Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.230.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mars.

quote:

Orijinalden alıntı: yigit105

quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Futbol ulemaları şu açıklamayı iyi okuyunda anlayın
    Hamzaoğlu: Ben niye istemeyim yıldız oyuncu? Ben de kariyerimi düşünmesini bilirim.Bizden önce ödenen yüksek bedeller yüzünden bu noktadayız

Ulan o zaman Sabri'ye niye zam yaptırıyor? Bilal'e niye 800 bin verdiriyor? Ortasaha'ya 10. oyuncu olarak niye Jem'i aldırıyor? Bunlar israf değil mi? 2,5 - 3 milyon euro sadece burada çöpe gitti.

TARAFTARI SALAK SANMAYIN. Kimse saksı değil. Neyin ne olduğunu, toplama çıkarma yapmayı biliyoruz. HAmzaoğlu büyük bir yalancıdır. Dursun Özbek gibi.... Defolsunlar....

SÖYLEMLER İLE EYLEMLER UYUŞMUYOR. LAFA GELİNCE MALİ DURUM KÖTÜ, PRATİKTE DAĞITILAN PARALARA, YAPILAN İSRAFA BAKIN.

Eski yönetimleri Hamza'da suçluyor, Dursun'da suçluyor ancak farklı hareket etmiyorlar. Azıcık Dürüst olsunlar.

Hani bu Hamza kimseyi suçlamıyordu. Daha şimdiden başlamışlar, ESki yönetim diye....

UYUMAYIN GALATASARAYLILAR BUnlar olası her başarısızlıkta eski yönetime suçu atacaklar. Ulan siz sanki çok farklı hareket ediyorsunuz.

Sabri konusunda çok yanıldığınızı düşünüyorum. Biten kontratından kaynaklı alacaklarını ödeyemediklerinden ve Avrupa kupaları için "alacağım yoktur" yazısı almak zorunda olduklarından bir şeyler yapmak gerekiyordu. Bence o alacaklar yeni sözleşmeye aktarıldı. Alacakları ödeyemeyen takımın da büyük transfer yapması pek beklenecek şey değil. Haliyle ucuz olan Bİlal ve Jem gibi oyuncular alınıyordur. Benim dışarıdan gördüğüm bu.

Alacagim yoktur yazisi almak icin yrni sozlesme degil parayi herhangi bir sekilde bulup vermek gerekiyor.Aksi takdirde daha buyuk belalar alir Galatasaray başına.

Parayı bulamadıklarından yeni sözleşme tutarının üstüne ekliyorlar işte. Sonuçta sadece adamın beyanı alınıyor. Zaten bela almamak için sustuklarını düşünüyorum.ç

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Hamza Hamzaoğlu: Felipe Melo'nun durumu belirsiz olduğu için Gökhan İnler veya başka bir orta saha konusunda girişimimiz yok.

Belirsiz
    Belirsiz

yok
    yok

girişim
    girişim

jem karacani reading kubunde bi arastir istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Aynen oyle yaa.. Hic bise yapamiyosan Guidettiyi al be adam cok mu zor. En kotu gelecege yatirim

takımda en sevmediğim isim olan umut bulut bile guidetti'den iyidir, ezbere yorum yapmayın lütfen. 24 yaşına girecek adam taraftarlar ıslıklamaya başlayınca celtic'de kadro dışı bırakıldı, yerine nadir çiftçi alındı. nadir çiftçi 2 sene evvel kayserispor'da dördündü tercihdi, guidetti osmanlıspor'a bile yaramaz.
  • Galatasaray'ın mali durumu bu denli kötüyse bizim şampiyonlar ligine kalmamız zor da olsa gerçekleşmesi halinde bu Galatasaray açısından felaket olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Evren Göz: Hamza Hamzaoğlu ile görüştük,
    stoper alınacağını söyledi. Yıldız değil ama
    derinlik sağlayacak bir stoper alınacak.

Bu adam yalan söylemez.Yeni hedefimiz defans alternarifi...11 oyuncusu almayın doldurun ,,,,,,

Niyetlenmeden yine kendisine saydırdı.

Alsinlar oraya da alternatfi topcu alsinlar

Emrecan,Koray,Hakan,Dany,Ched yetmez bir alternatif daha alsinlar.

YEMIN EDIYORUM KAFAYI YEMIS BU ADAM. ALDIGIMIZ TUM ADAMLAR ALTERNATIF PODOLSKI HARIC.

CAROLE ALTERNATIF
    BILAL ALTERNATIF
    JEM ALTERNATIF

ILGILENDIGIMIZ ADAMLAR : NIASSE,SERDAR AZIZ

BUNLAR DA ALTERNATIF.

43 KISILIK KADRODAN ILK 11 E GOZU KAPALI YAZILACAK 7 TANE ADAM ZAR ZOR CIKIYOR HALA ALTERNATIF.

SAG BEKTE 3 ALTERNATIF
    STOPER DE 5 ALTERNATIF
    SOL BEKTE 3 ALTERNATIF
    ORTASAHA VE KANATLAR DA 12 ALTERNATIF
    FORVETTE 3 ALTERNATIF

ALLAHIN KOYLUSU HAMZA

Kesinlikle haklısınız. Muslera-Chedjou-Melo-Sneijder-Podolski ve belki de Yasin dışında tüm oyuncularımız Galatasaray'da ancak rotasyon oyuncusu olabilecek seviyedeler. Bizim asıl yapmamız gereken şu anda ilk 11'deki tüm oyuncuları 11 seviyesine çıkarmaya çalışmak, o seviyede olmayan oyuncuları göndermek-veya maaliyetleri uygunsa onları yedeğe çekmek.(Burada maalesef Selçuk-Burak-Hamit için ayrı parantez açmak gerekiyor. Yaklaşık 3er milyon Euro kazanıyorlar ve maaşları nedeniyle ne gönderebiliyoruz ne de yedek bırakabiliyoruz. Hamit zaten bizde bırakır da Selçuk-Burak'ı bir şekilde satabilsek keşke.)
    Zaten Türkiye Kupası seviyesinde 30 tane oyuncumuz varken yenilerini almak akıl karı değil.

Burak'ı satabilirizde xelçuk zor.

oo telefon almışsın kardeş. hayırlı olsun

?

• Bazen diyorum ki Fener şampiyon olsaydı keşke hiç yoktan böyle çıldırma noktasında transfer yapmazdı.

Bizde Hamza yı gönderip belki lucesxu felan getirirdik takım adam akıllı transfer görürdü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

Bazen diyorum ki Fener şampiyon olsaydı keşke hiç yoktan böyle çıldırma noktasında transfer yapmazdı.

Bizde Hamza yı gönderip belki lucesxu felan getirirdik takım adam akıllı transfer görürdü.

Valla inanirmisin bende iyiki olamadik diyorum Dusunsene ismail kalacak Selcuk sahin kalacak Kabus gibi

• Hepsini tebrik ediyorum el birliğiyle taraftarı takımdan soğuttular ne 4.yıldız sevinci kaldı ne yeni formalar çıksada alsak ligler başlasa hiçbir istek bırakmadılar

Bu çapsızlar gidene kadar ne forma alınır ne de maç izlenir

• Beyler sadece şu söyledikleri yeter :

Ben de isterim yıldız alalım ama dengeler var. Sadece bir oyuncuyla maç kazanamam, takım olmamız lazım. Sabri'ye verilen ücret ve Jem transferi için eleştiriliyoruz. Bir takım 11 tane Sneijder'den kurulmaz. 28 tane üst düzey oyuncu alıp burada ne yapacağız? Hangisini oynatacağız?

Bir takım 11 tane Sneijder'den kurulmazBir takım 11 tane Sneijder'den kurulmazBir takım 11 tane Sneijder'den kurulmazBir takım 11 tane Sneijder'den kurulmazBir takım 11 tane Sneijder'den kurulmazBir takım 11 tane Sneijder'den kurulmaz

Hangisini oynatacağız? Hangisini oynatacağız? Hangisini oynatacağız? Hangisini oynatacağız? Hangisini oynatacağız? Hangisini oynatacağız? Hangisini oynatacağız? Hangisini oynatacağız? Hangisini oynatacağız? Hangisini oynatacağız?

• Hamza sağ bek istemiyor Sabri'ye tatlı rekabet eden Tarık yetiyor. Forvetde istemiyor Niasse dışında, Melo kalacakmı gidecekmi belli değil, ortasaha için girişimde yokmuş. Utanmadan bunlarıda açık açık diyebiliyor.
  • Paramız pulumuz yok deyip hiç transfer yapmasalar daha iyiydi.
  • Gs konusunda fenerliler napıyo, arsenalin fbyi geçeceğini söyleyen yorumlar -10 almış lol

• quote:

Orijinalden alıntı: bydeathhhone

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Hamza Hamzaoğlu: Felipe Melo'nun durumu belirsiz olduğu için Gökhan İnler veya başka bir orta saha konusunda girişimimiz yok.

Belirsiz
    Belirsiz

yok
    yok

girişim
    girişim

jem karacani reading kubunde bi arastir istersen

Araştırdım çok güzel sakatlıkları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristy

Gs konusunda fenerliler napıyo, arsenalin fbyi geçeceğini söyleyen yorumlar -10 almış lol

Bizim Konuda Gs Liler Dalga geçiyor En azindan biz burda adam gibi Gsnin sorun larini yaziyoruz Objektif ce

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit105

Galatasaray'ın mali durumu bu denli kötüyse bizim şampiyonlar ligine kalmamız zor da olsa gerçekleşmesi halinde bu Galatasaray açısından felaket olacaktır.

Öyle bir ihtimal yok
  • ertu2332 kullanıcısına yanıt
    Valla hiç takip etmiyorum buraları, gs konusunda fbnin gruptan çıkamayacağı tartışılıyo ve eksi yağmuruna tutuluyo ilginç buldum

• Söylencek çok şey var da, neyse.

İstedikleri gibi takılsınlar. Doğru bildiklerini yapsınlar, sene sonu gelince hatta gelemez ise o zaman görürler taraftarı.

Yeminle DENGE lafından tiksindim
  • Umarım hamza bu sözleri yapılacak transferlerin zor duruma düşmemesi için söylemiştir yoksa kabul edilebilecek bir yanı yok

• takım şampiyon olamasa ne yapıcaklardı onu merak ediyorum 200m geliri cebine koydu bu haldeyiz
  • Adam çıkmış hala kulübün mali durumunu düşünmek zorundayız diyor.Ulan bu takım 4 yıldır üst üste tek başına şampiyonlar ligine katılıyor + şampiyonluklar kupalar.Sadece bu gelirlerden 4-5 tane yıldız oyuncu alınabilirdi.Bize şuan 2 tane yeter ona bile para yok diyorlar.Nereye gidiyor bu paralar kim yiyor.Borç ödedik dediniz o zaman yeniden borç yapın başarı geldikçe borçta ödenir.
  • 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.