Şimdi Ara

fx 5700 oc destek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Şuanda Farkcry ı Bile Rahat Onuorum.
    Ama Az bi Taviz Vererek,
    800*600*32
    midium AA
    Low AF
    TExture ayarları En Düşük Olanı Midumda, :Bazıları HiGh,
    ve 60*80 fps arası gidio, daha alta inio üstede çıkıo ama genelde bu şekilde.
  • hmmmmmmmmmmmmmmm ama amaç benchmark................
  • fx5700 icin modlu bios bulabilirmiyz?eğer bulursak bir işe yararmi?
  • ben şu aralar bakıyorum ama işe yarar bişiy bulamadım yalnızca guru3d de bios editor var...
  • ben şu aralar bakıyorum ama işe yarar bişiy bulamadım yalnızca guru3d de bios editor var...
  • abi kusura kalmaın ama skorla hava atmak için kartın garantisinden olmak var, sen boşver benchmarkı filam. biz burda yarış içinde duruos hesapta ama, kasmaya gerek yok.

yinede karar snn ama alacağın extra 500*1000 puan için garanmtiyi feda edebiliosan eywallah.
  • yani ben bile ramsink takmadım 300 puan fazla alınca nolcakki oyunları güzel çalıştırsın yeter.
  • öle demeyin kalbim kırılıyo....
    [afro]
  • [bandt] hehe
  • yavvv yapmayın beyler üzmeyin beni, hani ne güzel kasacaktık ben kasarak şampiyon olmuştum hani(gerçi şampiyonluk elden gitti ama olsun benim kart varken tek rakibim Türk hava Yollarıydı [^] )[bandt]
  • aga sen 3500mhz işlemciyle kasıodun :D biz 2500 bile zor kasıoduk :D, zaten 15k yapan arkadaşında p4 sistemi var, bende p4 olsa yemiştim sizi ama, neysse :D
  • yav 15700ü p4le mi aldık ayıp be bide 16500leri kaydetseydik neolurdu bilinmez biraz önem verseydim de kaydetseydim bari.ama eski gforce gibi değil cpufsb bağımlılığı yüksek bi kart nekadar fsb okadar skor iyi yani.
  • arbiter abi, sen olayı aşmışsın zaten :)
    ben orta direk overclockerlardan bahsediom :D
    sen biras üst sınıfsın :) walla soğutmam daha iyi olsa, güç kaynaamda eversest olmasa bende coşacam ama olmuo :)

abi bide sana bişe sorim, nature testini etkileyen doınanımlar varmı, ben ne yaptıysam 70 i geçemedim. dier arkadaşlar(5700 cüler) 75-80 arsı alıo bendeki 70 :( ama dier skorlar baya ii. yada nature den 75-80 alabilmek iin yapabileceimis bişe varmıdr?
  • bu arada yeni psu dan mı yoksa termal macundan mı oldu bilmiyorum riva tuner da 525mhz de gpu ünlemi 536 ya kaydı ram sabit kaldı anlamadım ne yaptım bilmeden!!!
  • fsb ye biraz yüklenebilirsin birmiktar belki kıpraşma olur fps de gpu/ram hızlarına yükleneceksin başka yolu yok malesef bench alırken soğutucuyu değiştirmek kesin çözüm olabilir bende tıkanmayı üzerindeki dandikus soğutucuyu değiştirerek çözmüştüm.
  • şu ana kadar en yüksek sonucu 220*10 da aldım v1,725 di ama bi daha o deeeri yakalayamadım 1,80 de bile 220*10 yapmıyo bi de fsb de 5,10,15,20 gibi değerlerin tam karşılığı hep 1 fsb fazla iken tam oluyo bu sorunları çözüp 220*10,5 da bi bench alabilsem çok güzel olur çünkü şu an için ekran kartımın max deerlerine ulaştım 519/671 bu değerlerden 1 mzh artsa bile makina sorun çıkartıyo
    acaba napsam ne etsem??????????!!!!!!!!!!
  • ya beyler bişey soracam ben bugün 256mb msi 5700vtd aldım,ramleri 3.3ns.imzadaki sistemle ekran kartı o/c suz 425/550 iken 10000 puanı anca görüyo aa+af de açık değil,problem nedir acaba?millet default 11.5k alıyo
    driver da 53.03 bu arada.
  • bende 128 MBlık MSI FX5700 var. imzamdaki sistemle (işlemci 3GHz) ekrankartı default 12500 alıyorum. Ama 2001 de işlemcinin etkiside büyük. Ben kartı 585/660 a kadar çıkarttım. ramlerde ramsink taktıktan sonra birazdaha yüklenebiliyorum ama sanırım benim power supp. yetmiyo. e 300W everpower/ 2 Hdd/ 2 Cdrom / 2 Ledli Fan / 1 LCD display / birde o/c lu işlemci olunca bukadar kaldırıyo. :) işlemciye birazdaha yüklenince windows açılırken reset atıyo.
  • vay en çok msi lar var. 5700 ler. ama ben 600 ü geçemiyom mermory colckta bi 660 yapsam oo
  • beyler boşverin bukadar uğraşmayın fx 5700 için 14k 15k bunlar güzel rakamlar 200 puan için kartı üzmeye değmez. karta taşiyacağı yükten fazla vermeyin üzmeyin benim gibi [^]
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.