Şimdi Ara

GA-P35-DS3R vs ASUS - P5K-E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemciler: Core2 Duo E4400, 2.0 GHz yada Core2 Duo E6750, 2.66 GHz

Ramler : Kingston HyperX KHX6000-D2K2 2048MB

Ekran Kartı: MSI VGA RX2600XT 256 MB 128Bit DDR3 16X yada 512 MB SAPPHIRE ATI X1950GT (256Bit) AVIVO 16X

Sorum şu. Bu özellikler için düşündüğüm ve karar veremediğim 2 anakart var. Bunlar:

GA-P35-DS3R (IP35, GLAN, SATA, RAID, LGA775) yada
    ASUS - P5K-E WIFI-AP

Sizce hangi anakartı tercih etmeliyim ve "neden". Teşekkürler.

• kesinlikle gigabyte derim.ben onu yeni aldım.aynı anakart.186 dolara.asus biraz daha pahalı olabilir.1333 fsb destekli ikiside ayrıca ddr 3 desteğide var.intelin yeni çıkacak 45nm işlemcilerinide destekliyo.iyi seçim olur ikiside iyi ben gigabyte aldım karar senin.
  • GA-P35-DS3R (IP35, GLAN, SATA, RAID, LGA775) 205$+Kdv
    ASUS - P5K-E WIFI-AP 186$+Kdv

Fiyatlar yukarıdaki aralıklarda. Şimdi o önemli değil. bir şekilde alınacak. Ama hangisi ve "Neden"
  • Merhabalar baska konu acmamayim dedim arkadasin alacagi kart a bende talibim ne dersiniz almaya degermi

ASUS - P5K-E WIFI-AP
  • forumdaki hellsloot nicki arkadasımız da her 2 anakartta vardı eş zamanlı olarak tek işlemcide kullanıp o/c yaptı rica edersen msn sini sana seve seve deneyimlerini anlatır , iyi çocuktur
  • Gigabyte
  • Ekran kartı olarak MSI HD2600XT Diamond GDDR4 al. İşlemciyi E6750 al.

Anakart olarakda P5K-E kullanıyorum çok memnunum. Tabi Gigabyte'da süper anakartdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemcide e750'de karar kıldım sanırım. Ekran kartı olarak Msi düşünüyorum. Herşeyi tamam bir de pasif soğutucusu hoşuma gidiyor. Yalnız sessizlik derken performanstan olmayalım.

Anakart konusunda da fatih'in dediği gibi ikiside güzel kart. Çoğu yorumda da aynen belirtiliyor. Anlamadığım birşey var. Asus wifi özelliği ile Gigabyte'ın 19-20$ kadar daha ucuz.

Arkadaşlar. Ayrıyeten Zalman 7000b kullanmayı düşünüyorum. Bu kartlara monte edilmesinde sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo MysTroN -- 4 Ekim 2007; 17:50:37 >
  • Seçimim konusunda özellikle bu iki kartıda kullanan arkadaşlardan yardım ve görüş bekliyorum. Teşekkürler.
  • GA-P35-DS3R kullanıyorum şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım 185-190$ arası bir fiyata almıştım şu anda tam hatırlamıyorum.. overclock performansı gayet iyi. raid 0 kullanıyorum onda da bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.. asus un o modelini kullanmadım onunla ilgili birşey söyleyemicem.. ama gigabyte alacaksan için rahat olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CelLaTh

Gigabyte

• Valla 2side güzel kart.. Hangisini alırsan al pişman olmazsın..
  • Yalnız şöyle bir durum var. Asus'un fiyatı daha düşük olmasına rağmen Wi-Fi olayı var. Ayrıyeten soğutucusuda can alıyor. Buna rağmen gb mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.