Şimdi Ara

G.I. Joe 2: Retaliation (2013) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
6.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilki vasat derecede bir filmdi ama bu umarim iyi olur ...
  • Birinci görsel açıdan doyurucu konusuda az da olsa ilgi çekiciydi. 2. filmide izlemek lazım
  • ilkini hic begenmemiştim.
    o kadro o butceye ragmen bence doyurucu degildi.

seri filmlerde her zaman ilk film en iyisi olur. ki zaten o yuzden ikincisi cekilir.

bakalım neler olacak.
  • Bruce Willis 'G.I. Joe 2' İçin Anlaşma Masasında!

G.I. Joe 2: Retaliation (2013)

İlk filmle hayal kırıklığı yaratan ve sevenlerini üzen G.I. Joe: Kobra’nın Yükselişi (G.I. Joe - Rise of Cobra), devam filminde bunu silmek ve daha iyisini başarmak için kolları sıvadı. Önce yönetmeni değişen projenin kadrosuna şimdi de Bruce Willis'in katılması gündemde.

İsmi G.I. Joe 2: Retaliation olarak açıklanan devam filminde, askeri oyuncakların kurgusal generali olarak bilinen fakat sinemada ve animasyon filmlerinde gözükmeyen, buna rağmen daha çok çizgi-romanda yer alan General Joseph Colton rolü için stüdyo ile masaya oturan Bruce Willis'in anlaşma için sona geldiği konuşuluyor.

İlk filmin yönetmeni Stephen Sommers'ın yerine getirilen Jon Chu'nun yönetmenliğinde çekilecek olan G.I. Joe 2: Retaliation'da ilk filmin kadrosundan Channing Tatum'u Duke, Ray Park'ı Snake Eyes, Lee Byung-Hun'yi Storm Shadow ve Arnold Vosloo'yu tekrar Zartan rollerinde izleyeceğiz. Projeye yeni dahil olan isimlerse Dwayne Johnson, Adrianne Palicki, Ray Stevenson ve RZA.

Çekimlerine bu ayın sonunda başlanacak olan G.I. Joe 2'nin 29 Haziran 2012'de vizyona girmesi planlanıyor.

http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-50263/
  • iyi filmdi iyi izleriz 2.yi de.Ama bruce wills oynamasın babam o adam *bne diye izletmiyo sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangrariel

iyi filmdi iyi izleriz 2.yi de.Ama bruce wills oynamasın babam o adam *bne diye izletmiyo sonra

Sin City'de Jessica Alba ile öpüşme sahnesini izlet, bak baba öyle değilmiş dersin..
  • İlkinin üstüne birşey katar umarım.
  • Bruce Willis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 15 Ağustos 2011; 14:51:32 >
  • Dwayne Johnson

G.I. Joe 2: Retaliation (2013)
  • ilki güzeldi zevk almıştım..2. de iyi olur ki 2.nin gelecegi belliydi...
  • Hastasıyız dedeeeee favorilerimin arasinda ilk filmi begenmistim..
  • İlk filme göre çok daha iddalı olacak gibi duruyor.Bin ilk filmi de çok beğenmiştim.Merakla bekliyorum.
    Dwayne Johnson harbi karizma adam ya.
  • vayy merakla bekliyorum..
  • ilk filmin pek iyi olduğunu söyleyemem,ama 2.film iddialı geliyor
  • Dwayne Johnson oynarsa izlerim abi kesin
  • İlk film iyiydi.İkinci filmde aynı kalitede olursa tadından yenmez.
  • kopyası olmaz umarım
  • snake eyes
  • İlk filme iyi diyenler var ya Tamam herkesin zevki ayrıdır tabi ama bu kadar berbat bir film zor çekilirdi yani. Hele hele o Paris'te ki kovalamaca sahnelerinde kullanılan o dandik CGI görsel efektler gözümün önünden gitmiyor. Rezil efektler klasmanında ibretlik sahnelerdir. A+ PC oyunlarında bile daha gerçekçi efektler kullanılıyor. Devam filminden ziyade Remake yapılması lazım o 1. filmin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.