Şimdi Ara

razer blackwidow v4 klaavye ve tuş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: turquoise. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazen klavyede a tuşu basmıyor genel olararak denedim bu a tuşunda sorun var kısmen de r 2 kere basıyor sebebini bulamadım yardımcı olunursa sevinirirm

• Switchler bozuk olabilir elbette. Bazen nadiren bunda da c tuşu basmayabiliyor bu hot swap ama elimde yedek switch yok yani var ama nereye koydum bilmiyorum. Türk usulü vurunca düzeliyor. Önce Türk usulü dene tuşa biraz sert vur olmuyorsa switch değiştir değişmiyorsa lehim yaparak değiştir yine olmuyorsa salla çöpe gitsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Haziran 2025; 11:59:17 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

garantisi devam ediyor biraz araştırdım yazılımsal hata olabilir diyorlar birz bekliyecem

• turquoise. kullanıcısına yanıt

Yazılımsal olmaz pek ama sen bir temiz format at istiyorsan, herhangi bir klavye yazılımı sürücü falan da yüklemeden, temiz Windows'da bir tuşları dene eğer yine sorun çıkartıyorsa donanımsal arıza var demektir.

• garantiye gönderecem malesef bu arada razer marka alan arkadaşlar ürün iyi ama sıkıntılı olma ihtimali yüksek nerden aldıysanız umarım garanti serversi iyidir yoksa uğraştırıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.