Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.768
Cevap
159
Favori
265.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doğu tribünündeyseniz, Blok 414 kombinemi (bahsettiğiniz 14,500 lira olanlardan) sizin almış olduğunuz kategoriyle takaslayabilirim. Aradaki fiyat farkı ve bir miktar daha ücret talebim olacak.

• YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt

Geçen sezon başında insanlar 13. bitirmiş takımın kombinelerini henüz transferler de yokken gayet de iyi ücret vererek aldılar. Daha sonra enflasyon ve takımın başarısından dolayı bedavaya alınmış gibi oldu. Başarısız olsak kimse peşinde koşmayacaktı. Yenileme dönemi ve yeniden satışta bile kombineler daha ilk günden tükendi. O kadar da yoğun talep var.

Ben sezon boyunca neredeyse tüm maçlara gittim. Sadece 2 transfer hakkımı kullanmışım. Birisinde şehir dışındaydım birinde de ilk defa maça gidecek diye bir arkadaşıma verdim. Islık için nefes tüketmekten her maç sonu baş ağrısı çekiyorum. Yanımdaki insanlar bile çoğu zaman rahatsız oluyor. Bu maçta bahsettiğiniz gibi ben bileti değil tüm sezon cefasını çektiğim sonucu yani şampiyonluk atmosferini bırakıyor olacağım haliyle ücret de beni tatmin etmeli. Gişe fiyatından veya 100 lira üzerinden insanların beklentisi olmasını anlayamıyorum.

• cukurovam01 C kullanıcısına yanıt

bi kaç ay mı ne önce son 3 5 maç için paketli kombineler çıktı ya ondan bahsediyor

• Sivasspor maçına kuzey üst devreceğim.

-

not : çok yazan olmuş. fener maçından sonra döneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyJimmy -- 18 Mayıs 2023; 17:24:33 >
  • ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt

1 adet bilet kalmıştır. İletişim pm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt

Mesaj attım hocam

Hala araniyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sivas maçına batı üst bilet arıyorum

• Arkadaşlar Ankaradan arabayla maça gideceğim, küçük çocuklarım olduğu için metroya binmek istemiyorum, arabayı nereye park edebilirim?

• aerius123 kullanıcısına yanıt

Stadın yanında vadistanbul avm var otoparkı ücretsiz. Stada geçiş için de havaray var ordan geçiş yapabilirsiniz. Maç yoğunluğundan çıkışlar uzun sürüyor bilginiz olsun.

Hastanenin otoparkı veya Vadi İstanbul en uygun olanlar.

• hellkatze H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, Hastane benimde ilk aklıma gelen ama orda yer bulma ihtimali mucize olur bence maç günü. Vadi istanbula maçtan 3 saat önce gidersek kapalı otoparkına koyabiliriz diye düşünüyorum. Bulabilirsek ordan stada taksiyle gitsek süper olur bence. Ama maçtan çıkıp gitmemiz saat 22:00 yi geçerse avm otoparkı kapanma sorunu olur mu acaba?

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Birde stadın karşısında yolun diğer tarafında ispark varmış çok büyük, alttanda stada geçiş varmış ona ne dersiniz?

Hocam orda zor yer bulunur en iyisi vadistanbul aradaki mesafe de yuruyerek gidilcek mesafede taksiye filan gerek yok havaray avm icinden stada geciriyor zaten

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

Yarım saat havaray sırası/yürüme + 1 saat vadistanbul otoparktan çıkış

Stadın karşısındaki isparktan bir saatte de çıkamazsınız

• En iyisi maçtan sonra 1 saat avmde yemek yiyip oyle cikmak :)

• Uygun fiyata bir adet bilet arıyorum. Öncelikli doğu veya batı ust. Üst taraftan herhangi blok olabilir. İlgilenen varsa PM atabilir mi

Aramaya devam ediyorum.

• 2023-2024 Kombinemin ,Doğu üst 417 bloktaki yerimi Batı 428,427.429 yerle değiştirmek isteyen varsa dm den yazabilir. İki yerde aynı fiyat. (arkadaşımla aynı yerde bulamadık, istanbulda kombine ofisinde değişim yapabiliz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinarac -- 19 Mayıs 2023; 23:28:22 >
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.