Şimdi Ara

Fx 5200 Oyundayken Takılıp Kalıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal bişe yaparken herhangi bir sorun yok oyuna girince 5-10 dakika sonra oyun takılıp kalıyor sonra kararıyor bazen de restart atıyor.Ne yapmam lazım ekran akrtı mefta mı oldu şimdi.Yazılımsal çözümü olabilir mi acaba yaw.Yeni ekran kartı alabilmek için baya beklemem lazımElektrikler gidip geliyodu burda ondan olabilir sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beylerbeyi01 -- 4 Temmuz 2007; 17:35:41 >

• ekran kartının ömrü tükeniyo galiba , benim ekran kartı ilk 2 yıl hiç sorunsuz çalıştı sonra oyundayken artık takılmalar , ekranda abuk sabuk grafikler , çıkmaya başlıyordu hatta pc bile kapanıyodu, bigün oyundaydım pc yine kapandı ve bidaha açılmadı ekran kartı bozulmuş
  • şimdi res atmıyor artık oyun takılıp kalıyor.Anca ben pc yi yeniden açıyorum öyle dezeliyor.Power bozulmuş olmasın.Elektrik kesintisi çok oluyo ondan korkuyorum biri cevaop yazın ekran akrtı mı power mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beylerbeyi01 -- 4 Temmuz 2007; 17:36:14 >
  • Bozulmuş yada ısınmadan da olabilir.Fanını temizlemeyi deneyin.
  • fanda bi sorun yok kafayı yiyecem ben
  • ısısını elle kontrol et fazla ısınmaya baslamıstır vadesı yettıyse yavas yavas ya o ya psu gıbı gelıyor bana
  • bu zamanda fx5200 e ekran kartı denmez onunla yeni oyunları oynamaya kalkma sakın

oyunlara hakaret olur tavsiyem solitaire fifa 2004 nba 2004 gibi oyunları oynaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI FANI DURUP DÖNÜYOR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside
    bu zamanda fx5200 e ekran kartı denmez onunla yeni oyunları oynamaya kalkma sakın

oyunlara hakaret olur tavsiyem solitaire fifa 2004 nba 2004 gibi oyunları oynaman

Belkide adamın yeni bir ekran kartı alacak parası yoktur ve bu işten fazla çakmıyordur. Bu kırıcı yaklaşımınla arkadaşı bence üzmüşsün.
  • dostum power supplyden de kaynaklanmış olabilir
    ben de böyle bir problem yaşadım
    sanırım elektrik kesintisinden kaynaklanıyor
    kartım bozuldu sanmıştım, yeni psu aldım düzeldi..
    ama yine de öyledir diyemiyorum kesinlikle, ama göz ardı edilmemesi gereken bir ihtimal bence. ben hiç düşünmemiştim. sonradan jeton düşünce de 2. bir ekran kartı satın almış bulundum ve şu an 2 tane ekran kartım var
    His Radeon 9800 pro iceq ve ATI Radeon 9800 pro
    iceq olanı kullanmayı düşünüyorum soğutucusundan dolayı :)
  • Fanın dönüp dönmediğini kontrol et. Ayrıca sırf ekran kartına yükleme problemi. Sistem sıcaklıklarını da takip et. HDD ya da işlemci de aşırı sıcaklık yükselişinden buna sebep oluyor olabilir. Restart yapıyor demişsin akılma bunlar geliyor.
  • quote:

Belkide adamın yeni bir ekran kartı alacak parası yoktur ve bu işten fazla çakmıyordur. Bu kırıcı yaklaşımınla arkadaşı bence üzmüşsün.

Walla biri bana hd tvmin olmadığını yüzüme vurunca kırılmıyorum veya ps3 oynayamadığımı söyleyince kırılmıyorum (ps3 üm yok çünkü) böyle kırıcı yaklaşma da diyemezsin bence. Donanımı olmayan oyun oynayamaz, aynen hayatın her alanında olduğu gibi bunda kırılacak bişi yok.
  • ben şu an trackmania nations oynyorum bal gibi de oynatıyor fx 5200 hiç takılma fln olmuyodu düne kadar.Demin pc yi açtım mozillayı çalıştırdım ekran karardı birden sonra baktım ekranın oetasında Hz yazıp dönüyo.Hani sadece monitör takılı kaldığı zaman çıkan simge.Bana kalırsa güç kaynağı :
  • çözüm basit..ekran kartının markası winfastmi..vga çıkışını kontrol et..sorun orda..bağlantı tam olmadığı için dedğin siyah ekran ile karşılaşıyorsun..bu arada o karttan artık cacık olmaz..9600xt all..keyfine bak..

quote:

Orjinalden alıntı: schumacher01

ben şu an trackmania nations oynyorum bal gibi de oynatıyor fx 5200 hiç takılma fln olmuyodu düne kadar.Demin pc yi açtım mozillayı çalıştırdım ekran karardı birden sonra baktım ekranın oetasında Hz yazıp dönüyo.Hani sadece monitör takılı kaldığı zaman çıkan simge.Bana kalırsa güç kaynağı :
  • bendede fx 5200 war gerçekten bendede cok takılıo ama öle takılıp kalmıo yani bide benimki 128 mb ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.