Bildirim
g710 & g710+ Farkları nelerdir
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
tek farkı kutuları :D logitech g serisine geçince bütün ürünlerinin kutularını değiştirdi :) Yani bir farkı yok arasında -
O klavyeyi bende görüm 199 tl ama işin ilginci aynı sitede g510 335 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidip yarın alayım bari :)quote:
Orijinalden alıntı: RedViper
O klavyeyi bende görüm 199 tl ama işin ilginci aynı sitede g510 335 tl -
O ürünü Teknosa'nın şubesine gidip sordum. Bizim öle bir ürünümüz yok yanlısınız var diyip gönderdiler beni. Sitenizde öle bir ürün var diyince ise siteye biz bakmıyoruz tarzında laflar sölediler.
Bence siz G710+'yı alın. -
Benim bilidğim sorun çıkarınca başka bir modelini çıkarıyolar ürünün sorunlu olması muhtemel ama olmayadabilir mesela logitech g500 sorunluydu sanırım g500s çıkardılarquote:
Orijinalden alıntı: Pisagor
O ürünü Teknosa'nın şubesine gidip sordum. Bizim öle bir ürünümüz yok yanlısınız var diyip gönderdiler beni. Sitenizde öle bir ürün var diyince ise siteye biz bakmıyoruz tarzında laflar sölediler.
Bence siz G710+'yı alın. -
g710 ile g710+ ayni klavyeler g710 ustundede g710+ yaziyor
Teknosanın mallığı başkla bişey değil teknosadan zaten ürün alınmaz. Vatanda teknosa gibi olmuş zatenquote:
Orijinalden alıntı: RedViper
g710 ile g710+ ayni klavyeler g710 ustundede g710+ yaziyor -
Beyler G710 diye bir klavye yok!
quote:
Orijinalden alıntı: ynal
Beyler G710 diye bir klavye yok!
İşte teknosa öyle yazınca millette şaşırdı haliyle dertleri ney anlamadım -
G710 diye bir klavye gormedim g710+ var
Teknosa gecenlerde indirim yapmisti hala devam ediyor mu pek bilgim yok 200 tl bir fiyati vardi.bir arastirirsiniz belki hala devam ediyordur umarim
g710 diye birşey yok dostum. zaten o fiyatı normal ben ilk çıktığında 250tl indirimle almıştım ilk çıktığında 300 tl fiyatı vardı galiba. zaten resimde g710+ yazıyor. adeksstore dan bak yada sanalmarket sitesinden -
G710quote:
Orijinalden alıntı: KomutanLogard
g710 diye birşey yok dostum. zaten o fiyatı normal ben ilk çıktığında 250tl indirimle almıştım ilk çıktığında 300 tl fiyatı vardı galiba. zaten resimde g710+ yazıyor. adeksstore dan bak yada sanalmarket sitesinden
http://www.amazon.com/gp/product/B00QI2WPJ8?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER
-
Bu konu eski biraz sanırım, G710 sonradan piyasaya çıktı.quote:
Orijinalden alıntı: serkan_xx_
G710
http://www.amazon.com/gp/product/B00QI2WPJ8?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER
Alıntıları Göster
G710+ Cherry MX Brown switch kullanır ve o-ring'lerle sessizleştirilmiştir. O-ring'ler istenildiğinde kolayca çıkartılabilir.
G710 Cherry MX Blue switch kullanır ve o-ring'leri yoktur.
-
Peki G710 MX Blue switch'e o-ring sonradan takılabilir mi ? -
Evet.
Nasıl ? -
O-ring alacaksın. Yurt dışında 2 ile 15 dolar civarı değişiyor. Tuş takımını çıkartıp tek tek takacaksın tuşların iç kısmına.
http://www.banggood.com/150pcs-White-O-Ring-Keycap-Rubber-For-Cherry-MX-Switch-Keyboard-p-937511.html -
G710 blue switch olan.
G710+ ise Brown switch
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- logitech dongle eşleştirme
- kablosuz klavye önerisi
- steelseries garanti
- furylevel z1 alınır mı
- everest klavye nasıl bağlanır
- razer project arielle
- gamepad önerisi
- büyük eşit işareti
- mouse önerisi
- tuş sesi nasıl kapatılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X