Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.230.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Hamzaoğlu na o kadar güvenim kalmadı ayrıca ben takımdaki bu istikrarın Prandelli Gittiği için oldugunu düşünüyorum sabriyle sozlesme uzatan yonetim de amatör bi ekip Aysal Başkan olsaydı İbra'yi karşılayacağımıza Huntelaar için yalvarıyoruz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_666

quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Demişti dersiniz açıkçası şu an şampiyon olacağına inanan gsli var mı?

VAR
     Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu

kalk appiah kalk Allah'ın dediği olur

• Gs transfer konusuna fenerliler daha çok yazmışlar.
  • Yönetim hoca yerli topçular hepsi kendi çıkarı menfaati için, takımı camaiyı satıyor. Yokmu bu kirli düzene dur diyecek? 1 2 yıla GS'ın sadece adı kalacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Nevzat Dindar :

-Hamza Hamzaoğlu transferdeki bütün gelişmeleri tek tek anlattı.. Mario Gomez bonservisi 9, kendisi ise senelik 5 milyon euro istiyor..

-Mario Gomez transferi yüksek maliyete takıldı.. Gökhan İnler ise gündemde degil..

-Hamza Hamzaoğlu: Melo ile konuştum.. 10 gün daha süre verdim.. 20 Temmuz'a kadar kararını verecek.. Elimizi bu durum bağlıyor..

-Hamzaoğlu: Forvet transferi için Guidetti'yi düşünmüyoruz.. Kaleci alacağız. Hakan Arıkan adaylardan bir tanesi..

-Hamzaoğlu: Huntelaar'ın maliyeti de Gomez gibi çok yüksek.. Bu yüzden zor..

-Hamza Hamzaoglu: Jem Karacan orta sahanın her bölgesinde oynar..

-Hamza Hamzaoğlu: Sabri'yi almayıp 2 katı vererek Maxi Pereira'yı alsak daha mı doğru olurdu?

Gelen gideni gerçekten aratıyor arkadaşlar. Prandelliden bile bu kadar nefret etmemiştim. Huntelaar,Gomez,Guidetti yalanlandığına göre Yeni forvetimiz Hamza'nın oğlu Niyazi

Melo'ya 10 gün daha süre mi vermiş?

Verin verin siz adamın eline koz verin. Bu adam yaz kampını kaçırınca ne oynayacak ki? Geçmiş yıllarda yaz kampını kaçırınca sezonun ilk yarısı Melo ölü gibi hareket ediyordu.

Bu sene Melo'dan hayır beklemeyin. Ben olsam karşılıklı anlaşıp sözleşmeyi fes ederim. 3 küsür milyon euro maaş çöpe gidecek.

Azımdan Melo'ya da küfür çıkacak. Hain misin nesin arkadaş? Defolup gitsin. Sözleşme uzatılmadı diye yaptıklarına bak. YAz kampını kaçırdıktan sonra zaten senden istesekte verim alamayız.

• Sabri'nin basın toplantısı varmış.Bakın şimdi küheylanlıklara.Aldı Denge'den gazı Hamitten nitroyu neler döktürecek izleyin bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Nevzat Dindar :

-Hamza Hamzaoğlu transferdeki bütün gelişmeleri tek tek anlattı.. Mario Gomez bonservisi 9, kendisi ise senelik 5 milyon euro istiyor..

-Mario Gomez transferi yüksek maliyete takıldı.. Gökhan İnler ise gündemde degil..

-Hamza Hamzaoğlu: Melo ile konuştum.. 10 gün daha süre verdim.. 20 Temmuz'a kadar kararını verecek.. Elimizi bu durum bağlıyor..

-Hamzaoğlu: Forvet transferi için Guidetti'yi düşünmüyoruz.. Kaleci alacağız. Hakan Arıkan adaylardan bir tanesi..

-Hamzaoğlu: Huntelaar'ın maliyeti de Gomez gibi çok yüksek.. Bu yüzden zor..

-Hamza Hamzaoglu: Jem Karacan orta sahanın her bölgesinde oynar..

-Hamza Hamzaoğlu: Sabri'yi almayıp 2 katı vererek Maxi Pereira'yı alsak daha mı doğru olurdu?

Gelen gideni gerçekten aratıyor arkadaşlar. Prandelliden bile bu kadar nefret etmemiştim. Huntelaar,Gomez,Guidetti yalanlandığına göre Yeni forvetimiz Hamza'nın oğlu Niyazi

Melo ile konuştum.. 10 gün daha süre verdim.. 20 Temmuz'a kadar kararını verecek.. Elimizi bu durum bağlıyor. demiş zati alileri.Kafayı yememek mümkün değil.Gelmiyorsa bakarsın başının çaresine.10 gün süre vermişmiş.Adamın kafa gitmiş kalsa faydası mı olacak bu saatten sonra.

• Futbol ulemaları şu açıklamayı iyi okuyunda anlayın
    Hamzaoğlu: Ben niye istemeyim yıldız oyuncu? Ben de kariyerimi düşünmesini bilirim.Bizden önce ödenen yüksek bedeller yüzünden bu noktadayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Demişti dersiniz açıkçası şu an şampiyon olacağına inanan gsli var mı?

İnsanları tahrik etmekten vazgeç git ve kendi takımınla uğraş bu bölüme gelme sebebin nedir
    Ya gizli taraftarsın yada kargaşa çıkarmak

Taraftar da olmalı insan ama önce insan olmalı insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Buradaki herkesin aksine ben Hamza Hamzaoğlu'na güveniyorum. Hiçbir büyük takım tecrübesi yokken Galatasaray gibi bir camiaya lig ortasında gelip çifte kupayla ligi bitirip tarihe geçmiştir. Kadro dışı bırakılan Sabriyi tekrar futbola döndürmüştür. O geldikten sonra Sneijderin dahi performansı artmıştır. Takım birlikteliğini sağlamıştır. Kendinden önceki teknik direktörlerin sağ bekte denediği Yasinden yıldız yaratmıştır. Türkiye Kupası ve Lig arasındaki dengeyi iyi kurmuştur. Bu başarılarda Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrakın da katkısı vardır ancak en büyük pay Hamzaoğlunundur. Onun yanında olmamız lazım. İstediğin kadar eksileyin.

Alın bunu buradan beyler. Sana Yemin ediyorum Hamzaoğlu yerine Yılmaz Vural gelse Galatasaray yine yükselişe geçerdi.

Ve şu kadarını söyleyeyim Ali Dürüst ve Albayrak olsa takım şu halde olmazdı. Yönetimde taraftarı anlayan, taraftar gibi düşünen kişilerin olması bu anlamda önemli.

Sen HAmza'yı salla. Git adamı al gel, HAmza oynatmayacaksa çeker gider. Bu kadar basit. Ersun Yanal, Rıza Çalımbay kadar cesaretli olsun. !!!!

Taraftarın aldırdığı Podolski dışında kalan 3 transfer, Bilal, Jem, Carole Akhisar seviyesinde oyuncular. Niassse'de aynı şekilde. Son 3'e girmemeye çalışan, ilk 15 içinde neresi olursa olsun mantığında oyuncularla dolduruyor takıma. Bunlar küçük oyuncular. Küçük TD'nin küçük oyuncuları.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Hamza tüm forvetleri veto ediyor, prensi Omar'ı için tüm yolları temizliyor. Tarih bu yapılanları hatırlayacak.

Ne tarihi, ne hatirlamasi.. Hamza ilk iki - uc mac tokezlesin, takim kotu top oynasin, sahaya ineriz...

• Bir kaç gündür Galatasaray yöneticilerinin teknik kadronun açıklamalarını,röportajlarını okuyorum,Allah yardımcınız olsun beyler. Bu adamları nasıl seçip başa getirdiniz koca GS kimlerin eline kalmış, cidden üzüldüm. İnanılmaz vizyonsuz bir yönetim gibi geldi bana,en azından açıklamalar o yönde.

• i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Köylü insanlar genelde onlar için en büyük zenginliğin ve başarının toprak tan geleceğine inanır.Dursun başkan da transfer yapmak yerine, tutturmuş yok gayrimenkul kazandıracam bu arazileri parselleri büyütecem falan filan..Şuan mevcut başkan makamında olduğu içinde Bizim Köylü Başkan benzetmesi hiçte uyumsuz görünmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Futbol ulemaları şu açıklamayı iyi okuyunda anlayın
    Hamzaoğlu: Ben niye istemeyim yıldız oyuncu? Ben de kariyerimi düşünmesini bilirim.Bizden önce ödenen yüksek bedeller yüzünden bu noktadayız

Ulan o zaman Sabri'ye niye zam yaptırıyor? Bilal'e niye 800 bin verdiriyor? Ortasaha'ya 10. oyuncu olarak niye Jem'i aldırıyor? Bunlar israf değil mi? 2,5 - 3 milyon euro sadece burada çöpe gitti.

TARAFTARI SALAK SANMAYIN. Kimse saksı değil. Neyin ne olduğunu, toplama çıkarma yapmayı biliyoruz. HAmzaoğlu büyük bir yalancıdır. Dursun Özbek gibi.... Defolsunlar....

SÖYLEMLER İLE EYLEMLER UYUŞMUYOR. LAFA GELİNCE MALİ DURUM KÖTÜ, PRATİKTE DAĞITILAN PARALARA, YAPILAN İSRAFA BAKIN.

Eski yönetimleri Hamza'da suçluyor, Dursun'da suçluyor ancak farklı hareket etmiyorlar. Azıcık Dürüst olsunlar.

Hani bu Hamza kimseyi suçlamıyordu. Daha şimdiden başlamışlar, ESki yönetim diye....

UYUMAYIN GALATASARAYLILAR BUnlar olası her başarısızlıkta eski yönetime suçu atacaklar. Ulan siz sanki çok farklı hareket ediyorsunuz.

• hamza galatasarayın geleceğini yiyor çöp çöp adamlarla sözleşme uzatıp alıyoruz, hiçbirini satamayacağız parasını biz ödeyip macaristanda falan kiralayacak takım ararız anca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene umut bulut adlı güzide forvetimizin (pardon forvet demişim) futbolcunun nasıl oynadığını görüp üzerine tüm forvetleri ne diye veto edersin Hamza Hoca ? sercana mı güveniyosun Allah aşkına bu nasıl bi saçmalıktır süperlig için kadro kurma biraz avrupayı düşün böyle giderse gene avrupada 1 puan bile zor alırız uefaya kalsak iyi deriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Bir kaç gündür Galatasaray yöneticilerinin teknik kadronun açıklamalarını,röportajlarını okuyorum,Allah yardımcınız olsun beyler. Bu adamları nasıl seçip başa getirdiniz koca GS kimlerin eline kalmış, cidden üzüldüm. İnanılmaz vizyonsuz bir yönetim gibi geldi bana,en azından açıklamalar o yönde.

Bizim mahalle takiminin basina getirmem Hamza'yi. Galatasaray'i Hamzo sampiyon YAPMADI...

• psirik kullanıcısına yanıt
    Hepsine +1 ama son cümle Yerli TD'nin yerli düzeyinde oyuncuları daha iyi..
  • Prandelli'den bu kadar nefret etmedim ya

• Gelen gideni aratır.
  • 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.