Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (1380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
64
Favori
2.083.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13781379138013811382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BlyThe kullanıcısına yanıt

    Fatih Hoca elindeki bu berbat kadro ile Başakşehir'de elinde çok iyi kadro olan Okan'a 10 puan fark takmış. Okan hoca falan değil, Fatih'in ayakkabılarını taşır

  • 🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    Diagne ye Direkt kırmızı kart


    🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    Beşiktaşlı Necip e kart yok . He bir de Faul gerekçesi ile Galatasaray in net gol pozisyonu olacak atağını avantaja bırakmayan bir eyyamcılık daha var . Nokta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu takım insanın hayat enerjisini sünger gibi emiyor yemin ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    İnsanların yorum yapma hakkını engellemek sana mı kaldi. Sanane ne demek?
  • AİGUN kullanıcısına yanıt
    Hocam bana göre kırmızı kart doğru, ayrıca oyunda bir ışık göremedim. Maçı 11 kişi tamamlasaydık en iyi ihtimal 1-1 biterdi. Böylesi daha iyi oldu, hayatım boyunca bardağın boş tarafından bakarım bu sefer dolu tarafından bakıyorum. Hoca ve yönetim eminim transfer sürecini hızlandırırlar.

    Hızlandırmazlarsa da sene sonu hepsi yan yana kulüpten gider olur biter. 👍

    Hakkımızda hayırlısı 🤲
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Hâlâ aynı görüşte olan arkadaşlar varsa durumu hatırlatmak istedim.
    Ben ilk mesajımda ne maç hakkında yorum yaptım, ne laf attım, ne tahrik ettim.
    Hiç mesaj yazmayıp uzatmamak senin elinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmwwlltt

    arkadaşlar sakin olun. bu mağlubiyet ligin gidişatını etkilemeyecektir. evet kırmızı karta kadar gayet iyiydi maç pozisyon bile vermedik bjk ye. ofansif olarak pek birşey yapamamış olsakta iyiydi.


    şöyle düşünün bu kadro bu oyunla ligde üst sıralara oynuyor. eğer yönetim becerebilirse 3-4 nokta transfer ile çok daha iyi gs izleriz.

    Larin ilk yarı atsa maç biterdi. Marcaonun köşeye giden şutu ve son dk emre akbabanın atamadığı pozisyon dışında rakip sahada değiliz.


    Deminde yazdım bize irfan değil acil 2 golcü lazım aksi halde 6. Oluruz. Şuan 4. Yüz fenerde yendiğinde rakiplerinle 5 er puan geride olacağız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü kadro..Takımda forvet yok kanat yok 10 numara yok hiçbir şey yok

  • Rıdvan sürekli Murat Kosova'nın lafını kesiyor uyuz oldum.

  • "Pozisyon tabiki de Kırmızı kart. Kafayla gidilecek yere ayağınla gidersen kırmızı karttır. Profesyonel olmayan bir davranıştır."


    Fatih Terim

  • şaka gibi ama takımda böyle çok çok iyi oynayan bi oyuncu yoktu.

    hepsi vasat kaldı. beraberliğe gelmişler gibi. bu mantalite Galatasaray'a yakışmıyor Fatih hocam.

    takım emekli gibi. şöyle top sürüp basıp gitcek adam birkaç tane.

  • Bu arada herkes Rosier in ikinci sarısını Marcao nun pozisyonu için söylüyor ancak bir pozisyon var.Önce başkasına faul yapılıyor, ardından Rosier de kayarak bizim oyuncuyu uçuruyor.Bulabilecek var mı pozisyonu merak ediyorum?


    Yayıncı kuruluş tekrarını göstermedi çünkü

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

    Fatih Terim'i getiren de Dursun Özbektir. Kendisi sezon sonu şampiyonluk kupası benim hakkım demişti. Bir kez daha kendisinin ne kadar haklı olduğunu gördüm. Keşke Galatasaray taraftarları da bunu görse çoğu halen hoca suçlu ya da yönetim suçlu diyor olan yine Galatasaray'a oluyor. Böyle devam etmeleri benim işime gelir ama üzülüyorum sonuçta Galatasaray batarsa ligin diğer takımları da bundan nasibini alır.

    Ben çok F.T'de bulmuyorum, F.T ne eskisi kadar efsane, ne de burada ezildiği kadar kötü. Ortalama üstü bir hoca.


    AMA, GS ciddi anlamda kötü yönetiliyor. Cengiz yönetimi sürekli kâr ediyoruz diyor, AMA, €45m alınan oyuncuları bedavaya ya da simit parasına yollayıp yerlerini dolduramayınca bırak da giderin olmasın zaten, o halde kâr etmek başarı falan değil. Önemli olan oyuncularının YERLERİNİ DOLDURUP öyle kâr etmek. Tutturdu FFP'yi sağlıyoruz, ee biz de sağladık ama bir bak bizim bedavaya getirdiklerimize, bir de GS'nin(Babel, Arda vs. Aboubakar, Souza).


    Cengiz yönetimi her sene GS'nin değerini düşürüyor. 2 sene önce sorsanız GS'de para edecek 10 oyuncu vardı, bugün Luyi ve Marcao, başka?... F.T'ye takacağına yönetime takmalı GS. He bu demek değil ki GS çok kötü takım, değil, ama değilse F.T ayakta tuttuğu için. Şu an başkası gelsin 5 değil 10 puan farkı olur net. Hadi iyi forumlar herkese.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BraveHeart-



    Önceki mesajım neden silindi? Küfür hakaret mi ettim? Yoksa İmparatoru savunmak ban sebebi mi? İstifa diyenler yukarıdaki resime baksın belki utanırsınız.

    Kontrol etmedim ama kfürden ağır yazı yazanlarında eminim yazıları silinmiştir. Düşün buranın moderatörünü blokladım adil davranmaması yüzünden. Bana haksız verdiği banları üsttekil arkadaşlar kaldırdı allaha çok şükür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerdaR^73



    Diagne ye Direkt kırmızı kart




    Beşiktaşlı Necip e kart yok . He bir de Faul gerekçesi ile Galatasaray in net gol pozisyonu olacak atağını avantaja bırakmayan bir eyyamcılık daha var . Nokta.
    Adamlar her hafta hakem diye diye acayip algı yaparak buraya geldiler. Her maç öncesi yöneticileri açıklama yapıyor kimse ne oluyor demiyor. Geçen hafta resmen 2 penaltısı calinmadi Hataysporun kimse birşey demedi. Bu hafta hakem ile maç kazanıyorlar ama hala hakem bizi katletti diyerek algı yapıyorlar. Bu sayede hem suçlu hem güçlü lafı tam onlara uygun oluyor.
    Biz birbirimizi yerken şerefli kulüp hakemler ile elele yürüyor. Bizde objektiflik peşindeyiz. Şu resim bile nasıl belli ediyor farkı ama anlayan yok. Diagneye çıkan kart onlardan birine çıksa ülke inliyordu şimdi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: All Nightmare

    Kendisi gidiyor Etebo,durdurulamıyor Etebo,çok güçlü Etebo,dripling halinde Etebo,yine ayakta kaldı Etebo!!!!

    inanılmazsın Etebo


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih terim Şu anda, televizyonda kırmızı kart için tamamen haklı dedi. Topa kafayla koşan bir adama ayaginla girmek profesyonel bir hareket değil dedi. Arda da aynı şekilde raportaj yaptı. Takımın teknik direktörü Bile kırmızı kart diyor ama futboldan ben anlamıyorum değil mi? Futbola bu kadar fanatiklikle bakmayın heleki şu topa degmedi diyen arkadaş falan tam komedi.
  • hala konuşuyorsunuz be kardeşim

    9 kişi kalmadığınıza dua edin


    🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
    🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anormal zirve

    inanılmazsın Etebo



    Alıntıları Göster

    Seriyi yada başka adam almayıp pas yüzdesi %56 olan adamı alırsalar olacağı bu. Aklımda kalan tek şey Kasımpaşa maçında düşmeden 5 kişiyi çalımlamasıydı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Felina.

    Ya bu nasil ezbere bi yorum ya. Erzurumlular üşümez demekten farkı yok. Sanki Linnes igloda yatıyor haftasonlari Norveç’te karda top tepiyor. Allah aşkına neyi bilecek bu adam senelerdir İstanbulda. Şener çok iyiydi geçen maç o yüzden ilk 11 de işte.

    Alıntıları Göster

    Iyimiydi aslan macin ilk yarisi he? Nasil memnun kaldin mi? Futbol cahillerinin yuzune boyle maclarda cat cat cat vuruyor ya gercekler ben ona seviniyorum iste. Hadi az ötede ulemalık yap.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 13781379138013811382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.