Şimdi Ara

fx 5700 oc destek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇIK aradan urfa pardon 9800 pro@xt [^][krl] 865 pe hehe
  • bence 200-300 puan için değer çümkü hem sistem optimizasyonu hemde benchmark aracılığıyla kişisel bir tatmin yakalanıyor...
    bu nedenle sınırlarını zorlamak zevkli bence....
  • kartı eline almanın zevkini tadınca sende o kadar uğraşmazsın :)
  • nahahahahhahhahhahahahahha
  • hehe
  • ne bunlar böyle
  • peki ne diyelim zorlayın arkadaşlar kartı elinize alına kadar zorlayın çünkü zorlamayınca iyi skor alınmıyor değilmi [^]
  • walla benim zorlamaya hiç nietim yok, canım benim o :D
    akşamları kasadan çıkarıp yastıımın altında tutuom :P
  • sen gene iyi yastığının altında. ben geceleri çelik kasam var ona koyup mışıl mışıl uyuyorum. diğer parçalar önemli değil de karta bişey olmasın canım pro!m benim [^][bandt]
  • ay ay ay bu kadar ilgi bana gösterilse ben alırım 21k...
  • sapphire 9800pro@xt
    3dmark 2001:21405
    http://service.futuremark.com/compare?2k1=7868306
    [bandt][bandt]
  • benim 3d 01 skor pro -- pro@tx değil. cpu da ise o skoru 3,20ghz ile aldım. 3,55 e kadar limitim var. birde 01 de biraz işlemci konuşur. 20k dedim buraktım yeter abi fazla bile. kolay gelsin herkeze.
  • buda 1,5 ay önce sattığım Ti 4600 iyi uçuyordu sattım sonra vallahi acıdım ne karttı behttp://service.futuremark.com/compare?2k1=7630647
  • ti 4600 daha iyimiş fx 5700 den olom niye sattın pro ile kas biraz daha 20 k yetmez sANA sonrada kartına[byes][byes][byes] dersin. bu arada benim kart açıkta duruyo lazer sistemlerle korunuyo.[krl][cptn] her gece ghözüm üstünde
  • hehehe Ti 4600 le bile geçtim sizi. morelim bozuldu.
  • ti4600'un skoru iyi tabi ama 2003'de gecemez 5700'u...
  • tabi geçmez dostum max 2190 almıştım. çünkü pixel ve vertex shader de çok geri kalıyor. sebebi bu. 3dmark 01 e dikkatli bakarsak. pixel ve vertex shader ne kadar geri hemen belli oluyor. eğer o karrta pixel ve vertex shader ver.2.0 olsa idi inanın 19-20k alırdı
  • Tabi Dx9.0 giriyor, T4600 çok daha uzun yollardan dolaşmak zorunda kalıyor aynı görüntüyü elde edebilmek için ki o da bir yere kadar.
  • alakasız soru ama 64 bit fx 5200 mü 128 bit gf 4 mx 440 mı sizce
  • abi mx440 der çoğu arkadaş :D ve haklıda çıkabilirler :)
    ama fiyatuna bağlı şekilde değişebilirde :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.