Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (1690. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
296
Favori
3.994.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16881689169016911692
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

taliscanın tek artisi füze gibi sutları, hami mandıralının brezilyalı hali. üstüne senelerdir arap liginde dogru düzgün rakip görmedi hatta antrenman yapıp yapmadıgını bile bilmiyoruz.

cok riskli olur talisca. ziyech de cok riskli elestirmistim burda gelmeden once ama literal 0 maliyet adam. ne kiralama bedeli ne bonservis. sadece 3m maaşı var o parayı biz tarık camdala senelerce verdik. bence gayet makul ziyech icin.

tete tam bir kapalı kutu ben başarılı olacağını düşünmüyorum, zaniolonun kalmasını çok isterdim.

edit: hamiyi hatırlatmışken geçmişten bir bilgi de vereyim 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐  rivayete ve o donemki haberlerden aklımda kalana göre hagi gelmeden önce hamiyle ilgileniyormusuz hatta anlasmısız bile. ama hagi gelince transferi yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 20 Ağustos 2023; 15:57:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

Angelino bi ara orta saha çizgisinden icardiye orta kesti ya dün

orda patladım işte gülmekten. İleri koşarsam geri dönemem diye düşündü önü de boşken orta kesti hshdhdhdh

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Hocam abubakar dünya kupasındada iyidi buraya geldi yine çok iyi işler yapıyor

Ayrıca arap ligi cidden gelişmiş.Sadece para veriyolar oyuncu çekiyolar gibi bir durum vardı ama kazın ayağı öyle değil rekabetçi bir lig olmuş artık

Talisca gelse yine fark yaratır.Beşiktaş a çok iyi katkı verir.Hoca ziyechi özellikle sağ kanat düşündüğünü söyleyip erden timuru 8 numara hariç 10 numarada alabiliriz demesi biraz sanki talisca için bizde masadayız gibime geldi

Eğer masada tek beşiktaş olursa al nassr maaşının azını öder yollar.En azından bizde olmalıyız ki işler kızışsın.Özellikle şu göndermeli rashica video sonrası

• Bu sene beraberlik ön planda. Biz hariç bütün maçlar berabere bitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

dostum tabii çok kaşteli ve yetnekli Talisca.

Ama ofans olarak elimizde ; İcardi, Zaha, Bakambu, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Mertens, Hakim Ziyech, Halil Dervişoğlu, Sergio Oliveira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Yunus var.

Siz hala milyonlarca euro verelim Taliscayı alalım diyorsunuz. Yani bir yerden sonra artık durmak gerekmiyor mu?

Zeka ve yetenek doldu taştı takım. Birazda Torreia gibi savaşçı alalım.

• Erden Timur ticari düşünüyor bu iyice belli oldu.shaktar brezilyalı oyuncu seçiminde iyidir,artı tetenin Fransa,İngiltere kariyerinde var.cok kötü çıkmaz.muhtemelen bunuda satarım diye almıştır.

• 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

aynen oyle. artik güzel bir ortasaha almak lazım torreiranın yanına yakısır derecede.

• Taliacayı alacaksın menemen yedirip videosunu çekeceksin :)

• Talisca öyle dandik gol atan tayfasından değildir. Çoğu golü gol gibi goldur. Bunu 2 senede Tr de orta saha oyuncusu olmasına rağmen 40 gol atarak gösterdi 15 e yakında assit yaptı. Bu adam çinde, arabistandada formunu korudu. Yatış yapmadı başkaları gibi. Zaten arabistandaki golleride muazzamdır.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐JM Productions HDyoutube
    🔔 Turn on notifications to stay updated with new uploads! Obrigado Por Assistir! Thanks for watching! ---------------------------------------------- ♫ Music: 1- (FREE FOR PROFIT) slipped FREE FOR PROFIT TYPE BEAT 2023 @prodbyRKBeatZzz 2- --------------------------------------------- Siga-me No Instagram - Follow me on Instagram https://www.instagram.com/jmproductionshd/?next=%2Fj.miranda23%2F --------------------------------------------- Inscreva-se No canal - Subscribe to the channel https://www.youtube.com/@JMProductionsHD./videos --------------------------------------------- Sempre Acreditando. Always Believing. #AndersonTalisca #AlNassr
    https://www.youtube.com/watch?v=hX-CuiizRQE&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 20 Ağustos 2023; 16:0:54 >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt

tabii ki oyle. hicbir is adamı sarı kırmızı renklere askından gidip karşılıksız milyonlarca dolar yatırmaz &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐  dincer azaphan vardı bi ara her ay sponsor oluyordu falan kulube bir aralar ama kendi reklamını yapıyordu hep &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

bilemiyorum tete izledim bir kaç maçını beğenmedim açıkçası. yunustan çok da farklıymış gibi hissedemedim. ama izlediğim maçlar hep premier lig maçlarıydı. bizim ligin seviyesi biraz daha düşük. italyada yılın bidonu olan melo burda efsanemiz oldu.

izledigim maclarda bana parlayan bir seyler gostermedi, hani bir takımı izlerken bu kim ya dedirtir ya, oyle bir sey goremedim. ama bir de bizde izleyip gormek lazim.

• Şu yan hesap açmış gelmiş kişi yine spy denilen eleman bunları ben de gördüm ama bu tür adamlara verilecek en güzel cevap, cevap vermemektir. 2-3 yazar kimse tınlamazsa çeker gider.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

abubakar kıstas olamaz, arap ligi leş bir ligdir. giden oyuncuların hepsi para için gitti ve gitmeye devam edecek. aynısını cinde gördük. rekabetci bir yapı da yok. top tier oyunculara para yığarak ilgi ve izlenebilirlik satın aldılar. 3-4 yıl sonra hiç kimse arap ligini de o lige gidenleri de hatırlamayacak.

• 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

Genelde olmuyor yada 30 dan sonra oluyor o da bir işe yaramıyor

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Valla hocam son maç özetlerini izle derim.Cayır cayır top oynuyolar yalan yok.Zemin kaymak gibi,stadlar lüks ve dop dolu,yabancı hakem var yanlış görmediysem.İsrail cl ye katılabiliyor diye hak talep edip wild cardla clye giderlerse hiç bir futbolcuyu tutamazsın.

Dedigim gibi para suyunu çekmediği sürece arap ligi sürecek gibi bir kaç yıl.Yaşlı oyuncular gidiyodu ama genç oyunculardanda ilgi var artık

• Bu sene ligin en güçsüz takımları Pendik ve Karagümrük, bu ikisi kesin küme düşer. Özellikle Karagümrük hücum oyuncuları ve Pirlo gidince çok kötü bir takım olmuşlar

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Wild card muhabbeti ne tam olarak ? Bunun olayı organizasyonda başarı sağlanmış olması şartı değil mi ? Arabistanın nasıl başarısı var da CL ye takım yollayacak. Bizim burada anamız ağlıyor ilk 10a gireceğiz diye. Konferans ligi diye zımbırtı çıkarttılar da türk futbolu kurtuldu diye duacı olacağız elin arabı basacak parayı tak diye girecek mi CLye ? Boku çıkar futbolun.

• En üst düzey olmasına gerek yok.primier lig zaten en iyi lig.orada tutan adam almak çok çok zor.daha çok Fransa istatistiklerine bakmak daha mantıklı olur.en azından Fransa bize daha yakın bir lig.

Zaniolo tete değişimi arasina 30 35 milyon Euro sıkışmış.hele birde tete beklediğimizden iyi çıkıp on onbeş bonservis getirirse tadından yenmez.

Tutarsa tek atışta iki üç hedef vurmuş oluruz

Vasat yada vasat altı bile çıksa zaha,hakim,Kerem,barış yunus gibi oyuncular hala elimizde var.

Bence girilebilir risk akıllıca hareket.

• Şu adamların yazdığı şeylere bakar mısınız :)

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • Alkol yasak olan yere dünya kupası verdiler.Koskoca messiye ilk dünya kupasını kazanan adama gittiler kendi kıyafetlerini giydirdiler.Paranın açamıyacağı kapı yok

Gelirler tavan yapacak cl ye girerlerse

Ama madrid izin vermez böyle bir şeye bakalım

Dediğim gibi araplar işi iyice endüstriyel hale sokacak

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Yani olaya şöyle bakmak gerekir.uefa yada FIFA araplarin futbola para basmasindan memnun mu?

Memnunsa her türlü kolaylığı sağlarlar.

Şimdi bir oyuncuya yirmi vermişler.biz çok para diyoruz.kime göre neye göre çok para.

Mesela icardiye lig ortalamasina göre çok para verdik bir çok takım veremez ama bize göre değeri neyse onu verdik.

Araplar içinde aynı durum söz konusu.on yirmi maaş bize göre çok para adamlara göre değil.verip alıyorlar yıldızları.

UEFA FIFA falan destekliyorsa bir şekilde cl ue katmak için kolaylık sağlarlar.

• 
Sayfa: önceki 16881689169016911692
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.