Şimdi Ara

G.I. Joe 2: Retaliation (2013) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
6.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bruce wills ve the rock ın oyunculuğu için izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 18 Aralık 2012; 2:44:21 >
  •  G.I. Joe 2: Retaliation (2013)
  • İnşaallah ilk filmi aratmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konusuz aksiyon filmlerine bir yenisi daha
  • Bence storm shadow ilk filmde buz kütlesindeki suya düşütüğüdne soğuk olduğu için bedeni donmuş 2. filmdede geri gelmiş muhabbeti yapacaklar sadece tahmin izleyip görücez
  • film bu cuma mı giriyor gösterime? gitmeyi düşünüyorum da. bilgilendirirseniz sevinirim..
  • İlk filmde ki aksiyon sahneleri müthişti (özellikle o robotlu sahne) ama ilk filmin konusunu unuttum ben Tekrar izlemek lazım şimdi.
  • İlk filmi hiç beğenmemiştim...2. sınıf aksiyon filmi gibiydi.
    Bunun fragmanına bakıldığında daha eli yüzü düzgün gibi duruyor.
    Her ne kadar hakkını verme açısından sinemada izlenmesi gerekirse de ben bluray bekleyeceğim....
  • İlk 2sini yarin izleyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

İlk filmi hiç beğenmemiştim...2. sınıf aksiyon filmi gibiydi.
    Bunun fragmanına bakıldığında daha eli yüzü düzgün gibi duruyor.
    Her ne kadar hakkını verme açısından sinemada izlenmesi gerekirse de ben bluray bekleyeceğim....

aynen öyle.yalnız ilk filmin fragmanı da çok etkileyiciydi.film boş çıkmıştı.aynısı olacağı kanısındayım.
  • Fragmanları çok iyi görünüyor,bu filmden umutluyum.
    Yarın çıkar çıkmaz gideceğim.
  • Filme gittim,açıkçası fena değildi ama çok karışık ve kopuk bir film olmuş.
  • bugün filme gittim beyler size kötü bir haber
    Duke öldü

Film güzeldi baya yeni kızımızda iyiydi.Kırmızılı kırmızılı.leydi bilmem neydi adı.Bruce wills az göründü sonlara doğru açıldı.

Çakma başkan bye bye

Snow shadow
    bizim joe'larla beraber savaştı akrep komutana karşı.

Akrep komutan gene kaçtı.

eski oyuncular nıye oynamadı bu filmde ha bide bruce wills'in ev sahnesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 29 Mart 2013; 18:56:11 >
  • Gidilmeye deger mi acaba bu filme 1.filmi sıradan bir filmdi
  • Konu derinliği olmayan ama sağlam efektli kaliteli aksiyon vardı sinemada izlenir ilk filmi izlemedim ama gayet güzeldi bu film sıkılacağınızı sanmıyorum aradığınız iyi aksiyon ise.
  • Filme bugün gittim ilk filmin güzelce upgrade edilmiş hali diyebilirim. İlk filmde cgi efekt çok fazlaydı bunda biraz azaltmışlar ben oldukça beğendim.

snake eyes yine konuşmadı, duke reyiz öldü maalesef.
  • abi o değil de spoilerda filmin sonu yazdığını da bi yazsaydın. ben direk malak gibi açtım okudum. neyse balık hafızalıyımdır unuturum hemen ne yazdığını. hiçbir güç beni bu filme gitmekten alıkoyamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılgın34

abi o değil de spoilerda filmin sonu yazdığını da bi yazsaydın. ben direk malak gibi açtım okudum. neyse balık hafızalıyımdır unuturum hemen ne yazdığını. hiçbir güç beni bu filme gitmekten alıkoyamaz...

3.film gelebilir bence3.film olursa aklimdaki senaryoda olursa seyret cumbusu olur

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.