ÇIK aradan urfa pardon 9800 pro@xt [^][krl] 865 pe hehe
bence 200-300 puan için değer çümkü hem sistem optimizasyonu hemde benchmark aracılığıyla kişisel bir tatmin yakalanıyor... bu nedenle sınırlarını zorlamak zevkli bence....
kartı eline almanın zevkini tadınca sende o kadar uğraşmazsın :)
nahahahahhahhahhahahahahha
hehe
ne bunlar böyle
peki ne diyelim zorlayın arkadaşlar kartı elinize alına kadar zorlayın çünkü zorlamayınca iyi skor alınmıyor değilmi [^]
walla benim zorlamaya hiç nietim yok, canım benim o :D akşamları kasadan çıkarıp yastıımın altında tutuom :P
sen gene iyi yastığının altında. ben geceleri çelik kasam var ona koyup mışıl mışıl uyuyorum. diğer parçalar önemli değil de karta bişey olmasın canım pro!m benim [^][bandt]
ay ay ay bu kadar ilgi bana gösterilse ben alırım 21k...
benim 3d 01 skor pro -- pro@tx değil. cpu da ise o skoru 3,20ghz ile aldım. 3,55 e kadar limitim var. birde 01 de biraz işlemci konuşur. 20k dedim buraktım yeter abi fazla bile. kolay gelsin herkeze.
ti 4600 daha iyimiş fx 5700 den olom niye sattın pro ile kas biraz daha 20 k yetmez sANA sonrada kartına[byes][byes][byes] dersin. bu arada benim kart açıkta duruyo lazer sistemlerle korunuyo.[krl][cptn] her gece ghözüm üstünde
hehehe Ti 4600 le bile geçtim sizi. morelim bozuldu.
ti4600'un skoru iyi tabi ama 2003'de gecemez 5700'u...
tabi geçmez dostum max 2190 almıştım. çünkü pixel ve vertex shader de çok geri kalıyor. sebebi bu. 3dmark 01 e dikkatli bakarsak. pixel ve vertex shader ne kadar geri hemen belli oluyor. eğer o karrta pixel ve vertex shader ver.2.0 olsa idi inanın 19-20k alırdı
Tabi Dx9.0 giriyor, T4600 çok daha uzun yollardan dolaşmak zorunda kalıyor aynı görüntüyü elde edebilmek için ki o da bir yere kadar.
alakasız soru ama 64 bit fx 5200 mü 128 bit gf 4 mx 440 mı sizce
abi mx440 der çoğu arkadaş :D ve haklıda çıkabilirler :) ama fiyatuna bağlı şekilde değişebilirde :D