Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42934294429542964297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BarışN

    Maçın özetine bir bakayım dedim, eyvahlar olsun başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
    Takım baştan aşağı değişse bile bir cacık olmaz gibi duruyo.
    Seneye değişecektir Toplama kampı gibi kadro bekliyorum bakalım. Şuan en iyi opsiyon kim olursa olsun saha da seneye aynı isimli türk futbolcuları oynatmak. Hatta alt yapıdan tercih edip ısrarla ligi bitirene kadar devam etmek. Emin i şu zamana kadar gereksiz bekletti bile. Aynı sorun fbde de var, adamlar stopere altyapıdan genç oyuncu koymuyor. Seneye de bu kural yüzünden yine gençlere şans vermeyip Arda'yı Selçuk'u oynatırlarsa başarı da beklemesin kimse, Ligi seneye bu kadar bile getiremeyebiliriz




  • Merhaba arkadaşlar. Dün maç sonu sıcağı sıcağına sinirle uzun bişey yazmak istemedim ama aslında konuşmamız gereken çok şey var.

    1) Sanki sahaya tam kadro çıkmışız gibi herkesi yerden yere vurmaya gerek yok. Dün gece sahaya çıkan takımda Marcao, Saracci ve Belhanda dışında ilk 11 oyuncusu YOK. Öncelikle bunu idrak edelim çünkü bu noktada yanlış yaparsak, diğer bütün analizlerimiz yanlış olur.

    2)Dün gece özelinde Belhanda'yı boşuna eleştiriyorsunuz. Adam maça sol kanat başladı(1), önce Emre'yle yer değiştirdi(2) sonra sağ kanata geçti(3), maçı ise orta saha göbekde tamamladı(4). Kusura bakmayın da bir oyuncunun mevkisini bu kadar değiştirip FM'de bile verim alamazsın.

    3)Ömer Bayram kanatlarda oynadığında takımın net en kötü oyuncusu. Aldığı her topu eziyor, ne hucümda ne savunmada hiçbir faydası yok. Üstüne üstlük bütün duran topların başına geçiyor? Ömer sen kendini ne sanıyorsun canım kardeşim ?? Emre Akbaba da çok etkisiz, asla ilk 11 oyuncusu kalitesinde değil ancak iyi bir yedek ve rotasyon oyuncusu olabilir. Boşuna kimse hayal kurmasın çapı bu.

    Dün gece tam tamına 12 korner, 15 serbest vuruş kullandık. Tam tamına 27 duran top kullandık ve TEK 1 ADET TEHLİKE YARATAMADIK. Bu artık AYIP seviyesinde kabul edilemez.

    4)İşte bunun oyuncu kalitesiyle falan alakası yok. Bu takım kesinlikle antreman yapmıyor. Bu takım kesinlikle duran top çalışmıyor. Sıfır organizasyon. Takımın fizik durumu berbat seviyede pandemi arasında kimse çalışmamış bu çok net. Kimse hikaye anlatmasın. Hangi takımla oynarsak oynayalım ikili mücadelelerde kaybediyoruz, hava toplarında kaybediyoruz. Skor üretemiyorz. Sadece ve sadece anlamsız bir şekilde topla oynuyoruz.

    5) Fatih Terim teknik direktörlüğü bırakmadı ama teknik direktörlük kendisi bırakmış. Madem Emin Bayram bu kadar oynayabiliyor neden Taylan'ı STOPER oynattın hoca?

    Maçı kazanmaya çıkıyoruz güya Adem ve Emre dışında hücum elemanı yok. Kenarda kalitesiz de olsa Yunus ve Sekidika gibi 2 sprinter duruyor ama bizim sağ açığımız Solbek devşirmesi Ömer Bayram mı ?? Bu resmen akıl tutulmasıdır.

    Forvetsiz kaldığımız dönem Belhanda'dan forvet yaratma fantazisi yerine Erencan'ı neden oynatmıyorsun hocam ? Evet hazırlık maçlarında gördük çok yetersiz ama en azından kendi mevkisi. Belhanda'yı forvete çekerek bu yoklukda bir de orta sahayı eksiltiyorsun. Neresinden bakarsan bak mantıksız.

    Emin'i de tek hatada gömmeyin ne olur. Bu çocukta bir Ozan potansiyeli yok ama Türkiye standartları için iyi bir oyuncu olabilir. Ahmet Çalık kabızından 10 kat iyi olacak potansiyeli var. Altyapıdan çıkardığımız her oyuncu Messi olacak diye bir şey yok. Tek hatada çocuğu gömmeyin. Daha çok hata yapacak, yaptıkça gelişecek.

    Mustafa Kapı'ya da hiç kızmayın. Yakında bütün gençler kaçacak zaten. Bu kadar yoklukta, şampiyonluk iddiası kalmamışken bile hoca kendi yaş grubunu domine eden oyunculara şans vermiyor. Neden kalsınlar ki ?

    Şu yapılanları Fatih Terim değil de başka bir TD yapsa herkes terbiyesizliğe başlamıştı. Şunları Tudor yapsa basın toplantılarında hakaretlere maruz kalırdı, Riekerink yapsa karısıyla kızıyla ilgili iğrenç sorulara maruz kalırdı. Lucesku gibi yüzüne canım cicim arkasından "karpuzcu" derlerdi. Fatih Terim'i ölesine savunanlar bilin ki hoca en büyük yanlışı size yapıyor. Aslında sizi suistimal ediyor.

    Birde bilgi verip bitireyim çok uzadı. Fatih Terim'in günü birlik Bodrum kaçamaklarını duymuşsunuzdur. Bu "kaçamaklar" yüzünden bir yöneticiyle bayağı küfürlü kavga etmiş. Yani hoca gelecek sene için hırs yapmış, oyuncu araştırıyor gibi bir durum asla söz konusu değil. Birkaç güne bu olay medyayada düşer bence.

    Dün sahaya şöyle çıksak en azından aklımızda kalan 2-3 pozisyon olurdu.

    [Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA-kktc -- 13 Temmuz 2020; 10:33:46 >




  • uA-kktc kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

    İlk defa yazdıklarına ben de katıldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 13 Temmuz 2020; 11:8:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uA-kktc kullanıcısına yanıt
    çok güzel özetlemişsin. öyle yada böyle hep kaybediyoruz. potansiyeli olan gençleri oynatsa, hiç değilse gelecek sezona yatırım yapmış olur. kümede kalması mucize olan Ankaragücü bile bizi yeniyor. maç kaybetmekten çok oynatılan oyunculara üzülüyorum.
  • Arkadaş maçları izleyip kendinize boşuna işkence etmeyin.Fatih Terim belli çoktan tatile uçmuş.Ha gençleri çıkarırsa bizde izleyelim.En kötü 3.olur Şl ye gideriz diyodum.Bu gidişle avrupaya da gidemeyecez.Seneye de inşallah düzgün çalışkan oyuncular alırlar da bizim içimiz rahat eder.
  • maicole kullanıcısına yanıt
    bozuk saat bi...
    naber kanka yav napıyon buralar eskisi gibi değil sanki heee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

    bozuk saat bi...
    naber kanka yav napıyon buralar eskisi gibi değil sanki heee
    Eskiden kötüydü, şimdi daha kötü. Alışkanlıktan, evde olmaktan takip etmeye devam ediyoruz.

    Bu Ali Lukunku’ya ne oldu, hiç görülmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst düzey takımlarda futbol oynayıp vurdumduymazlığı anlamıyorum. Ancak lig bizde Fatih Terim Covid 19 a yakalandı an bitti. Kendisi tüm motivasyonunu kaybetti bu da takıma yansıdı doğal olarak ve tüm takımlar antreman yaparken bizimkiler yattı. Bunlar normal sonuçlar hiç garipsemiyorum. Sonuç olarak takıma yansıyan bu vurdumduymazlık malesef Hoca'dan takıma yansımıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Younes Belhanda kullanıcısına yanıt
    Git ismini değiştir .
  • Maçın gazıyla ben de bir şey yazmak istemedim ama üzerinde ne kadar düşünürsek düşünelim izahı yok şu takımın halinin. Yani 2. yarı başındaki o 8 maçlık galibiyet serimiz olmasa küme düşme adayıymışız. Galatasaray'ın ligde 8 maçtır galip gelememesi akıl almaz bir olay.

    Bizim takımı son 3 sezondur izlerken hep aynı şey görünüyor sahada. Durağan, enerjisiz, isteksiz bir takım. Deplasmanlarda zaten reziliz 3 sezondur, iç sahada taraftar ittirmesiyle alıyorduk maçları.

    Fatih Terim bu takımı çalıştıramıyor. Hiç laga luga yapmaya gerek yok. Daha kötüsü yanına gerçekten bu işten anlayan birilerini almak yerine Hasan Şaş ve Ümit Davala gibi kerameti kendinden menkul adamları tutuyor yanında. Ligde 18 takım var. 3 aylık arayı en kötü geçiren takım biziz. Nasıl oluyor bu yahu?

    Fiziksel yükleme yapamamasını geçtim taktik konusunda da tembellik yapıyor. Modern futbolda biz oyunumuzu rakibimize kabul ettiririz diye bir olay yok artık. Liverpool bile rakibine göre hazırlanıyor maçlara. Fatih Terim için ise Rizespor'a Ankaragücüne falan özel olarak çalışmak angarya geliyor anladığım kadarıyla.

    Seneye maçlar seyircisiz olursa orta sıralarda kalırız yine. İstedikleri oyuncuyu transfer etsinler durum değişmez. Gerçi Arda peşinde koştuğuna göre Fatih Terim pek rahatsız değil bu durumdan.




  • Sampiyonlar liginde 6 yenir terim sucsuz yine bir 6 daha yenir terim suçsuz maç 3. 1 den 3.3 biter terim suçsuz Alanyadan 4 yenir terim suçsuz ligin dibindeki takıma yenilir terim suçsuz. Tuhaf bir bakış açısı gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

    Sampiyonlar liginde 6 yenir terim sucsuz yine bir 6 daha yenir terim suçsuz maç 3. 1 den 3.3 biter terim suçsuz Alanyadan 4 yenir terim suçsuz ligin dibindeki takıma yenilir terim suçsuz. Tuhaf bir bakış açısı gerçekten.
    Galatasaray taraftarı çoğunluğu böyle, anlamamakta aşır inatçılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maicole

    Galatasaray taraftarı çoğunluğu böyle, anlamamakta aşır inatçılar.

    Alıntıları Göster
    Valla hocam çok ilginç bunun başka bir örneği olduğunu sanmıyorum dünyanın hiçbir yerinde. Adam yılda 3.5 milyon euro alıyor ortalama tıkır tıkır bu adam madem büyük Galatasaraylı 1 sezon ben para almıyorum desin bakalım. Takımı yıllardır borç batağına sokan terimin saçma sapan transferleridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

    Valla hocam çok ilginç bunun başka bir örneği olduğunu sanmıyorum dünyanın hiçbir yerinde. Adam yılda 3.5 milyon euro alıyor ortalama tıkır tıkır bu adam madem büyük Galatasaraylı 1 sezon ben para almıyorum desin bakalım. Takımı yıllardır borç batağına sokan terimin saçma sapan transferleridir.

    Alıntıları Göster
    Kesinlikle katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu herkesin kabul etmesi gerekir. Fatih Terim bu sezon net olarak başarısızdır. Sakatlık,pandemi, hakem o şu bu gibi bahaneler üretmeye gerek yok. Bunlar bizi şampiyonluktan eden etmenler ama takımın şuan bulunduğu durum, boşvermişlik kabul edilemez. Eğer lig 40 hafta olsaydı bu takım düşme potasında olurdu son haftalarda.

    Peki ne yapmak lazım? Terim mi gönderilmeli? Bence önümüzdeki sezon takımın başında kalmalı. İleride Okan Buruk'u takımda hoca olarak görmek isterim ama şimdi zamanı değil. Şuan ki tabloda bu takımda başka bir hocayı düşünemiyorum bile. Fatih Terim 10'da 8 bile yapmış olsa önümüzdeki sezon da aynı mantaliteyle giderse ilk yarıdan homurdular başlar. Önce hocanın kendisini düzeltmesi lazım. Ayrıca bu kadroya 2011-2012 gibi bir yapılanma lazım. Tabi bunu yapmak imkansız şu şartlarda.

    Önümüzdeki sezonda seyircisiz maçlar oynayacağımızı varsayarsak ilk 4 dışında kalmamız sürpriz olmaz. Ama seneye bizi yeniden şampiyonluğa oynatabilecek tek kişi de FT. Okan'da gelse Erol, Sergen kim gelirse gelsin bu kadroyu kolay toparlayamaz. FFP'den kurtulabilirsek geleceğin planlaması yapılır. Şuan anlık ve günü kurtarmaya yarayan kararlar almak mecburi. FT'nin kendi toparlamasını umacağız yapacak bir şey yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

    Maçın gazıyla ben de bir şey yazmak istemedim ama üzerinde ne kadar düşünürsek düşünelim izahı yok şu takımın halinin. Yani 2. yarı başındaki o 8 maçlık galibiyet serimiz olmasa küme düşme adayıymışız. Galatasaray'ın ligde 8 maçtır galip gelememesi akıl almaz bir olay.

    Bizim takımı son 3 sezondur izlerken hep aynı şey görünüyor sahada. Durağan, enerjisiz, isteksiz bir takım. Deplasmanlarda zaten reziliz 3 sezondur, iç sahada taraftar ittirmesiyle alıyorduk maçları.

    Fatih Terim bu takımı çalıştıramıyor. Hiç laga luga yapmaya gerek yok. Daha kötüsü yanına gerçekten bu işten anlayan birilerini almak yerine Hasan Şaş ve Ümit Davala gibi kerameti kendinden menkul adamları tutuyor yanında. Ligde 18 takım var. 3 aylık arayı en kötü geçiren takım biziz. Nasıl oluyor bu yahu?

    Fiziksel yükleme yapamamasını geçtim taktik konusunda da tembellik yapıyor. Modern futbolda biz oyunumuzu rakibimize kabul ettiririz diye bir olay yok artık. Liverpool bile rakibine göre hazırlanıyor maçlara. Fatih Terim için ise Rizespor'a Ankaragücüne falan özel olarak çalışmak angarya geliyor anladığım kadarıyla.

    Seneye maçlar seyircisiz olursa orta sıralarda kalırız yine. İstedikleri oyuncuyu transfer etsinler durum değişmez. Gerçi Arda peşinde koştuğuna göre Fatih Terim pek rahatsız değil bu durumdan.
    Pandemiden sonra Hasan Şaş ve Ümit Davala yoktu ikisiyle de yollar ayrıldı.




  • Var yok farketmiyorlar zaten son 2 seneyi onlarla geçirdi ve bizim takım yine doğru dürüst top oynamıyordu. Demek istediğim işi bilen adamlar alması lazım yanına.
  • Forumun bu bölümünü son bir yıldır kullanıyorum. Bir yılda Fatih Terim hakkındaki görüşlerim şampiyon olduğunda da değişmedi, şimdide değişmedi. Silinmeyen mesajlar hariç hepside duruyor


    Ağustos 2019'da "Terim Galatasaray'ı adım adım felakete sürüklüyor "dediğim için ne kadar Terim sevdalısı varsa çullanmış , birisinde konudan sınırsız uzaklaştırma alıp itirazım kabul edilince cezam 30 güne inmişti.

    pandemi sonrası olumsuz tabloda şampiyonluk beklemiyorduk ama lig sonuncusu ankaragünü'ne bile yeniliyorsan sende sorun var demektir.

    bugün Terim'in yerinde başka bir teknik direktör olsaydı çoktan kovulurdu.

    gittikçe dibe batıyoruz maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 13 Temmuz 2020; 15:41:58 >
  • Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt
    Rezalet harbiden, tamam efsane dedik falan da, şu sonuçlardan sonra, özellikle lig maçlarında son dakika giden puanlsrdan sonra bir oturup düşünürsün ne yapayım diye, bizim taraftarın ortası yok ya gömüyor ya ölüyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42934294429542964297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.