sonra arap ligi diye 6-7 kat liginden değerli lige çamur atıyorsunuz. Neymar bile arap ligine gitti 30 yaşında,24 yaşında giden jotayı vs saymıyorum bile. Neyse izleyip görecez zyechi vs.
zaniola yok ki kadroda naapıcaz maçı
-
Ligde ilk 6 yapmaları lazım.Aston villa taraftarıyız bu yıl
-
Talisca iyidir yemini suyunu iyi verdinmi at gibi koşturur. Diğerleri gibi değil, başkası neden geldim istanbula der. Adam çindede arabistandada yemi suyu verildimi işini çok iyi yapmıştır. Ne işim var pekinde riyadda dememiştir
Ligi özlemişiz bu arada.en çokta icardinin gollerini ve şarkısını.
Takım olarak yavaş yavas formumuzu buluyoruz.tek merak ettiğimiz yeni transferlerin durumu.
Bu sene daha iyi bir Galatasaray izleyeceğimiz kesin gibi.
Suyun karşı tarafının taraftarları zırlamaya başlamışlar yine, öyle bir korkuyorlar ki ilk lig maçından itibaren ağlamaya başlıyorlar :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cinde arabistan da mls de futbol oynanmıyor. talisca tüm takımı bozar antremana çıkmaz artık talisca malisca kalmadı. aynı şeyleri yazmaktan vazgeçin bence.
-
Nelsson dün en az 5 tane ters kademeye girdi Abdülkerim in yavaşlığından dolayı
kaleciyle karşı karşıya kalırdı bu pozisyonlarda Trabzon. Böyle yavaş bir Abdülkerim varken nelsson u göndermek kötü olur
Aferin çözmüşsün olayı
Abdul hamle Nelson denge stoperi.oturmus iyi ikililer.cok güzel bir bonservis gelmeden nelsonu göndermek yanlış olur.
Biraz kötü başladı Nelson ama belli bir düzeyin altına dusmuyen iyi bir ikili bu adamlar.
Daha 6 ay önce arap liginden gelme bitik abuyu aldılar diyordunuz. Şuan icardi ile birlikte ligin en iyisi. Arap liginde futbol oynanmıyor bizim ligdemi futbol oynanıyor. İnanın Tr ligi maçlarında sıtkım sıyrılıyor.. Pas hataları bir yana berbat zeminlerde maçlar yapılıyor. Şuan suudi arabistan ligi bizim 2-3 kat üstümüzde bir ligtir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 20 Ağustos 2023; 15:54:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X