fx5700 kullanan arkadslar surucu olarak hangisini kullanıyorsunuz....
52.16
56.72..!! ama bazen arkadaşlarında gaza getirip 53.03 daha ii skor verio demesiyle 53.03 kullanabiliorum :D ama bi artışını görmedim :D aynı tas aynı hamam :D
ama kartımın ramleri baya oc ye yatkın sanırm, 660 ta çok rahat bench alıo ve görüntüde bozulma olmuo, gerçi uzun süreli oynasak kesin bozulma olur, bencede 700e dayanır ramler. tabi soğutucuyla ama ben defaultta kullanbmaya devam edicem bi bench almak içinde rame soğutucu takamicam :D
44.03 yukleyebilirseniz 3d mark2001 de cok bariz fark edecektir... ama malesef fx5700 serisine yuklenemiyor.. gerci bu konuda calısmalarım suruyor...
son denememde 14630 gibi bir scor aldım. işlemci 3 GHz deydi. publish etmedim ama bu akşam 15 K ile geridönebilirim [bandt]
sen en çok kaça o.c yaptın hakkinen.
en son score 14826. ama psu dan dolayı 3.1 i geçemiyor işlemci. olmazsa dvdrom cdrw hdd hepsini söküp 3.4Ghz de bench alıcam. Birde ramsink almam gerekiyor. ekran kartı ramleri biraz fazla ısınıyor
ben ekran kartının core ve memory hızlarını sordum.
merhaba beyler [frndsp] hakkiken dostum bi 70k daha alırsan sattığım türkiye şampiyonu fx 5700 ümü geçecen ha gayret ama sonuç olarak iyi kutlarım fx 5700 lerde 14k -15k aralığı çok iyi skor.
ben en son 14488 aldım, cdrw dvdrom filam çıkarıp oc yapmak işe yarıosa bende denim :D
865pe, aga 70k alması imkansız :D 70k 70,000'e tekabül ederki buda impossible :D
[^]pardon karıştırdım arkadaş 14826 almış benimki ise 14895 idi bu aradaki farkı dicektim 70k demişim kendime çüşş diyorum[^] dostum 3d mark 01 game4 nature coştu 150 fsb [^]
865 pe hayırlı olsun 9800 pro n
sağol dostum [^] nasıl skorum şimdilik idare eder değilmi? hadi satın şu kartları pro cu olalım beraber [bandt] [frndsp]
20 k yı aşarsın herhalde bi ısında ati ye .bizde [bandt] cu olcaz inşallah hdd yanmasaydı pro alıyordum erteledim biraz şimdilik.para yoq. inşallah ileride.[frndsp]
dostum yeni hdd almasaydın tamir ediliyor genelde hdd ler? yenimi aldın?
evet aradaşlar yeni skorum 14922 . evet sıra sizde ben 15K sınırını zorlamaya başladım .http://service.futuremark.com/compare?2k1=7829431
hdd cdrom filan çıkartmak power ın yetmemesi nedeni ileydi. ama sanırım problemim power değil benim. cpu o/c sırasında voltaj değerini kendisi ayarlıyor. bu nedenle bu yetmiyor elle ayarlarsam stabilite problemini kaldırırım ama bundan önceki işlemcim bundan uçmuştu. tabi birde üzerindeki soğutucu takılı değildi.
hdd cdrom filan çıkartmak power ın yetmemesi nedeni ileydi. ama sanırım problemim power değil benim. cpu o/c sırasında voltaj değerini kendisi ayarlıyor. bu nedenle bu yetmiyor elle ayarlarsam stabilite problemini kaldırırım ama bundan önceki işlemcim bundan uçmuştu. tabi birde üzerindeki soğutucu takılı değildi.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Dostum yav sem Msı fx 5700 ile core default 425 den 585 e nasıl çıktın yahu [^] ben asus fx 5700 le 520/650 ile 14895 aldım beni geçtin hadi hayırlısı bir 15k yap bakalım az kalmış bende 20k ya zorlicam biraz zaten 250 puan kaldı 20k ya [bandt] [^]
bir arkadaşım abit fx5700 ultra ile 53.03 sürücü kullanarak 14786 aldı fakat kart aşırı ısınma yapmasına rağmen uzun süre kullandı.