Şimdi Ara

G.I. Joe 2: Retaliation (2013) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
1
Favori
6.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dwayne ve Bruce'u fragmanda görmek etkileyici fakat ilk filmin hayal kırıklığı halen üstümüzde. Umarım onun gibi bir şey olmaz. Pür aksiyon yapalım derken konusu efektleri oyunculuğu vs geride kalmıştı ilk filmin.
    Kaldı ki zaten ilk film "izle unut" tarzında bi şeydi. Akılda kalıcı bi yeri bana göre yoktu. Zaten ilk filmden hiç bi şey de hatırlamıyorum şu anda bir sürü aksiyon sahnesinden başka. Ha izlemiş miydik? Evet izlenebilir bir filmdi sonuçta. Bu umarım daha iyi olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 1.ci film gibi dandik olacak izlenimi aldim fragmandan. Bruce icin izlenir ama
  • Salt aksiyon severlere göre.

Umarım ilk filmdeki gibi sırıtmaz efektler.
  • İlk film bence güzeldi.İkinci filmde güzel gözüküyor yeni isimlerle.
  • Saf aksiyon. Hoşuma gitmiştir her zaman, trailer çok güzel sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Storm Shadow
  • Pek vay be dedirtçeğini sanmıyorum
  • aşırı uçmuşlardı 1. filmde bakalım 2. de daha napıcaklar
  • bencede gelmeliydi geç bile kaldılar
  • 1. sinemada izlemiştim ve beğenmiştim bunu da izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Dwayne ve Bruce'u fragmanda görmek etkileyici fakat ilk filmin hayal kırıklığı halen üstümüzde. Umarım onun gibi bir şey olmaz. Pür aksiyon yapalım derken konusu efektleri oyunculuğu vs geride kalmıştı ilk filmin.
    Kaldı ki zaten ilk film "izle unut" tarzında bi şeydi. Akılda kalıcı bi yeri bana göre yoktu. Zaten ilk filmden hiç bi şey de hatırlamıyorum şu anda bir sürü aksiyon sahnesinden başka. Ha izlemiş miydik? Evet izlenebilir bir filmdi sonuçta. Bu umarım daha iyi olur.

Hatırlanma konusunda sana 2 noktada katılmıyorum:
    1-Sienna Miller
    2-Rachel Nichols
  • Film biraz saçmaydı yaa 2. inş güzel olur.
  • Bu sefer sağlam geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Bu sefer sağlam geliyor.

Hocam, ben şu saçmalığı anlayamıyorum, kobra tarzı helikopter geliyor bombalıyor etrafı, bizim filmin başrol oyuncusu kaçıp bir şeyin arkasına saklanmak yerine, elindeki tüfekle helikoptere ateş ediyor, tam bir saçmalık, pervaneyi v.s vurur helikopter düşer diye düşünüyor herhalde. Sanırım o aksiyonda pek dikkat edilmez diye yapılıyor ama bana saçma geliyor. O yüzden sağlam gbi gelmedi bana.
  • Fazla takılma bu işlere, he deyip izle..

G I Joe'da fizik kuralları, gerçekçi hareketler, ve davranışlar aramayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Bu sefer sağlam geliyor.

Hocam, ben şu saçmalığı anlayamıyorum, kobra tarzı helikopter geliyor bombalıyor etrafı, bizim filmin başrol oyuncusu kaçıp bir şeyin arkasına saklanmak yerine, elindeki tüfekle helikoptere ateş ediyor, tam bir saçmalık, pervaneyi v.s vurur helikopter düşer diye düşünüyor herhalde. Sanırım o aksiyonda pek dikkat edilmez diye yapılıyor ama bana saçma geliyor. O yüzden sağlam gbi gelmedi bana.

Senin iş çamurda temiz bir yer aramak gibi olmuş.

Temiz yer aramayacaksın, ortasına çömüp eğleneceksin panpa
  • ben birinci filmi hiç begenmedim gercekten bu konuyla daha iyi bir film yapılabilirdi görselligin ön planda oldugu içi boş bir film olmuş
  • İlk film aman aman değildi ama sıkmıyordu sonuçta. Bu da öyle olacaktır.
  •  G.I. Joe 2: Retaliation (2013)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.