Bildirim
G.I. Joe 2: Retaliation (2013) (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ilk film süperdi bakalım bu nasıl ? -
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
ilk film süperdi bakalım bu nasıl ?
spoiler vereyim mi biraz -
quote:
Orijinalden alıntı: Anthony_Stark
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
ilk film süperdi bakalım bu nasıl ?
spoiler vereyim mi biraz
yok yok kalsınhaftasonu izleyecem.
-
Filmde sakat sahneler var galiba. Aile içinde izlenir mi? Eğer sakat sahneler ben geliyorum diyorsa önceden fark edip atlatırız oraları. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Filmde sakat sahneler var galiba. Aile içinde izlenir mi? Eğer sakat sahneler ben geliyorum diyorsa önceden fark edip atlatırız oraları.
Şiddet savaş sahneleri dışında yok rahatça seyeredebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Filmde sakat sahneler var galiba. Aile içinde izlenir mi? Eğer sakat sahneler ben geliyorum diyorsa önceden fark edip atlatırız oraları.
Sakat sahne yok diye hatirliyorum. Ama siddet var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezalet bir film olmuş, ilk filmin yarısı kalitede bile değil. -
İlk film kadar iyi mi kötü mü bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum da film 3. sınıf aksiyon çerezlik filmdi. Görsel efektleri için izle geç filmlerinden. Ama birkaç detay ve sahne hoşuma gitti.
Bunların dışında film osuruktandı. -
Yakında izleyeceğim bakalım. İlk filmini fazla beğenememiştim. -
power rangers gibi olmuş la maskeler filan -
Bruce ve dwayn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O filmin başındaki tel örgüyü kesme sahnesi neydi be arkadaş.Oldu olacak pürmüz kullanaydın AHA DA BEN İÇERİ SIZIYORUM diye.YOk böyle bi saçmalık. -
İlkini izlemedim ama bunu izledim izlerken hiç sıkılmadım, eğlenceli ve bol aksiyonlu diyebilirim.
Snake Eyes ı çok başarılı buldum. -
bugun 3d izledim ama yarısından sonra sıkıldım zor ölüm serisine gectim. -
İlk film kötüydü -
Filmi sırf merak ettiğim için izledim izlerken biri görür de rezil olurum diye korktum bu kadar klişe ve basit bir film olamaz harcanan paraya ve emeğe yazık gerçekten. -
rezalet ötesi bir film yeni izledim lanet olsun diyorum adeta,
falan filan çok kötü çok -
Rezaletti gerçekten. İzlemeyin izlettirmeyin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X