Bildirim

g2 neden forumda bu kadar çok öneriliyor??
Daha Fazla 
                        Bu Konudaki Kullanıcılar:
                                                        Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 
1 Mobil

1 Mobil

Giriş

- 

Çünkü fiyatını sonuna kadar hak eden bir telefon sadece forumda değil bu piyasayı az çok araştıran bilen hemen herkes önerir 
                                        _____________________________  - 

Pil performans sekil hepsi icinde bir cohaz herkese tavsiye ediyor ve memnuniyetlerini dinliyorum :) 
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zaman bir girdap gibidir,onu anladığını hissettiğinde iş işten geçmiştir,yasamda buna benzer,zaten yasamın yansımasıda ZAMAN değilmidir!!! - 

O fiyata ust duzey donanim sundugu icin. Yani F/p old. Icin 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 

APPLE IPHONE 6 SPACE GRAY - 

Bataryası değiştirilmiyormuş ve sd kart girişi yokmuş doğru mu arkadaşlar? _____________________________ † - 

quote:
Orijinalden alıntı: alibro47
arkadaşlar telefon alma arefesindeyim ve forumda sorduğumda veya diğer konulara baktığımda hep g2 öneriliyor.. nedir g2 yi bu kadar iyi kılan..?
merak ettiğim için soruyorum. marka olarak lg pek düşünmüyordum ama bu kadar iyi madem düşünebilirim..
Fiyatına göre mükemmel bir cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________  - 

quote:
Orijinalden alıntı: PAUL WALKER
Bataryası değiştirilmiyormuş ve sd kart girişi yokmuş doğru mu arkadaşlar?
Evet.
Bu yüzden 32 gb olan model tercih edilmeli.

quote:
Bataryası değiştirilmiyormuş ve sd kart girişi yokmuş doğru mu arkadaşlar?
evet ama 32gb hafızalı olanı alırsan ki 2 gün önce aldık bir tane 25 gb yer kalıyor ki süper yaw yıllarca yanımızda flash bile taşımadık neyine yetmeyecek içine bi ton mal attık pro yükledik hale 19-20 kaldı maşaallah... batarya noktasında ise gayet başarılı old. için yedek bataryaya gerek bırakmıyor. telefonların incelebilmesi için gerekli birşey haline geldi o hacı.. ayrıca sd kart olan telefonlarda da batarya değişmeyenler var 2 si bağımsız şeyler_____________________________  - 

F/P ürünü olduğu için 
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zalman Z3 Plus | FSP Hydro 700W | MSI Z490 Tomahawk | Intel Core i9 10850K | Scythe Fuma 2
XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB
Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz
                         - 

htcc one a göre nasıldır peki?? _____________________________  - 

quote:
htcc one a göre nasıldır peki??
M7'den daha iyi işlemci ve GPU var.Kamera batarya olarakda önde.
 - 

arkadaşlar telefonun en küçük ayrıntısından en önemli özelliklerine kadar + ve - lerini yazablir misiniz... gidip alacam herhalde _____________________________  - 

bnde g2 alıcam bu hafta _____________________________  - 

En buyuk ihtiyaclara gayet iyi cevap verdigi icin,kamera ve batarya oldukca iyi,bir nexus gibi degil.yasarim guzel ince ve incecik cerceve,ekran ips gayet canli,benzer ckma cinki telefonlarla cok fiyat farki yok,acmadigi oyun yok,1200e bulunabiliorken bu jadar cok oneriliyor haliylen. 

quote:
arkadaşlar telefon alma arefesindeyim ve forumda sorduğumda veya diğer konulara baktığımda hep g2 öneriliyor.. nedir g2 yi bu kadar iyi kılan..?
merak ettiğim için soruyorum. marka olarak lg pek düşünmüyordum ama bu kadar iyi madem düşünebilirim..
Çünkü moda. bir zamanlar samsung modaydı şimdi bu.
LG G2'nin artıları:
-Batarya güzel, şarj sıkıntın olmaz.
-Ekran IPS kaliteli, inç yüksek.
-Kamera kaliteli.
-Hızlı, arayüz pratik.
LG G2'nin eksileri:
Çıkarılamayan batarya.
Arttırılamayan bellek.
Kamera gece çekimi rezalet.
Ses çıkışı kötü.
Malzeme kalitesi çok kötü, telefon dayanıksız. "40cmden parke zemine düşse bile kırılma olasılığı yüksek"
Eğer ben hiç telefon düşürmem diyorsanız öneririm, aksi taktirde +400 ekran parasını da göz önünde bulundurun._____________________________ 
 - 

quote:
Orijinalden alıntı: revision
quote:
Çünkü moda. bir zamanlar samsung modaydı şimdi bu.
LG G2'nin artıları:
-Batarya güzel, şarj sıkıntın olmaz.
-Ekran IPS kaliteli, inç yüksek.
-Kamera kaliteli.
-Hızlı, arayüz pratik.
LG G2'nin eksileri:
Çıkarılamayan batarya.
Arttırılamayan bellek.
Kamera gece çekimi rezalet.
Ses çıkışı kötü.
Malzeme kalitesi çok kötü, telefon dayanıksız. "40cmden parke zemine düşse bile kırılma olasılığı yüksek"
Eğer ben hiç telefon düşürmem diyorsanız öneririm, aksi taktirde +400 ekran parasını da göz önünde bulundurun.
hocam telefonu aldım.. hassas olduğunu duymuştum bu yüzden hiç sevmediğim halde kılıf takacam... inşallah bir problem olmaz...
bu arada kırılmaz cam filmleri varmış gerçekten işe yarar mı??_____________________________ 
 - 

Ucuz fiyata Snapdragon 800 lu yüksek cihaza sahip oluyorsun.Eksileri de var tabi. 
 - 

hayırlı olsun. kılıftan çıkarmayın, kırılmaz (tamperli cam) filmler de katkı sağlar kullanabilirsiniz. ama dikkat edin, çizilmeyi değil kırılmayı önleyici film seçmelisiniz. _____________________________  - 

Kan çıkar bu konudan 
 revision seni takipte mursan99
                                        _____________________________ † - 

quote:
Kan çıkar bu konudan
 revision seni takipte mursan99

Herkesin kendi gorusu saygi duymak lazim.Hepimiz ayni cihazda mutabik olsaydik ne bu kadar model olurdu nede bu forum bu kadar aktif olurdu.

Benzer içerikler
- whatsapp kişiler çift çıkıyor
 - powerbank önerisi
 - numara sorgulama
 - silinen fotoğrafları geri getirme
 - türk telekom numara değiştirme
 - en çok satılan telefon

Ip işlemleri

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı