Şimdi Ara

fx 5700 oc destek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet başka skoru olan:)
  • diablo, aga bende kartı satabilirsem çıkıom 5700 tayfasından :D
    9800pro cu oluom bende :)
  • hehe bende ilanına msg atmıştım görmedim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SPaCeLoRD</i>
    <br />diablo, aga bende kartı satabilirsem çıkıom 5700 tayfasından :D
    9800pro cu oluom bende :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> duramadın demi yerinde heheee gelde kapışalım gene zorlayalım kartları.[^]
  • 865 pe senin kart ddr 2 mi 1 mi
  • ili modeli varmışta bu giga byte lerin
  • dostum benimki ddr1 evet dediğin doğrudur Gigabyt lerin ( 9800pro 256 bit 128mb olanı ddr1 ) 9800pro 256bit 256mb olan modeli ise ddrII sadece 128 mb fark var ben 300+kdv ye aldım biliyorsun 1 ay olmadı daha. diğeri ise 256mb ddrII olan 450+kdv arada manyak fiyat farkı var değilmi. 256mb olmayı versin ne yapalım testlerde 3d 01 ve 03 de aynı skor alıyor. tabi oyunlarda biraz fark atar o kesin.
  • biraz fark atar ama zıçarım farkına o paraya bi fx 5700 daha alınır.
  • [bgdnc2][^]
  • evet benim kart servise gitti [bye][byes][byes]
  • hayırır abi noldu? işallah sakat bişey yoktur :D ama olursada işallah sana 9800pro verirler :D

oc yüzünden mi kart sorun çıkardı?
  • diablo 15k alacam diye şu karta çektirmediğin kalmadı [^] hayırdır dostum sorun ne ki gönderdin?
  • walla ben 14518 den sonra braktım.
    kartı elime almaa nietim yok :D
  • dostum herşeyin limiti var. ondan sonrası boş ben fx 5700 ile 14945 max i görmüştüm ama publish edemediydim çok uğraştım 15k için ama olmayınca olmuyor cpu yu 3550mhz yaptım 15k gene demedi.[akum]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Di@BLO</i>
    <br />evet benim kart servise gitti [bye][byes][byes]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Naptın karta yaw. Benim kartta aynısı kasmiyim o kadar o zaman.
  • grafik bozulmaları yapmaya başladı bakalım servisten geldi. tekrar yapıyo vercem bi 9800 pro alcam artık[bgdnc2]
  • grafik bozulmaları (artifact) kart default ikenmi? o/c ile yüklendiğinde mi yapıyor? [byes]bencede onu ver 9800pro ya [bye]
  • [bwlng]default iken oluyo.[bwlng]
  • dostum bios flash yaptınmı hiç? yani orj. biosu değiştirdin mi? değiştirmediysen bence kartına uygun bir bios bulup hemen denemelere başla. çok faydası olabilir ben 9800pro ya en az 15 tane başka 9800pro sapphire,His,Povercolor,Gigacube,Club3d, biosları ve bu kadar da 9800xt biosu denedim bazılarında sendeki gibi kart default iken artifact lar oluyordu. bence kesin dene remlerde herhangi bir hasar yok ise düzelme ihtimali %50 dir saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.