Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.230.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halikarnasss

Lig tv en güzel 100 gol var heralde 4-5 tane müthiş golü vardı bilalin bence süper vuruyor topa. Kitlenen defanslara karşı 70 den sonra oyuna alınıp bol şut çektirilebilir

Takımın 2. Hamiti olacak, taktik icabı görev adamı olarak oynatılacak orta sahanın birçok yerinde iş yapar. Sonradan Emre, Aydın gireceğine Bilal girecek, Burak girecek, Umut yine girer eminim

Poldi, Pato - Huntelaar ayarında bir ST ve en az Telles kadar geleceği parlak bir sağ bek alınırsa bence bu işi çözeceğiz. Egemen ve Serdar ne oldu bilmiyorum ama Semihle koca bir yıl daha geçmez ona eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: npmete

Alman alt yapı eğitimi almış zaten tank gibi aslan parçası ilk 11 de oynar o cocuk hemde anasını ...... ama bizim direktorlerde kafa yokki

Bende oyle düşünuyorum a2 maçlarını izledim atletik yapisi var altyapi zaten almanyada aldi degerlendirmek lazim Bruma ya verilen şans sinana verilmeli

• Podolski tatil için Antalya' ya gelmiş. Hangi otelde kalıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: commancherro

quote:

Orijinalden alıntı: Tzirallon Cebircisi

https://twitter.com/Podolski10 ????????

instagram fotoğrafının altındaki yorumlar utanç verici

adamın instagram hesabına tecavüz etmişler. iğreniyorum şu insanlardan ya bide atletico madrid sayfasına arda turan yazıp kaçanlar var. neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz neyin eziklik psikolojisi bu anlamıyorum ki.

iki kelime ingilizce bildikleri de yok mesajlar hep aynı ''Galatasaray, come to gs, arda turan, cimbom <3, aslan parçası''

• "Selçuk'un performansının düşüşünün sebebi Sneijder'in gelmesi" geyiği yine açılmış. Bu adam 2012-13 sezonunun başından itibaren leş gibi oynamaya başladı. Sneijder o sezonun devre arası geldi, ne yani Sneijder'in ruhu mu Selçuk'u bozdu?

Ayrıca Sneijder gelmese Selçuk 3 sezon daha aynı performansı gösterecek miydi? Hiç sanmıyorum. İlk sezon Melo'nun, Engin'in ekmeğini yedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibra Van Persie'den sonra Bilal Niasse Aatif falan konusuldu. Simdi de yengeleri kapistiriyoruz. Kafalar ne kadar guzel yaa

• Podolski sol açık mı forvet mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

Podolski tatil için Antalya' ya gelmiş. Hangi otelde kalıyor acaba ?

Zor değil tahmin etmesi, en lüks olanı

Maxx Royal

• 4 yıldızlı formalar çıksa da alsam . Herkes rütbesini bilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

quote:

Maxx Royal

Royal de olduğu doğru en luks olanina cok gulerim

• hala sneijder'in gelişi selçuk'un düşüşünü başlattı diyenler var te allahım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monreal_

quote:

quote:

Maxx Royal

Royal de olduğu doğru en luks olanina cok gulerim

Var mı daha iyisi

• Kevin Prince Boateng çok kaliteli tekniği üst düzey bir futbolcu. Gelirse Selçuk ve Melo'dan daha verimli olur. Ortasahalarımız son zamanlarda iyice çöktüler zaten. Ayrıca ikisinin de alternatifi yok kendilerini vazgeçilmez sanmakta haklılar.
  • Bu takıma ayağında top tutabilen, gerektiğinde takımı rahatlatan bir pivot santrafor şart!!!!!!!

Bu işi ilk başta Elmander yapıyordu. Elmander gittikten sonra 6 ay pivot santraforsuz kaldık ve sonrasında Drogba geldi. Drogba Elmander'in görevini fazlasıyla yaptı. Drogba da gidince ileri uçta bizi rahatlatan tipte bir oyuncumuz kalmadı. Geçen sene ileri şişirdiğimiz topların %95'i direk geri sekip bizim yarı sahamıza döndü. Bu da defans problemimizi daha da belirgin hale getirdi.

Şimdi Niasse ismi geçiyor ama Niasse pivot santrafor meziyetlerine sahip bir oyuncu değil. En fazla Umut'la rekabete girebilecek bir oyuncu. Eğer Huntelaar, Llorente tarzında ayağında top tutan,servis yapan tipte bir santrafor almazsak seneye de defansımız büyük sıkıntı çekecek.

Hamza ve yönetim hakikaten de futbul'dan anlamıyor. Hamza'ya eskiden Elmander ve Drogba'nın yaptığı işi şimdi hangi oyuncu yapıyor desen muhtemelen Burak der çünkü kafası o kadar basıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbom23

Kevin Prince Boateng çok kaliteli tekniği üst düzey bir futbolcu. Gelirse Selçuk ve Melo'dan daha verimli olur. Ortasahalarımız son zamanlarda iyice çöktüler zaten. Ayrıca ikisinin de alternatifi yok kendilerini vazgeçilmez sanmakta haklılar.

Boateng gibi sorunlu bir oyuncudan ziyade Mbia bonservissiz dururken nasıl almadılar hayret ediyorum. Seneye Melo gidince Mbia gibi bir oyuncuyu çok arayacağız. Bizim çapsız Hamza ve yönetim önümüzdeki seneyi düşünemez. Kafaları o kadar basıyor.
  • quote:

quote:

Maxx Royal

Ne gerek vardı şimdi Hamza Hoca öğretmenevi ayarlardı ona uygun fiyatlı
  • ..........huntelaar...........
    Yasin.......şino...........poldi
    ...........selçuk..sandro veya boateng.............

İleri hat böyle olsun başka bişey istemem.

• Valla ben Burak yerine ciddi anlamda yıldız diyebileceğimiz biri gelmeyecekse gelmesin diyorum.

Burak a yedek olarak da böyle oturaklı fazla maaşı olmayan, girdiği anda oyunu değiştirebilecek Nelson Valdez gibi bir adam alınmalı bence.2M € ya alınır bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Beyoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: merterli131

BEYLER İLGİNÇ BİR NOKTA AMA SNEİJDER DROGBA MELO HAMİT EBOUE HATTA MUSLERA KARİYERLERİNDE HEP ARTIK İŞ YAPMAZ DİYE AVRUPADAN TÜRKİYEYE GELDİ AMA DROGBA HARİÇ AMA BU OYUNCULARIN HEPSİDE İŞ YAPTI BENCE PODOLSKİ KEVİN PRİNCE BOATENG GİBİLERİ ACABA GSDA İŞ YAPARMI DİYE DÜŞÜNMEEN EDEMİYORUM.AMA BİZE GELEN HEP GENÇ OYUNCULAR TUTMUYORUM SERCAN MEHMET BATDAL ONTİVERO BRUMA FURKAN KORAY GÜNTER.VB

Drogba'nın neresi iş yapmadı, Hamit'in neresi iş yaptı?

Drogba devre arası transfer edildikten sonraki yarım sezon, Sneijder'den daha çok katkı verdi. Son sezonunun ilk yarısında da gayet iyiydi, sadece 2.yarı kötüydü.. Juve deplasmanında olduğu gibi yoktan var ettiği golleri unutmuşsunuz sanırım.

Ayrıca Hamit'in yıllık ücreti aşırı yüksek, buna karşın bu parayı hak edecek en ufak bir iş yapmadı Galatasaray'da.

Transfer meselesine gelirsek, Podolski kanat olarak alınacaksa çok fazla faydalanamayız. Kanat oldukça dinamiklik gerektiren bir mevki. Forvet arıyorsak, Huntelaar tam aradığımız isim. Ha gidip saçma sapan bir ismi getirecekse ramiz köfte köfteoğlu, Podolski'ye de şükür derim şahsen.

hariç derken drogbanın avrupadan değil çinden geldiği için ima ettim iş yapmadı anlamınımı çıkardınız

• Geçen sene Bodrumda görmüştüm Podolskiyi her sene tatile türkiyeye geliyor galiba
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.