Bu arada fx5700 ün ddr2 modelinin ddr3 modeline göre oc performansı daha fazla tahminimce çünkü ddr3 ve ddr2 modelinin işlemcileri aynı buna rağmen ddr3 modeli işlemciyi daha fazla zorluyor.
aga ben en fasla 14518 aldım 520/660 şeklinde.
daha fazla kasmicam diom ama kasıom :D
Hakkinen, aga seni 2- testte geçmişim, sen sanırım nature testinden götürosun puanları :D ben ne işse nature de 69 u geçemedim. benim nature de 80 olsa ben 15 i çok rahat geçerim sanırm..
arkadaşşlar buarada nature den daha fazla fps çıkarmak için bi yol varmı?
ve sonunda 15K
dostlar uykum kaçtı ve biraz daha o/c yapıp bench aldım yeni score 15045. link imzada.
gpu: 585 mem: 660
yaw adamlar 17K yapmış. daha çok kasmak lazım [bandt]
abi 585 e nası çıkarıosun yaw, benim kartta rivatuner 530 dan sonra ünlem çıkarıo sen ünlemi takmıosun sanırım :D yada soğutma sistemini filan mı deiştiridn msi 5700 de tabiri ciazse şey kadar soğutucu var.
BU 11000 Lİ PUANLAR 3DMARK 2001 E Mİ AİT
BU YARIŞA BENDE Mİ GİRSEM NE YAPSAM BENDEDE 5700 VAR
dur bakim yarın getiriyim 16kl#305;k 5700skorumu da uykunuz iyice kaçsın
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SPaCeLoRD</i> <br />abi 585 e nası çıkarıosun yaw, benim kartta rivatuner 530 dan sonra ünlem çıkarıo sen ünlemi takmıosun sanırım :D yada soğutma sistemini filan mı deiştiridn msi 5700 de tabiri ciazse şey kadar soğutucu var. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
yaw ben msi clock tan ayarlıyorum. riva tuner kullanmıyorum. sadece ram lerin üzerinde ramsink var. artık ramlerede yüklenebiliyorum.
bekliyoruz seni arbiter. senin kartın markası ne?
arbiter sen zaten ağır gelirsin :)
o deil de arkadaşın dediii gibi gpu 585 ram 660 ben de anlamadım ram de de 750 en az görmek lazım gpu bu deeere çıkıyosa hakkinen skrun hayırlı olsun bu arada vmod mu var nasıl bi soutma var sölersen iii olur bize de fikir verir başarılar............
yok kartta tek extra ramsinkler. ram 660 tan yukarıya çektiğimde görüntüde bozulmalar oluyo. bende bench alırken görüntüde bozulma olmasını istemiyorum. aslında öylede denemem lazım. bench sırasında görüntüdeki bozulmalar scoru düşürüyormu?
ben de 670 e kadar gidio 680 690 da artifact veriyo ama gpu en fazla 525mhz gördü yukarısında makina kitleniyo.... Winfast 5700Td serisi kart 3,6ns samsung ram kullanıyor kartın üstündeki ramlerde box amd hs den kesilmiş ramsinkler var ama alt tarafa stock gpu soutucu yüzünden takamıyorum çünkü ramlerin üstüne geliyorlar acaba açıkta kalan kısma yapıştırsam yeterli olurmu???[^]
yeterli olucağını sanmıyorum. sonuçta amacına ulaşmaz soğutucu. entegrenin bir kısmı açıkta kalacağı için açıkta kalan tarafta ısınma devam edecek ve ısınmadan kaynaklanan problemler devam edebilir kanaatimce.
hmmmmmmmmmmm ben de böle düşündüüüm için takmadım ama üstü açık ramle 670 yapıosa demekki üst taraftaki ramsinkler etkin deil... ah ah nerde benim ti4800 üm[bwlng]
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7838402 malesef kartı sattacağım günlerde 16500 civarlarında bi skor almıştım ama kaydetmemişim enson bilgisayarımda bu skoru buldum.(15728) eh işte ilgün hevesleri ile alınan skor. ben 53.03 ü kullanmıştım kart abit 5700e
arbiter güzel skor ama gpu 470 de o kadar skor yapan abit mi fsb mi anlamadım çünkü eeer olay abitse benim winfast Fx5200 kalıyo onun yanında...
yakacam kartı sonunda. yaw tam rahat uyumaya başlamıştım :)) yine kasmaya devam edicem.
nucro, bizimkiler ultra değil, nonultra :D walla ben en son 14518 gördüm, benim GPU yu ünlemi takmadan 540 a kadar çıkardım :D 1-2 test yaptım içim elvermedi kapadım. ramler 666 ya kadar çıktım üstünü denemedim ama makina uzun süre açık kaldıysa 660 tan sonra bozulma oluo. buna ramsink neim taksam rahat 700, hatta 800 :PpP kendi çapında 5700ultra olacak kartım :D ehuehue amma 5700 cü varmış, kıran kırana geçio :) hadi bakalım. yenileri bekliorus :D
buarada farcry ı 5700 le ne alemde oynuosunuz?
hehehee ben çekildim iyiki ezen ezene [^]
53,03 driver denediklerim arasında en iii çıktı (omega,guru3D) A360Td ile max 520/671 yapabildim bu değerlerin üstünde ram artifact yaratıyor gpu desktop ta sorun yaratıyor... bu durumda gpu ve ram soutma yapmaya karar vedim bildiiiniz üzere p3 hs sine lapping+polish ve amd box tabandan ramsink çekindiiim nokta ise gpu çekirdek soutmalı hs stocktan etkili olur mu bilmiyorum + vmod düşünmüyorum sizce bi yararı olurmu???